George Orwells “1984” onze huidige werkelijkheid is

 

Georg Orwells 1984George Orwells 1984 is geenszins een literaire fictie. Dit is de realiteit. Onze werkelijkheid . We staan ​​op de drempel van het nationaalsocialisme. Waarom noemde Orwell zijn boek 1984 en niet 2020 of 2021? Nou, laat me het uitleggen. Het is nauw verbonden met de Fabian Society, een van de vele Illuminatie-organisaties wiens taak het is om “in kleine stappen veranderingen in de wereld te introduceren”.

De Fabian Society werd opgericht in 1884 (de datum in de titel van Orwells boek is precies 100 jaar later) en nam een ​​strategie aan om veranderingen door te voeren door de ‘vijand’ lastig te vallen en te verzwakken en directe confrontatie met hem te vermijden. Totalitaire ‘stealth’. Vecht in kleine stapjes.

De organisatie opereert in het geheim en haar leden zijn doorgedrongen tot verschillende sferen van het sociale leven. Enkele van de eerste Fabianisten waren George Bernard Shaw, Virginia Woolf, Bertrand Russell en Ramsay MacDonald (de eerste premier van de Labour Party in 1924).

 

logo

 

Het logo van de organisatie is een wolf in schaapskleren. George Bernard Shaw schreef: “Deze nieuwe en complete revolutie die we voor ogen hebben, kan in heel weinig woorden worden omschreven. Het is gewoon… wetenschappelijk gepland en geleid wereldsocialisme.’

George Orwell (echte naam Eric Blair) werd ingewijd in de Fabian Society door Aldous Huxley, met wie hij studeerde aan het elite Eton College en waar ook kinderen van de koninklijke families studeerden. 1984 is de code die het boek aan de Fabian Society bindt, en de inhoud ervan is precies wat Orwell heeft geleerd en geleerd van zijn medeleden van de Society.

Momenteel omvat de Fabiański Society beroemde journalisten, politici, wereldleiders en regeringsadviseurs. Universiteiten zoals Oxford, Cambridge en de London School of Economics and Political Science zijn plaatsen waar toekomstige leden van de Society worden “geworven”.

Aan deze universiteiten studeerden Fabianisten als George Soros, David Rockefeller of Tony Blair. “Het jaar 2021” Vanaf het moment van registratie in het register worden we een natuurlijk, levend persoon, we worden alleen een nummer – we krijgen PESEL, d.w.z. we zijn ingeschreven in het Universal Electronic System for Population Register.

 

Persoon van de staat

 

We worden een natuurlijk persoon en vallen onder de “zorg” van de “staat”, dat wil zeggen, in feite de Poolse Republiek Corporation. Onze ouders zijn niet langer onze voogden, omdat elke rechtbank dit voorrecht op elk moment van hen kan intrekken, bijvoorbeeld wanneer een officier van een ander bedrijf onder de naam “Social Welfare” geregistreerd als een bedrijf in Duitsland besluit dat we niet “op zoek na” een beetje persoon heel goed. fysieke of we houden ons niet aan de regelgeving (bekend als de wet) opgelegd door de Corporation waarvan we de werknemers zijn.

 

Verplichtingen

 

george Orwells 1984Tijdens de scheiding van uw partner beslist een onbekende in een zwarte mantel voor u bij welke van de ouders uw kind meer tijd kan doorbrengen, met wie hij op vakantie gaat en of de vader, die niet verhuist te vaak wegens werk, zou niet de zogenaamde “ouderlijke rechten” moeten worden afgenomen.

In de Corporation is, omwille van onherkenbaarheid, alles omgekeerd, alles heeft betekenissen gekregen die ons suggereren dat alle kunstmatig gecreëerde bedrijfsinstellingen voor de VS zijn omdat ze ons dienen:

Gezondheidszorg – zorgt voor – Ik kom in stilte langs. Douane- en belastingdienst – Ik zorg ervoor dat u beleefd de vrijwillige bijdragen betaalt voor wat u verkoopt, en dat u voldoet aan de verplichting opgelegd door de corporatie op de vrijwillige bijdragen. Als er geen straf is.

Eenvormige service- Zorg ervoor dat u de gereglementeerde snelheid niet overschrijdt, aan de gereglementeerde kant van de straat loopt, Regelmatig een masker draagt, Regelmatig gedraagt. Zo niet, dan nog een vrijwillige bijdrage in de vorm van een mandaat, eventueel vrijwilligerswerk en in extreme gevallen een annulering.

Gevangenis service

Prison service – dient de gevangenen om beleefd te zijn, aangezien ze als honden in een box werden opgesloten (ik laat extreme gevallen weg, maar bijvoorbeeld 10 jaar gevangenisstraf voor eigen gebruik van marihuana, waar de maximale straf voor verkrachting 12 jaar gevangenisstraf is, en Ik voel me niet zoals jij?) Natuurlijk zal de ongelukkige marihuana-eigenaar zichzelf zeker rehabiliteren tijdens deze 10 jaar in de gevangenis, wat natuurlijk zal worden geholpen door de gevangenisdienst en collega’s.

De spoorwegbeveiligingsdienst  – Zorgt voor de ruimte in het passagiersverkeer. Kan u vrijwillige Bijdragen kiezen  voor niet- reglementair  gebruik van de trein en zelfs de zogenaamde directe dwangmaatregelen tegen u gebruiken.

Bosdienst – zorgen voor bos en bosbeheer, wat vooral zichtbaar is in het Bieszczady-gebergte, wanneer elk kwartier een vrachtwagen met twee opleggers geladen met 150 jaar oude beukenbomen het bos verlaat. Zijn taak is ook het citaat: “bestrijding van misdaden en misdrijven op het gebied van bosschade”

Gemeentelijke service

Gemeentelijke service – zorgt dat  we de auto’s netjes parkeren en vrijwillige bijdragen  betalen voor het parkeren in parkeermeters. U parkeert de auto verkeerd – penalty , enz., enz.…. Al deze instellingen bedienen de VS in overeenstemming met de Corporate Regulaties

Daarnaast zijn er verschillende soorten kantoren, zoals het Stadskantoor waar u een vrijwillige bijdrage betaalt voor alles wat gereglementeerd is.  Het Burgerlijke Stand waar u een vrijwillige bijdrage betaalt voor de registratie van het voertuig – oh, sorry burger, of de Belastingdienst die vrijwillige bijdragen int, aan de schatkist van de maatschappij.

Alle kantoren en functionarissen dienen ons. Heb je niet het gevoel dat hier iets naar de klote is? We leven al in de realiteit van Orwell.  Hebben NEWOMEW en woorden als “cool”, “mega” “xD” waardoor we in een oogwenk vergeten na te denken.

 

Er is een gin van overwinning genaamd water, en al die ministeries van liefde die ons dienen. “Het wereldbeeld van de Partij was het gemakkelijkst in te prenten bij mensen die het in geloof en zonder begrip accepteerden. Ze namen de meest flagrante verkrachtingen van de werkelijkheid zonder meer aan, omdat ze nooit de omvang ervan begrepen of de monsterlijkheid van wat er van hen werd verlangd. Niet genoeg geïnteresseerd waren in de actualiteit om op te merken wat er werkelijk aan de hand was “G. Orwell” 1984 ”

bron: Globaal info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.