Update GTB 7 mei 2022

 

Mei 7, 2022
GTB 553.

 

Een serie van korte berichten, lulkraak, her en der.. In mijn opinie gaat het deze maand echt gebeuren.

Tunnelverbindingen; Amsterdam – Rome-Hamburg-Berlijn-Stuttgart-Geneve-Parijs-Kief-Genua en nog meer. Ook Rome heeft een ondergronds netwerk. Je kunt eigenlijk beter zeggen ‘ Het Vaticaan’ Vaticaan- Jerusalem- Libanon- Beirut.-
Vaticaan ; Het is duidelijk dat de paus de echte paus niet meer is maar een dubbelganger. Men heeft vorig jaar al getracht met Hologram beelden de ‘Urbi et Orbi’ uitspraak van de paus te doen, maar toch dit jaar was het beter de dubbelganger in te zetten…. (Wat worden de mensen toch massaal belazerd- en 80% trapt er in. – dat zij nog steeds de netflixers en de quizzers)
Currencies.  Het QFS systeem is geïnstalleerd. Zelf heb ik gisteren iets overgemaakt en instantly heeft de ander het ontvangen. Het swift systeem is dus ter ziele definitief. De Russische landen incl. China gebruiken nu het CHIPS , een chinees Russisch transfer systeem.

Welnu, 66 Roebel is nu exchange waarde voor 1 US dollar, dat was eerst 88,6 Roebel. Dat betekend een versterking van de Russische geldeenheid. Een verbetering of opwaardering van maar liefst 25%.
Ukraine; de meeste landen op de wereld steunen de Russen. Het handje vol westerse landen steunt het Nazi regiem van de toneelspeler en puppet Zelinsky.

Wij zien hier nu ook de Nazi sympathisanten uit hun donkere hoeken kruipen, want zij weten, als de Ukraine ‘gedaan’ is, het ook afgelopen is met het machtsspel. Dan is praktisch de laatste bastillion vernietigd.
Dus het is nu of nooit.

Ondertussen geloofd GTB, dat er zwaar onderhandeld wordt achter de schermen over de opgesloten bezoekers, die het daglicht niet kunnen verdragen. top smeerlappen, die in die bunkers zaten, waar de wereld niet van mag weten, dat zij er zaten. De Russen wrijven zich in de handen over zoveel aandacht. De Cleaning van de Ukraine zit er bijna op.

 

Spanje

Spanje ; zoals U weet heeft de regering van Spanje bakzeil moeten halen bij het hoogste gerecht van het land. De rechters hebben unaniem beslist dat Covid 19 een geproduceerd bio-wapen is. Daarmee de maatregelen onwettig verklaard omdat het geen virus is.  Nergens op de wereld het bestaan aangetoond van het Virus. Daarmede is ook het bestaan van varianten vernietigd. Er kan geen variant bestaan van iets wat niet bestaat.

Daarmee zijn ook alle maatregelen in Nederland belazerderij, misleiding, leugens, etc etc.

Daarmee heeft het gerecht in feite Rutte tot smeerlap verklaard en niet alleen Rutte, maar ook Kaag, Hoekstra en al die andere maffia bazen…

 

77 miljoen doses besteld

Duitsland.; het blijkt dat Duitsland inmiddels 77 miljoen doses – Flesjes) heeft besteld, uitgerekend betekend dat gemiddeld 8 injecties per persoon.
Ziet U hier de gigantische criminele activiteit. Het volk moet links of rechtsom geïnjecteerd worden, niet goedschiks, dan kwaadschiks.

Dat is de spiegel voor Nederland.
Vraag je maar af waarom deze producties van injecties al klaar waren voordat er sprake was van een virus, aangezien wat er verkocht is zeker met inzetting van alle productie bedrijven, 8 jaar nodig is voor deze aantallen te produceren…. MET VOORBEDACHTE RADE…!!!!!!

COVID 19. Het is tweezijdig. De ziekte ansicht is een griep, die door bio ingrijpen zich sneller verspreid, waardoor de injecties zogenaamd nodig zijn.
En daar hebben ze de rotzooi ingestopt. Het echte wapen…..de killer…

Daarover later meer. FIJN DAT WIJ DAT NU WETEN…!!!!!!

GTB”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.