GTB nieuws 8 mei 2022

 

Mei 8, 2022
GTB 554.

 

Het is bijna ten einde, het is bijna gebeurd.. De laatste weerstanden worden nu chirurgisch opgeruimd in Ukraine

 

Om U een idee te geven hoe groot het staalfabrieken complex is geef ik U het volgende overzicht. De fabrieken staan op 11 vierkante km. Grof genomen een stuk grond van 3,4 km lang en 3,4 km breed. Dat is een tamelijk grote oppervlakte.
Het staat volgebouwd met 80 grote gebouwen. Maar de werkelijke pijn is onder de fabriek, daar bevinden zich diep onder de grond twee atoombunkers, die duizenden mensen kunnen bevatten en voeden…..

Verder zijn er dozijnen tunnels, waarvan de langste 24 km lang is.
Gewapend met automatische camera’s en ingebouwde automatische verdediging mechanismen.
Het grote voordeel is voor de Russen, dat zij precies weten waar alles zit.

De voorraden voedsel, de wapenopslagplaatsen, de lucht reiniging machines, de zuurstof voorzieningen, de water reiniging plaatsen, de ontluchtingen, de elektrische bedrading etc. etc.
Op dit moment zitten er geschat nog zo’n 2000 Nazi Azof troepen en ca. 200 burgers, die niet naar buiten willen komen, om de een of andere reden.

Tsjechië heeft enkele duizenden speciaal troepen gestuurd, om de zaak uit te roken. Ook hebben zij laten weten over 70.000 vrijwilligers te beschikken die Rusland komen helpen als het nodig mocht zijn…..
Maar Rusland heeft niemand nodig, dat is hun eer te na….

 

De klus bijna geklaard

De klus is bijna geklaard. Alle dreigingen om zware wapens te sturen door het westen, heeft tot gevolg gehad dat Rusland alle trein verbindingen en weg verbindingen heeft vernietigd, zodat al die militaire hulp niet eens het land binnen kunnen komen…..

Het is een grote show van zogenaamde hulp. Ik hoop dat het iedereen duidelijk wordt, dat het westen Nazi troepen aan het steunen zijn. Geen gewone troepen…. en sinds wanneer steunen wij de Nazi’s…???
Is dat onze nieuwe ideologie geworden…? Zelfs Israël heeft de banden verbroken met de Ukraine….dat is wel een flinke uitgedeelde klap.

Verder kan zelfs gemeld worden, dat de Russische luchtmacht in een Z figuur (Z formatie) over Moskou is gevlogen en dat China een Z figuur( Z formatie ) over Peking heeft gevlogen…
Z is de Aziatische Q vorm en betekend de End game, het eindspel…..
Z , de laatste letter van het alfabet dat is dus Duidelijk.!!!!

Verder heeft Pfizer toegegeven dat de injecties geen efficiëntie hebben van 96% , maar slechts ( houdt U vast ) van 12%.
De CDC( Centrum for Desease Control) in de USA heeft nu officieel verklaard dat het covid 19 dodental gewijzigd moet worden. Het blijkt bij nader grondig onderzoek, dat 94% van de patiënten dood zijn gegaan door een andere doodsoorzaak dan Covid 19.

Bij slechts 4% is covid 19 de doodsoorzaak, en dat is zelfs minder dan bij een normale griep. Dus het is duidelijk, dat de achterliggende eigenlijke reden was de mensen massaal in te enten met een smerig vies samengesteld goedje, dat slechts 12% van de mensen beschermde , maar ondertussen havoc veroorzaakt met 9 bladzijden lang genoemde bijwerkingen, ernstig en minder ernstige.

Terwijl nu de oversterfte, veroorzaakt door de injecties, net is begonnen….

Juridische processen zijn opgestart en zijn ook nodig, maar als je vrienden of familie door de geïnjecteerde rotzooi sterven, dan heb je daar niet veel aan..

GTB.

 

 

 

 

 

Hier de bewijzen van de gestolen verkiezingen van Amerika 2020

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.