Je zult niets meer bezitten

 

Je zult niets meer bezittenDe periode van 1945 tot 2019 was voor velen een “gouden eeuw” – een periode van relatieve vrede, welvaart, stabiliteit en vrijheid. Het is nu geëindigd als de gevaarlijkste en meest destructieve periode in de geschiedenis van de wereld, begonnen door vijandige en extreem meedogenloze krachten die worden gekenmerkt door een volledig gebrek aan empathie bij het creëren van een wereldwijd totalitair regime. Als deze tijdlijn niet snel zal ontsporen – en er zijn weinig aanwijzingen dat dit zal gebeuren – zal het resultaat voor het grootste deel van de mensheid dood, vernietiging en slavernij zijn op Bijbelse schaal, en dat begin zien we nu al.

“Kortom, ze moeten een groot percentage van het menselijk ras doden en de overlevenden veranderen in een volledig gecontroleerd leger van slaven die niets hebben, tot slaaf worden gemaakt en 24/7 overal worden gevolgd, gevolgd en gecontroleerd, zelfs in hun eigen huis, wat ze hebben duidelijk geen bezit meer.”

Voorbeelden van andere dergelijke brandhaarden in de geschiedenis die tot een catastrofe hebben geleid, zijn het neerschieten van aartshertog Ferdinand in Sarajevo, wat leidde tot het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog en de oorlogsverklaring door Groot-Brittannië aan Duitsland in 1939, onder het voorwendsel dat het een pact met Polen, maar dat wat we nu zien een orde van grootte hoger en echt mondiaal van aard is, zodat we nergens op aarde van het web kunnen verdwijnen.

 

Doe je onderzoek en zie wat er gaande is

 

“Alles begint pas zin te krijgen als je begrijpt dat alles wat er is gebeurd en gebeurt het resultaat is van een zorgvuldig geplande en sinistere actie uitgevoerd door de kleine kliek van gangsters die nu onze wereld beheersen.”

Deze keer rond de trigger is er een tijdelijke release van een relatief onschadelijk virus dat zwaar is gehypnotiseerd door de media om het publiek ervan bewust te maken dat het vergelijkbaar is met de Zwarte Dood. Wat betreft de timing van de virusuitgifte en de bijbehorende mediahysterie, deze werd bepaald door twee factoren. De eerste was dat de wereldwijde schuldensituatie kritiek was geworden en de wereldeconomie op het punt stond in te storten – er was een crisis nodig om een ​​excuus te bieden voor een nieuwe orgie voor het creëren van geld, dus de wereldmarkten stortten in maart in en gaven het virus de schuld.

De manier waarop de overval werkte, kon niet eenvoudiger. Degenen die alles onder controle hebben, laten de wereldeconomie instorten en dwingen de meeste van haar mensen tot enorme schulden om te overleven. Degenen die bezittingen hebben die de diefstal waard zijn, krijgen dan een ultimatum: ze overhandigen ze, verhongeren ze of worden naar een debiteurengevangenis gestuurd, wat bijvoorbeeld in de VS ongetwijfeld betekent dat ze profiteren van het uitgebreide netwerk van FEMA-kampen.

 

Dodelijke injecties

 

Je zult niets meer bezitten. Omstreeks deze tijd zal een groot deel van de wereldbevolking, die als overschot aan behoeften en een onnodige belasting voor het milieu en overlast wordt beschouwd, worden gedood (d.w.z. gedood), hetzij door een dodelijke injectie of door verhongering … de wereld houdt zich onbewust bezig met occulte rituelen, die erop gericht zijn deze over te hevelen naar een nieuwe, ondergeschikte werkelijkheid.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de wereld. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze smalle maar extreem rijke en machtige kliek aan de top van de piramide alles al controleert – centrale banken, inclusief en in het bijzonder de Fed, regeringen, politici en de rechterlijke macht, die bijna allemaal “Te koop” zijn, geestelijken, media, enz. Ze hebben het internet nog niet volledig in handen… maar ze werken eraan, en dat venster zullen ze binnenkort sluiten. Wat hun doelen betreft, ze zijn, kortom, het uitroeien van een groot percentage van het menselijk ras en het veranderen van de overlevenden in een volledig gecontroleerd leger van slaven.

Hun prachtige plannen omvatten ook het opruimen van het platteland en het verplaatsen van degenen die niet selectief worden afgeslacht naar de NWO-getto’s, behalve de particuliere landgoederen van NWO, die zullen worden gevuld met een leger van dienst en particuliere beveiliging. De overlevende dorpelingen na de Grote Slachting zullen worden gedwongen en uiteindelijk met geweld worden verwijderd naar zwaar gefotografeerde, op grote hoogte gelegen boxerwoningen in steden, die ze mogelijk moeten afwisselen met anderen, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om geen eigendom te hebben, misschien in een Japans ” love” way hotels. ”NWO is van mening dat de wereld enorm overbevolkt is, en ze hebben gelijk, dat wil zeggen, de enorme overbevolking legt een verpletterende last op planetaire ecosystemen.

 

70% van de bevolking

 

De NWO zal opstaan ​​en hun aantal met geweld verminderen door middel van de kill-switch-vaccins en daarom zullen virale vaccins verplicht zijn of door een opzettelijk veroorzaakte golf van massale hongersnood veroorzaakt door verstoringen in de toeleveringsketen. Er zijn drie belangrijke redenen voor alle ernstige beperkingen die dit jaar zijn opgelegd, namelijk de volgende.

Ze elimineren zoveel mogelijk menselijke interacties om de sociale cohesie te vernietigen. Mensen te isoleren en te voorkomen dat ze van gedachten wisselen en zo de waarheid leren over waar het allemaal over gaat. Waardoor de kans op een opkomst en mogelijke revolutie wordt verkleind, en voorgoed verzwakken ze mentaal en fysiek.

Daarom hebben ze alle plaatsen gesloten waar mensen elkaar ontmoeten – bars, cafés en pubs, restaurants, sportscholen, enz. vooral belangrijk om kerkbijeenkomsten te stoppen omdat mensen met geloof principes hebben en geloven in iets dat groter is dan zijzelf, wat hen de moed geeft om te handelen die vele anderen missen.

De belangrijkste reden voor de blokkade is om zoveel mogelijk kleine bedrijven te vernietigen om mensen afhankelijk te maken van werk in de grote bedrijven die ze controleren, of van overheidsdonaties zoals het verwachte universele gegarandeerde inkomen dat je alleen krijgt als je je gedraagt ​​en accepteren al hun richtlijnen.

 

“You will own nothing and you will be happy..”

 

Je zult niets meer bezitten. NWO heeft het nu al over mensen die niets hebben en in 2030 gelukkig zijn. We zien nu al hoe ze daar komen. Zoals hierboven vermeld, zullen ze dit doen door de economie kapot te maken en mensen te dwingen schulden aan te gaan. Alleen maar om te overleven. Dan zullen ze komen en je een aanbod doen dat je niet kunt weigeren, zeggende: “Je moet deze schuld betalen, maar je kunt het niet, dus we zullen het voor je afschaffen in ruil voor al je eigendommen.”

Dankzij deze methode zullen ze het grootste deel van het onroerend goed dat eigendom is van mensen kunnen verwerven in wat de grootste sprong aller tijden zal zijn. Sommigen van jullie hebben misschien al de WEF-film gezien waarin over jou wordt gesproken. Je bezit niets. En je zult blij zijn, het begint met een lachende idioot die duidelijk op zijn minst een goede tube tandpasta bezit, of op zijn minst huurt. Wat we dit jaar hebben gezien, is absolute waanzin op wereldschaal, allemaal naar verluidt het gevolg van een ziekte die niet veel verschilt van de griep, waarbij minder dan 1% van de slachtoffers wordt gedood en die vrijwel geen effect heeft op de jongeren.

 

Getuige

 

We zijn getuige geweest van de vernietiging van de samenleving door met geweld menselijke interactie te voorkomen, bars, cafés en pubs en miljoenen mensen te sluiten die hun bedrijf hebben verdreven, concertzalen en musea te sluiten en voetbalwedstrijden te spelen voor lege stadions. Het is pure waanzin, en toch zijn mensen het er tot nu toe mee eens vanwege de hersenspoeling en zwakte. Het begint pas logisch te worden als je begrijpt dat alles wat er is gebeurd en gebeurt het resultaat is van een zorgvuldig geplande en sinistere samenzwering uitgevoerd door een kleine kliek van gangsters.

Hun doelen zijn hierboven uiteengezet. Waaronder de uitroeiing van 70% of meer van de bevolking en de verdrijving van de rest naar hightech stedelijke getto’s om als slaven te worden gefokt. Waar elke beweging en zelfs gedachten zullen worden gecontroleerd en gecontroleerd.

 

 

Bron: Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.