Elite en occultistische kinderen jagen in België

 

Om het verhaal dat we je willen laten zien te begrijpen, moet je een man ontmoeten die Marc Dutroux heet. Hij werd in 1956 in België geboren. Hij werd tweemaal veroordeeld voor het ontvoeren en verkrachten van kinderen. De eerste keer was in 1989. De tweede keer was in 1996. Het was geen typ fout – je leest het goed. Hij werd veroordeeld en zat in 1998 een (te korte) straf uit. Hij zat slechts drie en een half jaar van een straf van 13 jaar uit omdat hij was vrijgelaten wegens goed gedrag.

Iedereen die dit bericht leest, heeft dit verhaal nog nooit gehoord of is het vergeten (ik wed op het eerste omdat het echt onvergetelijk is).

Minder dan 10 jaar later werd hij opnieuw gearresteerd op basis van dezelfde aanklachten (andere slachtoffers) In een tweede ronde van aanklachten werd hij veroordeeld voor het ontvoeren, martelen en misbruiken van slachtoffers, van wie sommigen tot de dood toe. Wat ik je ga vertellen is gebaseerd op verklaringen van zijn overlevende slachtoffers (de X-Files genoemd), Marc Dutreox zelf, en bewijs van wetshandhaving (links aan het einde van het artikel).

Marc pleitte schuldig aan het jarenlang ontvoeren, verkrachten, drogeren, martelen en filmen van kinderen. Hij beweerde ook dat hij het deed in opdracht van de politieke elite die zijn professionele carrière als handelaar financierde.

Deze politieke elite financierde niet alleen zijn inspanningen, ze legden hem ook specifieke verzoeken voor. Soms vroegen ze om specifieke soorten kinderen (ze werden ′ ′ feestartikelen ′ ′ genoemd en vroegen om kinderen van een bepaalde leeftijd, geslacht, ras). Soms vroegen ze om specifieke maatregelen om kinderen te martelen om hun verlangens te vervullen – orgieën, satanische rituelen, marteling. En soms vroegen ze om bepaalde influencers die bij deze acts betrokken waren te filmen, om later als chantage te gebruiken.

 

Detroux

 

Dutroux betoogde dat veel van zijn klanten financiers zijn en zeer invloedrijke mensen in de wereld van de internationale politiek. Dit is heel goed mogelijk omdat Marc in België heeft gewoond en gewerkt, waar het hoofdkwartier van de EU en de NAVO was gevestigd. Deze verklaring werd ook bevestigd door slachtoffers die specifieke politici konden identificeren.

Anneke Lucas was een van zijn slachtoffers die tegen hem getuigde. Ze beweerde 6 jaar oud te zijn toen een ingehuurde schoonmaakster haar in 1969 aan een pedofielennetwerk verkocht. Haar getuigenis was buitengewoon schokkend – ze werd honderden keren verkracht voordat ze 12 werd toen ze 6 was en werd gedwongen deel te nemen aan haar eerste orgie, waaronder ze droeg een halsband voor de hond en at menselijke uitwerpselen. Van tijd tot tijd kon ze tijd doorbrengen met haar ouders, psychopaten, die zelf deel uitmaakten van het pedofielennet, als pionnen in de handen van hun advocaten.

Verdere getuigenissen gaven aan dat andere slachtoffers gedwongen waren haar urenlang te martelen als onderdeel van hun initiatie . Ze werd aantrekkelijk gevonden en dat maakte haar een favoriet van de devianten op de topposities in de organisatie. Ze beweerde dat ze het zo goed mogelijk probeerde te gebruiken, maar op elfjarige leeftijd werd ze veroordeeld tot executie, maar werd gered toen een van haar beulen onderhandelde voor haar vrijheid.

Deze folteraar zou later in het proces als beklaagde aanschuiven. Kort daarna zullen meer getuigen en slachtoffers volgen, die zaken beschrijven als de ‘Zwarte Missen’ waarvan kinderen en volwassenen het slachtoffer waren, die allemaal zullen plaatsvinden voor de politieke elite.

Dit zou worden bevestigd door een door de politie thuis gevonden briefje van Bernard Weinstein – een man die eerder “werkte-vermoord” was. De brief deed zeer specifieke verzoeken om “behandeling” van slachtoffers. De brief was ondertekend door een man die zichzelf ′ ′ Anubis noemde. “Het bleek dat ′ ′ Anubis ′ ′ de hogepriester was van een satanische cultus die bekend staat als ′ ′ Abrasax” en zijn echte naam was Francis Desmet.

De politie kreeg een huiszoekingsbevel en nam computers, documenten, post, echte menselijke schedels, potten met bloed en allerlei satanische voorwerpen in beslag – maar dat was niet genoeg om hem te arresteren. Terwijl het Dutroux-proces openbaar werd, kwamen andere slachtoffers naar voren en bevestigden de getuigenis, waarin ze allerlei soorten seksuele intimidatie en mensenoffers beschreven.

Op jacht naar elites.

 

Ze beschreven ook de jacht waarbij de elite naakte kinderen vrijliet in de bossen, zodat ze ze konden opsporen en afslachten. Veel van de verhalen van de onbekende slachtoffers bevatten zoveel details en overeenkomsten dat het onmogelijk was om over fantasieën en delirium te praten.

België staat bekend om zijn middeleeuwse kastelen, die werden gebouwd in dichtbeboste gebieden, er werden “jachtevenementen” gehouden, waar slachtoffers niet konden ontsnappen in een afgesloten bosgebied, en de hele praktijk vond plaats op privéterreinen die voor het publiek verborgen waren.

Nader onderzoek wees uit dat Dutroux nergens werkte en 10 huizen bezat met een waarde van $ 6 miljoen, en dat hij $ 1.200 per maand aan sociale bijstand ontving. Wikileaks-documenten gaven aan dat grote sommen geld in verschillende valuta’s op de rekening van zijn vrouw waren gestort.

De plekken waar de vermiste kinderen werden ontvoerd, vonden altijd plaats in de buurt van een van de panden. Rechter Jean-Marc Connerotte, die op het punt stond de namen openbaar te maken van hooggeplaatste functionarissen en politici die bij de praktijk betrokken waren, die waren gevonden op videobanden van de seksuele martelingen die plaatsvonden in de Dutroux-huizen, werd verwijderd uit de zaak en tot zwijgen gebracht.

 

Zal het beest vrijuit gaan?

 

Het psychologisch profiel van Dutroux is sinds 2013 niet meer geëvalueerd. Tijdens zijn proces 15 jaar geleden beschreven experts hem als een “psychopaat”, “perverse narcist” en “manipulator”. De advocaten van de man willen de beoordeling actualiseren in de hoop dat hij in 2021 voorwaardelijke vrijlating kan krijgen.

Een panel van rechters zei dat drie psychiatrische experts tegen 11 mei volgend jaar een eindrapport moeten presenteren over de geestelijke gezondheid van Dutroux en de gevaren die het vormt voor de samenleving. De uitspraak van de rechtbank in Brussel veroorzaakte controverse en wordt becommentarieerd door lokale en wereldwijde media.

 

Meer dan 20 potentiële getuigen van deze zaak stierven zonder verklaring. Klinkt dit bekend in de oren?

 

Als je dit artikel hebt bereikt en deze tekst leest, ben je waarschijnlijk bekend met namen als Podesta of Epstein.

Dit zijn jachtafbeeldingen die mensen zoals Tony Podesta kopen, in hun huizen ophangen en anderen uitnodigen om te spelen. We weten allemaal dat Epstein een zieke deviant was / is die hoge vrienden had – dezelfde vrienden die met Tony Podesta omgaan. Denk je dat Epstein de enige was? Dat het op de een of andere manier bijzonder is? Of was hij slechts een pion die bereid was op te offeren om alle betrokkenen in de hogere rangen te beschermen?

Als het gaat om mensenhandel, satanisme, pedofilie, mensenoffers, orgaanroof, adrenachromes – is dit kunst die het leven imiteert? Dat die mensen die zo geobsedeerd zijn door kunst die deze dingen verheerlijkt er ook echt zelf bij betrokken kunnen zijn?

Denk je dat een normaal, gemiddeld persoon zulke foto’s aan de muur zou hangen?

Dit verhaal had zijn onofficiële einde in 2004. Waarom was het niet op het nieuws en de krantenkoppen over de hele wereld?

Bronnen:

https://cwasu.org/wp-content/uploads/2016/07/Confronting-An-Atrocity.pdf?fbclid=IwAR3R1pMw3IMZV3Cc1OueiTjXWN7aNjbbvBq_-iuQ8PKjh_fCoLZJjDWMatw

https://www.euronews.com/amp/2019/10/27/explainer-paedophile-marc-dutroux-and-the-horror-case-that-united-a-divided-belgium?fbclid=IwAR1XkQMmte1XbxcRA-8cdllRXb5pU7C1uSo- P7MfUy9fOIP9NHJixgLUWRQ

https://www.theguardian.com/world/2002/may/05/dutroux.featuresreview?fbclid=IwAR1aD5U7pQh5bQz-U-_1LY5X0qJrFSS9IiX0wgzxjo4NU_pde0J2DMTsMWE

De onthullingen van WikiLeaks: Nee. 4 — De beklijvende zaak van een Belgische kindermoordenaar en hoe WikiLeaks hielp om het te kraken

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.