Robotoids- Bestaan klonen van mensen werkelijk ?

 

Een van de duurste diensten ter wereld op de ondergrondse zwarte markt is het klonen van mensen. Het publiek is zich hier totaal niet van bewust, de kracht van wetenschap en hekserij en hoe vaak ze samen worden gebruikt. Alleen al in Amerika zijn er honderden DUMB’s (Deeply Hidden Military Bases). Velen van hen zijn verborgen onder plaatsen waar je ze nooit zou verwachten.

Ze functioneren als functionerende ondergrondse steden waar veel mensen wonen. Wat daar elke dag gebeurt, overschrijdt de grenzen van het menselijk begrip.

De ene elite is erg bang als de mensheid zich realiseert hoe geavanceerd het werk van het klonen en overdragen van het menselijk bewustzijn is. Ze zijn bang dat als dit openbaar wordt, de samenleving instort. Daarom worden deze operaties in het diepste geheim gehouden.

 

Duizenden

 

Duizenden DUMB’s verspreid over het hele land zijn een van de belangrijkste redenen voor de verdwijning van mensen. De meest duistere experimenten met zwarte magie worden op hen uitgevoerd. Er zijn veel ondergrondse tunnels en paden onder de grootste steden van Amerika. Hier worden de meeste ontvoerde mensen naartoe gebracht. De “groep” als geheel brengt het grootste deel van zijn tijd ondergronds door.

Ze voelen zich daar veilig en kunnen naar believen hun perverse, verdorven daden uitleven. Deze video laat zien hoe groot het gebruik van menselijke kunststoffen is in de samenleving. We moeten onderscheid maken tussen klonen en synthetiseren. Klonen zijn generieke kopieën van een mens, in een ei geplaatst en bevrucht, een baby wordt geboren en heeft een normale groeicyclus. Een “synthetisch” is een organisme gemaakt van dierlijke weefsels, meestal runderen.

Ze zijn gemaakt als spiegelkopieën van de fysieke en andere kenmerken van een mens of kloon. Dit is het meest gebruikte type kloon omdat deze kunststoffen binnen een jaar kunnen worden gekweekt. Ze worden gebruikt op een schaal die voor de meeste mensen onvoorstelbaar is.

Op bestelling gekopieerd van elk origineel. Mensen gemaakt in het laboratorium, niet in de baarmoeder. Genetisch gemodificeerde massa’s waarvoor “individueel” niet relevant is.

Wat als iemand een kopie van zichzelf zou willen maken om reserveonderdelen te hebben? Als je hart of longen het begeven, heb je een exacte kopie. Klonen artsen in geheime laboratoria? Zullen we de creatie van menselijke dierlijke monsters accepteren?

Het kan echter zijn dat mijn informatie verouderd is. De NSA kon een kloon maken op het moment waar je het over had. MIEC (Military Complex of Extraterrestrial Industry) legt de laatste jaren veel nadruk op haar doelen. Weet je, in deze show heb ik het over dingen die anderen niet eens zullen aanraken met een stok van 100 meter, het zal niet veranderen.

Het leger en de inlichtingendienst hebben veel technologieën die zijn afgeleid van buitenaards leven. De NSA kan nu herinneringen en gedachten overzetten naar de computer. Ze noemen het zielsoverdracht.

Geen astrale reizen, tijdreizen, het is een technologie die de ziel vangt, het occulte. Ze klonen je en vernietigen dan het originele lichaam.

Als je een leger van klonen zou kunnen maken, supersoldaten, zouden ze kunnen worden verhandeld. Ze zouden geen familie hebben, geen leven, ze zouden alleen het vuile werk van hun meester opknappen. We moeten ons afvragen of ze überhaupt mensen zouden zijn.

Volgens de inlichtingendienst vond er een verbazingwekkende ontdekking plaats in Rusland. Een paar jaar geleden ontdekten de Russen dit bij toeval. Hoe maak je de zogenaamde organische robotoïden. Het is een kunstmatig wezen vergelijkbaar met een robot. Ziet eruit en gedraagt ​​zich als een mens, maar is geen mens. Het is een biologische leugen.

Maar het is een kunstmatige vorm van leven. Ze reageren op dezelfde manier als mensen op conventionele, routinematige medische tests. Ze eten, drinken, ademen, bloeden als ze worden gesneden en kunnen worden gedood. Robotoïden kunnen ook denken, maar alleen in dezelfde zin als een computer denkt. Net als elke andere computer, moeten de hersenen van de robotoïde worden geprogrammeerd voor elke taak die eraan wordt toegewezen. Maar in tegenstelling tot veel elektronische computers heeft de robotoïde een enorme hoeveelheid geheugen. Hierdoor kunnen de robotoïden zo handelen en communiceren dat ze voor mens kunnen doorgaan. Ze hebben ook een zeer beperkte levensduur.

Maanden

Robotoids- Bestaan klonen van mensen werkelijk ? Maanden, zelfs weken, hangt af van hoe ze worden gebruikt. Het heeft te maken met hun stofwisseling. Hoewel vergelijkbaar met mensen, is het erg inefficiënt. Het kan snel worden geproduceerd. Maar na een paar weken gaat het zowel fysiek als mentaal achteruit. Wanneer dit gebeurt, moet het buiten gebruik worden gesteld en worden weggegooid. Om een ​​synthetische robotoïde te maken, heb je een patroon nodig (heb je iets raars opgemerkt?) Dit patroon (hier is een hint, deze man knippert niet) is een genetische code die uit verschillende menselijke cellen is gehaald. In dit opzicht klinkt de Russische techniek als klonen, maar heeft er niets mee te maken (kijk hem nu lachen) Maar het produceren van een robotoïde is een kwestie van uren.

Hij is vergelijkbaar met een menselijke donor op zijn huidige leeftijd. Zoals elke door mensen gemaakte kopie, zijn robotoïden nooit een perfecte kopie. Er zijn altijd kleine verschillen, maar niet groot genoeg om twijfel te veroorzaken. Vorige maand onthulde ik dat de Russen organische roboïden kunnen produceren die bijna perfecte kopieën van mensen zijn. Er worden onder andere robotoïden gemaakt om onze voormalige president Jimmy Carter te simuleren.

Twee belangrijke dingen zijn hiermee verbonden: een is de genetische code van Carter’s uiterlijk, de stemmen, enz. Een andere is het holografische beeld van Carter’s hersenen. En deze afbeelding is een exacte kopie van de neurale paden die in Carter’s hersenen bestonden op het moment dat het hologram werd genomen. Dus het bevat al het geheugen, de kennis die Carter tot dan toe had. Als gevolg hiervan zal de robotoïde Carter sommige dingen automatisch doen zonder dat er specifieke programmering nodig is, bijvoorbeeld oude vrienden herkennen omdat het geheugen van de robotoïde herinneringen heeft die verband houden met die vriend.

Het holografische beeld plaatst het automatisch. Russische programmeurs hoeven niet eens te weten dat het er is. Robotoïden zijn misschien geprogrammeerd om zichzelf in stand te houden, maar zijn net zo bereid, als ‘willen’ het juiste woord is, om zelfmoordmissies uit te voeren. Expedities zonder terug te keren naar de ruimte. Er zijn voorbeelden hiervan wanneer een ruimtemissie te gevaarlijk is om het leven van een ervaren robotkosmonaut te riskeren. De kosmonautkopie is al vanaf het moment van creatie getraind dankzij het holografische beeld van de hersenen.

Van de miljoenen daklozen in Amerika leeft een klein percentage ondergronds in tunnels onder steden. De ondergrondse gemeenschap is zich bewust van het militaire apparaat om hen heen.

Veel daklozen zijn met eigen ogen getuige geweest van de duistere eugenetica-projecten die al tientallen jaren aan de gang zijn. Daklozen, vooral jongeren, worden betrapt op deelname aan deze technologieprojecten die naar verwachting nooit het daglicht zullen zien. Veel seriemoordenaars die op daklozen en prostituees jagen, staan ​​in dienst van dit programma. De politie weet dit ook en wordt bij voorbaat gewaarschuwd om enkele verdachten van drugs, moord, pedofilie of mensenhandel niet aan te houden.

De toevallige schoten in de VS zijn ook gekoppeld aan DUMB-activiteiten. Deze mensen worden ondergronds ontvoerd en geprogrammeerd met een ‘Manchurian candidate’, een programma dat op een later tijdstip zal worden gelanceerd. Ze herinneren het zich niet meer, het verdwijnt in het onderbewustzijn. De overheid is altijd ondergronds aanwezig geweest. De afgelopen jaren hebben ze tunnels geboord om alle DUMB’s met een railsysteem te verbinden. Dit is waar het zwarte budget in het spel komt. Drugshandel, mensenhandel, voorraadmanipulatie, enkele van de manieren om geld in te zamelen. Onlangs hebben mensen in het hele land op verschillende tijdstippen vreemde “boorgeluiden” gehoord. Dit komt door de grote ondergrondse opgravingen.

 

Beroemdheden

 

Velen zeggen dat beroemdheden betrokken zijn bij ondergronds klonen. Wanneer ze zich bij de “groep” aansluiten, worden ze zich bewust van wat mensen het “konijnenhol” noemen. Beroemdheden worden soms uitgenodigd in de onderwereld, waar ze geavanceerde technologie te zien krijgen. Soms wordt hun DNA verzameld om een ​​synthetische stof te maken. Er is een elite zwarte markt waar deze klonen worden verkocht.

Veel rijke mensen hebben zo’n kloon en gebruiken het als hun seksuele slaaf, en beroemdheden weten het. Bovendien lopen beroemdheden die niet reageren op de acties van de “groep” het risico vervangen te worden. Velen vergeten dat er tissues van hen zijn afgenomen. Er is een hele wereld verborgen voor een wereld waar mensen worden gekloond, vervaardigd, verkocht, gebruikt als verwisselbare surrogaten, zelfs voor hun organen. Deze ondergrondse bases die snel worden gebouwd, zijn de laatste plaats voor de Illuminatie. Als mensen achter verborgen technologie komen en het decennialang tegen hen gebruiken, zullen ze volledig in beeld zijn. Dit komt omdat de grootste geheimen ondergronds verborgen zijn.

 

The Android (or Organic Robotoid) of Hillary Clinton malfunctioning !!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.