De zieke wereld waarin we leven!

 

De farmaceutische industrie produceert medicijnen en creëert klanten. Apotheek heeft een remedie voor alles? Waarom zijn er steeds meer ziekten? Welnu, ziekte is een kip die gouden eieren legt. De farmaceutische maffia heeft zelfs haar eigen  businessplan opgesteld  waarin de ziekten worden geschetst die de meeste winst zullen opleveren. Hier is een lijst onder drie punten. Kankerziekten staan ​​bovenaan, ze moeten bedrijven wel honderdtwintig tot honderdvijftig miljard dollar winst opleveren.

We hebben al meer dan eens geschreven dat kankerbehandeling gewoon big business is. In de Verenigde Staten wordt de marktwaarde geschat op honderden miljarden dollars per jaar, en een overweldigend deel van deze therapieën faalt, waardoor mensen overlijden of het comfort en de lengte van het leven drastisch verminderen. Er bestaan ​​dus alternatieve kankerbehandelingen die tienduizenden mensen kunnen helpen herstellen tegen veel lagere kosten. Deze en geen enkele andere status blijft echter bestaan, omdat kanker de meest winstgevende ziekte in de geschiedenis van de geneeskunde is.

 

Diabetes

 

Verderop zal diabetes naar verwachting de grootste omzet opleveren op de tweede plaats. Geschat wordt dat de inkomsten ruim honderd miljard dollar zullen bedragen. De top drie wordt gesloten door  auto- immuunziekten  die de zogenaamde  Big Pharma  met bijna tachtig miljard dollar zullen verrijken . We zien daarom hoe ziekte een winstgevende onderneming is die floreert, en samenlevingen veranderen meer en meer in creaties die afhankelijk zijn van verschillende medicijnen.

En nu, beste lezers, kennen jullie het verhaal van Dr. Budwig dat ongeveer zestig jaar geleden begon? Dr. Johanna Budwig was een Duitse biochemicus en auteur van vele publicaties, ze was een apotheker, ze had ook een doctoraat in de natuurkunde en scheikunde. Al vele jaren kijkt ze naar de effecten van verschillende medicijnen tegen kanker. Zelf stierf ze in 2003 op 95-jarige leeftijd, maar in haar leven genas ze maar liefst 90% van de kankerpatiënten met wie ze contact had .

 

Verschillende soorten kanker

 

Ze heeft alle soorten kanker behandeld met niet-toxische ingrediënten die geen bijwerkingen veroorzaken . Ze ontwikkelde een protocol naar haar vernoemd:  “Budwig” , oftewel het zogenaamde antikankerdieet. Haar zuivel-vegetarische dieet is ongevaarlijk, inclusief versgemalen lijnzaad of lijnzaadolie gemengd met kwark. Deze natuurlijke behandelmethode heeft het leven van veel zieke mensen gered.

Dr. Johanna Budwig had maar één doel in haar leven, maar wel één heel belangrijk doel:  patiënten een echte genezing van kanker bieden, geen genezing die tijdelijk was of niet, dus wilde ze zich verzetten tegen de hegemonie van farmaceutische bedrijven.

Daarom werden haar acties vanaf het begin op alle mogelijke manieren belachelijk gemaakt en getorpedeerd. Al in de jaren vijftig werd er een campagne van minachting tegen Dr. Budwig gelanceerd, wat de reden is waarom de meesten van ons tot op de dag van vandaag het protocol van Dr. Budwig niet kennen.

“ Ik heb een effectief antwoord op kanker, maar Amerikaanse artsen willen niet naar me luisteren. Ze komen hier en observeren mijn methodes en zijn onder de indrukDan doen ze me een speciaal aanbod zodat ze deze kennis mee naar huis kunnen nemen, er patent op kunnen nemen en er veel geld aan kunnen verdienen, maar ik wil er niet mee instemmen. Dus ik word in elk land belachelijk gemaakt.”

Dr. Johanna Budwig.

Kankerbehandelingen

 

We hebben al meer dan eens geschreven dat kankerbehandeling gewoon big business is. In de Verenigde Staten wordt de marktwaarde geschat op honderden miljarden dollars per jaar, en een overweldigend deel van deze therapieën faalt, waardoor mensen overlijden of het comfort en de lengte van het leven drastisch verminderen. Er bestaan ​​dus alternatieve kankerbehandelingen die tienduizenden mensen kunnen helpen herstellen tegen veel lagere kosten. Deze en geen andere status blijft echter bestaan, omdat kanker de meest winstgevende ziekte in de geschiedenis van de geneeskunde is .

Aan de andere kant beschrijft het protocol van Dr. Budwig de zogenaamde pasta, die wordt gemaakt door lijnolie en magere witte kwark gedurende 6 tot 8 minuten te mengen in de verhouding van 5-6 eetlepels olie per 12,5 dkg kaas .  Na bereiding moet de pasta in de koelkast worden bewaard. Je kunt het op smaak brengen met kruiden, zout, knoflook, paprika en peper. Dr. Budwig raadt aan om de pasta ‘s ochtends te eten samen met bijvoorbeeld een eetlepel gemalen lijnzaad en geraspte appel.

Wil je de echte reden weten waarom de wereld zo ziek is?

 • Watervoorziening is vervuild.
 • Vers voedsel zit vol met gif.
 • De rest van het “voedsel” wordt verwerkt en verfijnd (wat niet eens voedsel is).
 • We kauwen niet op ons eten.
 • Hebben een tekort aan voedingsstoffen.
 • We consumeren overmatig.
 • De lucht zit vol met verontreinigingen.
 • We zijn bang voor de zon en dragen zonnebrandcrème.
 • We sporten te weinig.
 • Zitten de hele dag voor de technologie.
 • We consumeren te veel alcohol en cafeïne.
 • We zijn losgekoppeld van onze natuurlijke menselijke instincten en onze natuurlijke omgeving.
 • Verdisconteren de kennis van onze voorouders.
 • We zijn gestrest omdat we in een slavensysteem leven.
 • Onze geneeskunde is gebaseerd op chemische wapens en petrochemicaliën.
 • We wassen ons lichaam en poetsen onze tanden met chemicaliën.
 • We zijn losgekoppeld van de grond (de hele dag door schoenen met rubberen zolen).
 • Zijn niet dankbaar en we beoefenen geen mindfulness.
 • We hebben een onopgelost emotioneel trauma.
 • Bevinden ons in een constante staat van vechten of vluchten.
 • We ademen te snel en oppervlakkig.
 • We worden blootgesteld aan elektromagnetische straling.
 • Onze geest is besmet door tv, radio en Hollywood.

Het is gewoon makkelijker om de “kiem” de schuld te geven dan de olifant in de kamer aan te spreken. Als uw regering echt om u en uw gezondheid zou geven, zouden ze er alles aan doen om voor alle bovengenoemde zaken te zorgen. Maar ze deden niets… Zwakke, zieke en gedemoraliseerde bevolking is gemakkelijk te controleren.

Ze gaan er ook vanuit dat het “virus” de oorzaak is van al hun gezondheidsproblemen. Een gezonde, sterke, slimme bevolking kan niet worden gecontroleerd, en dit is een bedreiging voor het systeem. We hebben de mogelijkheid om onze kracht terug te krijgen! Macht in cijfers mensen…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.