De dark transplantaties – Orgaanuitwisseling voor de Elites

 

In 2019 steeg het aantal orgaantransplantaties met bijna 30%, maar het aantal vrijwillige altruïstische donoren om levens te redden is licht gestegen. Dit is wat er werkelijk gebeurt.

De drastische operatiekamervideo is van YouTube verwijderd. Hij liet het meisje ongeveer drie jaar zien. Het meisje schreeuwt om wat er met haar zal gebeuren. De nachtmerrie van het kind eindigt in de dood. Twee mannen die Turken zijn, snijden als bloeddorstige demonen een levend lichaam van een kind open en nemen organen mee voor transplantatie. In de hal waar de folteraars de slachting uitvoeren, staan ​​talloze vuilniszakken met delen van organen van de lichamen van andere kinderen die op dezelfde manier zijn vermoord.

We hebben toegang tot zeer drastische materialen die deze praktijk bevestigen. om veiligheids- en censuurredenen kunnen we ze niet op de site publiceren.

De Libanese krant ad-Diyar meldde dat de Turkse autoriteiten jonge kinderen en gewonde Syriërs naar Turkse ziekenhuizen in Antalya en Iskenderun vervoerden. Het vervoer van mensen naar de autoriteiten wordt gecontroleerd door de Turkse politie en speciale diensten.

Na de verdoving nemen chirurgen organen af ​​van gewonde Syriërs, waarna ze worden gedood en ergens in de buurt van de Turkse grens begraven.

De onderzoek krant meldt dat veel Europese landen organen bestellen via een joodse organisatie in Israël. Dit werd bevestigd door Syrische artsen die uit Duitsland, Frankrijk en België kwamen om de gewonden te verzorgen.

 

De krant ad-Diyar benadrukt dat de Federale Veiligheidsdienst van de FSA op de hoogte is van de hele zaak. Syriërs uit de regio Aleppo worden naar Turkse ziekenhuizen vervoerd, waar ze in levensgevaar verkeren.

 

De FSA werkt met enkele Syrische ambulances die de gewonden naar ziekenhuizen in Turkije vervoeren, waar de organen van patiënten worden verwijderd en verkocht. Veel van de gevonden lichamen missen organen, zoals ogen en nieren, enz.

H ad-Diyar, onthulde dat enkele Turkse artsen bevestigden dat van de 60.000 gewonde burgers en soldaten die naar Turkije werden vervoerd, de organen van 15,622 waren verwijderd. Hun lichamen werden teruggestuurd naar Syrië voor begrafenis.

In september 2009 ontmantelde de politie van New York een bende criminelen die uit joden bestond. Het hoofd van de criminele groep, bijgenaamd “kosher nostra”, was rabbijn Yitzhak Levi Rosenbaum uit Brooklyn (New York).

Uit het onderzoek bleek dat Algerijnse kinderen waren ontvoerd in de westelijke regio’s van Algerije. Daarna werden ze naar Marokko vervoerd, waar de lokale “Chirurgen” de nieren en andere organen uitsneden. Na de strafprocedure werd het “materiaal” Israël binnengesmokkeld, waar het werd verkocht voor tussen de $ 20.000 en $ 100.000 per nier.

Als gevolg hiervan werden vijf Amerikaanse rabbijnen, drie burgemeesters en twee leden van de Wetgevende Vergadering van New Jersey gearresteerd door FBI-functionarissen. De arrestaties waren het resultaat van een twee jaar durend internationaal onderzoek door de Verenigde Staten, Zwitserland en Israël. Het onderzoek bracht talrijke gevallen van corruptie, politieke chantage, witwassen van geld en handel in menselijke organen aan het licht.

 

Joden en Transtrans League.

 

Oekraïne: transport van menselijke hulpbronnen uit de lichamen van “Oekraïense heidenen”?

Volgens Bloomberg heeft Israël zendingen “goyim” geïmporteerd uit Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Brazilië, Moldavië, Nicaragua, Peru, Roemenië, Turkije, Oezbekistan, Oekraïne, de Filippijnen, Zuid-Afrika en Ecuador.

In 2009 beschuldigde de Oekraïense schrijver Vyacheslav Goodin Israël van de ontvoering van 25.000 Oekraïense kinderen, en er vond een massademonstratie plaats in de buurt van de Israëlische ambassade in Kiev onder de slogan: “Oekraïne ligt niet in Gaza, we kunnen geen kinderen ontvoeren.” In 2015 zei het hoofd van de Joodse gemeenschap van Kharkiv, Eduard Khodos, dat het belangrijkste effect van de “Revolutie van Waardigheid” was dat “306 afgevaardigden van de Verchovna Rada van Oekraïne recht hebben op het Israëlische staatsburgerschap.

Oekraïense filosoof en schrijver Vyacheslav Gudin beschuldigde Israël tijdens een bijeenkomst van de Academie dat gedurende twee jaar meer dan 25.000 Oekraïense kinderen het slachtoffer waren van “orgaanjacht”

Ter ondersteuning van zijn woorden vertelde Gudin het verhaal van een Oekraïense burger die naar Israël vertrok op zoek naar 15 Oekraïense kinderen die naar verluidt waren geadopteerd door lokale pleeggezinnen. Volgens deze bron werden de kinderen niet gevonden en leidden sporen van onderzoek hem naar Israëlische chirurgische ziekenhuizen.

kinderen

De kinderen verdampten en waren nergens te bekennen. In ziekenhuizen worden de sporen van kinderen gebroken. Goodin zei dat dit soort informatie voor alle Oekraïners beschikbaar moet zijn om de waarheid te achterhalen over wat er met Oekraïense kinderen is gebeurd.

Het onderzoek is niet uitgevoerd door de officiële Israëlische autoriteiten en de aankondiging op Israëlische websites is verwijderd.

In 2007 brak er een schandaal uit in Oekraïne, de dader was de Israëlische burger Michael Zis, beschuldigd van handel in organen voor transplantatie. ZIS werd op 13 oktober 2007 in Donetsk vastgehouden op verzoek van wetshandhavingsinstanties. Hij werd belast met het werven van donoren voor menselijke orgaantransplantatie. De joodse “zakenman” werd echter na tussenkomst van Joelia Timosjenko naar Israël overgebracht en bij aankomst in Tel Aviv werd Zis vrijgelaten.

 

Opgemerkt moet worden dat de Joodse ‘zwarte transplantatie’-praktijk ook gericht was op Serviërs en Palestijnen.

 

1998-2008, Servië, Kosovo.

In Israël is al tientallen jaren een actieve transplantatiekliniek, “algemeen bekend in nauwe kringen”, waar je voor goed geld, zonder in de rij te hoeven staan, je “versleten lichaam” kunt veranderen. Deze markt was bijzonder actief in 1998-1999. In die tijd werden de lichamen van Serviërs gestuurd.

Hashim Thaci’s “leider van de Democratische Partij van Kosovo” was persoonlijk betrokken bij de criminele praktijk. Met zijn wreedheid kreeg hij de bijnaam de “slang”. Daarna werd hij premier van Kosovo. Hij introduceerde de zogenaamde De wet van de tsaar. Heidenen en hun kinderen mogen worden gedood.

In zijn nieuwe boek stelt Ishak Shapiro, hoofd van de yeshiva “Yeshoef Khai” van de yeshiva, de vraag: “Wanneer mag een Jood heidenen (niet-Joden) doden?”

IT-antwoord: bijna altijd. Ook als we het hebben over hele jonge kinderen.

 

De wet van de tsaar

 

Het boek “De wet van de tsaar” kan niet worden gevonden in de schappen in gewone winkels of in catalogi van gedrukte producten. De eerste pagina van het boek bevat de meningen van rabbijnen Yitzhak Dov Lior Ginzburg, Yaakov Yosef en anderen.

Het boek wordt verspreid via internet, het kan ook worden gekocht in een yeshiva onder leiding van Icchak Szapiro. Een 230 pagina’s tellende “gids voor het doden van goyim” (dit boek heet in “Maarive”) kost slechts 30 shekels.

De auteur herinnert eraan dat het doden van niet-joden verboden is, maar wel is toegestaan. Het herinnert ons eraan dat een Jood de zeven geboden van de zonen van Noach moet houden. “Het is niet verboden een goy te doden die het gebod overtreedt.” De auteur schrijft, en benadrukt ook dat moord in deze zaak alleen mogelijk is na een passende rechterlijke beslissing.

De moord op een niet-jood is volgens de rabbijn ook mogelijk als “het een bedreiging vormt voor het volk Israël”.
De rabbijn zegt ook dat een niet-jood kan worden gedood als hij wordt gedood door een jood.

Ten slotte analyseert Icchak Shapiro de situatie waarin “kinderen van boosdoeners” worden gepleegd. Ze zegt dat het kan worden gedaan als ze groot zijn. Het is toegestaan ​​om de kinderen van niet-joodse leiders te vermoorden om de druk op hun ouders te vergroten.

De krant merkt op dat Yitzhak Ma’ariv Shapiro nooit het woord ‘Arabisch’ of ‘Palestijns’ in zijn boek gebruikt. Maar er staat een zin in de krant: “Wie over het onderwerp gaat, zal het kunnen begrijpen.”

Bron :

https://www.addiyar.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.