GTB nieuws 9 mei 2022

 

 

 

Mei 9, 2022
GTB 555.

 

Overal op de wereld worden nu dumbs opgeblazen en tunnels ontruimt. De space forces zijn erg actief en de space groepen daarachter helpen ons

Als U alles zou weten, wat er zich eigenlijk afspeelt op onze aarde en wat zich al afgespeeld heeft zou u per direct kalmeringstabletten moeten nemen. ( geen pfizer please). Waarom..??. U zou direct gek worden van de informatie, en voor bescherming van uw persoonlijke eigen ik, alles weigeren en U zelf voor verdere informatie afsluiten.
Vanmiddag weer stukjes vernomen, die ik U niet ga vertellen. Wij zijn wat dat betreft opgegroeid in een Alice wonderland en met koekjes en honing zoet gehouden en groot gebracht. ik moest ook herhaaldelijk slikken..

Alles wat wij geleerd hebben over onze geschiedenis deugd niet.
De vroegere culturen, de oudheid, de verhalen, alles deugd niet, overal heeft men naar hartenlust aan gesleuteld. Zelfs tot aan ons DNA toe…

Het heeft te maken met vroeger, de boeken, die wij voorgelegd kregen. Etc. etc. maar er zijn ook bewijzen dat er niets niet klopt. De restanten van bomen van honderden meters hoog. Versteend.. De geraamten van mensen van soms 5 of 6 meter lang., mysterieuze mechanismen van soms 16.000 jaar oud. Ondergrondse oude tunnelsystemen, piramiden die op de zeebodem zijn gebouwd etc. etc. Atlantis…

Reuzen geraamtes, Niet een paar, maar duizenden over de hele wereld verspreid, die bewust vernietigd zijn of verborgen voor ons….. waarom?

Dat er van de bijbel, die bestond uit ca. 55 boeken, er slechts 6 van zijn overgebleven. De rest is verborgen voor ons in de catacomben van het Vaticaan.

 

GTB

Daar zijn ook 5 mummies gevonden van aliens van meer dan 500 jaar geleden….de bijbel , die pas 300 jaar na Christus gecreëerd is. De kerststal, die ca. In het jaar 1230 na Christus, door Franciscus van Assisi in elkaar is geknutseld. Dat dorp in Italië sterft van de kerststallen en stalletjes, ga maar eens kijken, echt de moeite waard.

U weet van nature dat verhalen van mensen na tien keer doorverteld, door sensatie, niet goed luisteren en andere invloeden volledig veranderen….
Dus ook het feit dat de bijbel een aantal keren door dictators is herschreven, geeft de burger geen moed. Zelfs Hitler heeft dat geprobeerd…

Voeg daarbij het feit, dat wij bijna niet meer door de media info krijgen.
Althans geen echte waarheid. Wij weten bijvoorbeeld niet, dat nadat de truckers in Canada in opstand kwamen, ook het volk in Kazakhstan dat voorbeeld op 5 januari 2022 opvolgden en massaal in opstand kwam en binnen 24 uur met ‘slechts’ 164 doden het dictatoriale regiem ten val bracht. Kazakhstan, slechts 56 x Nederland met ca. 19 miljoen mensen….

Rusland trok na een week binnen en herstelde de orde en verdween weer.
Geen woord in het westen….
De oorlog in de Ukraine is bijna voorbij. Als je de oorlogs haviken hoort in het westen dan is de oorlog pas begonnen. Het is nervositeit, het is waarschijnlijk hun laatste geschreeuw, want in het gevang mag je niet zo hard schreeuwen. Het is de angst, voor de toekomst, die hen laat schreeuwen…..
Terecht, dat mag, dat zou ik ook doen….

.
PS. 9 Mei is een bijzondere dag! De aarde geraakt langzaam uit zijn isolatie, zijn quarantaine aangebracht door buitenlandse volken.. De gevaarlijke planeet..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.