Waarom beschouwt de elites de goden van deze wereld

 

Waarom beschouwt de elites de goden van deze wereld, Hoe het te bestrijden en op te lossen. Om deze vraag te beantwoorden, moet men zich eerst realiseren hoe ze zijn, want alleen dan kan naar oplossingen worden gezocht. Het advies moet worden afgestemd op de ernst van het probleem. De grote meerderheid van de mensen kan ze zich niet voorstellen. Ik zal proberen je te helpen.

Ieder van jullie ging naar school en onthoud dat er elk jaar een groep jongens was die extreem agressief en brutaal was, de wetenschap verachtte, geweld gebruikte en regels en voorschriften, wet en orde negeerde.

gedemoraliseerd, zonder geweten en hogere gevoelens. Deze groep kreeg snel een voorsprong op de rest van de studenten, intimideerde hen effectief, stal waardevolle dingen van hen, sloeg de zwakken, terroriseerde het milieu en respecteerde leraren.

Toen je opgroeide, vergat je het, vooral degenen die in de verdere loop van hun opleiding naar de middelbare school gingen, naar de universiteit. Helaas werkt hetzelfde mechanisme in het bedrijfsleven op elk niveau van de staatsorganisatie. Die gewetenloze, gewetenloze, brutale, meedogenloze mensen zullen snel vooruitgang boeken in de staat. Ik kan je verzekeren dat een van de laatste dingen die je hoeft te doen om geld te verdienen, intellect is, en ik geloof dat intellectueel zijn in onze wereld financieel succes uitsluit.

Als we de levens van de rijkste mensen ter wereld zouden analyseren, zouden we er talloze misdaden, fraude, vervalsing en moorden in aantreffen.

Als je de gezichten van deze mensen wilt zien, volstaat het om te verwijzen naar de biografieën van de maffiabazen, de New Yorkse families van Gambino, Luccese, Bonnano, of de Italiaanse clans van Camorra, Ndrangheta, en ten slotte de drugskartels uit Medelin , Cali uit Colombia, Sinaola, Juarez. Los Zetas uit Mexico. Ze zijn allemaal hetzelfde na het bereiken van een bepaald niveau van geld en macht. Het verbaast me niet dat ze aan dezelfde tafel zitten en samen plannen maken voor de wereld en de mensen.

Iedereen die deelneemt aan de strijd om geld, na een paar jaar, de volledige verdwijning van hogere gevoelens.

 

Waarom beschouwt de elites de goden van deze wereldWaarom beschouwt de elites de goden van deze wereld. Dit proces omvat al jaren niet alleen de business class, maar de samenleving als geheel. De huidige jonge generatie is volkomen oppervlakkig geweest als het gaat om het niveau van hogere gevoelens, precies voorbereid op wat er al is en wat komen gaat.

Terug naar het onderwerp. Ik zal hier niet schrijven over de ontmenselijking van koninklijke families en aristocratie. Wie wil, kan de film “Braveheart” van Mel Gibson of “The Discreet Charm of the Bourgeoisie” van Bunuel bekijken. Koning Edward I De Langbenige is een voorbeeldig voorbeeld van een koninklijke psychopaat. Het is de moeite waard om te benadrukken dat de koninklijke kinderen, toekomstige koningen, werden onderworpen aan behandelingen waarvoor de auteurs van het CIA MKUltra-programma zich niet zouden schamen. Blijkbaar zijn deze technieken eeuwenlang gescheiden, en toch leken ze verrassend veel op elkaar, omdat het doel hetzelfde was, het kind volledig van zijn menselijke omhulsel te ontdoen, alles wat menselijk is erin uit te wissen.

Dit is hoe kinderen van de macht werden gemodelleerd en gemodelleerd tot op de dag van vandaag. Van jongs af aan zijn ze gewend aan moord, marteling, bestialiteit, ze worden klasse en eugenetische superioriteit bijgebracht, ze worden opgevoed in een gevoel van minachting voor de massa, voor gewone mensen.

occulte rituelen

Waarom beschouwt de elites de goden van deze wereldWaarom beschouwt de elites de goden van deze wereld. Deze kinderen nemen deel aan occulte rituelen, doden andere kinderen, drinken hun bloed, eten hun hart op, steken hun ogen uit, verminken hun lichaam, steken hun geslachtsorganen in brand, verkrachten meisjes en jongens, wennen aan het zijn van een monster, vechten tegen rijkdom behouden, vermenigvuldigen, andere mensen onderwerpen.

Vaak, met behulp van deze onmenselijke methoden, splitsten ze opzettelijk de persoonlijkheden van hun kinderen op om ze verschillende persoonlijkheden, genociden en filantropen te geven. Op dezelfde manier begraaft iedereen in de elite zijn kinderen. Elke zwakte in deze omgeving betekent een ineenstorting, verlies van eigendom, positie, schande in de omgeving.

Beesten

Je zult zulke beesten in menselijke huid moeten trotseren. Velen van hen hebben academische en aristocratische titels. Iedereen is perfect opgevoed. De persoonlijkheid van de genocide, de misdadiger, werd een erudiete jas aangedaan. Ja, je weet het goed, Hanibal Lecter is hun spiegelbeeld. Zou Lecter in staat zijn om miljoenen vrouwen voorzichtig te steriliseren? Natuurlijk deed hij het met plezier en smaak, hij had altijd een hekel aan de wangen !! Zie je niet dat ZIJ onmenselijk doden als een kunst behandelen, zoals het maken van een heerlijk gerecht waar Lecter zelf zich niet voor zou schamen?

Ze moeten tevreden zijn geweest met deze vier miljoen monsterlijk misvormde lichamen in Vietnam, duizenden kinderen geboren zonder armen, benen of hoofd in Irak, straten en trottoirs bezaaid met de lijken van Tutsi, kinderen van ZIKA in Brazilië, uitgehongerde Iraniërs, Ieren of Jemenitische duizenden gestripte orgaankinderen. Het is een goddelijk gevoel van volledige macht over ieder mens op aarde, om ongestraft leven te kunnen geven en nemen. Het is puur plezier om plunderaars in een crisis te beroven, ze van hun bezittingen te beroven en te zien hoe hulpeloos ze zijn.

Stel je nu eens voor dat dit soort mensen 5G krijgen. Ze zullen de kunst van het doden naar een hoger niveau tillen.

Dit nieuwe, prachtige speelgoed zal ze veel plezier geven. Ergens verborgen voor de wereld.  Ze zullen elke dag een andere persoon, een ander gezin, uit een ander continent, land, taal en andere levensomstandigheden kunnen kiezen. Hebben een geweldige tijd om hun leven tot in het kleinste detail te leiden. Op deze manier worden ze volwaardige goden op aarde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.