Hillary Clinton opgepakt voor militair tribunaal!

 

Hillary Clinton opgepaktVolgens niet-officiële Franse en Duitse bronnen is Hillary Clinton april 2021 midden in de nacht ontvoerd door een team van zes speciale troepen en zou ze naar Cuba worden overgebracht naar een militaire basis en gevangenis in Guantánamo Bay, die had 4 jaar lang speciaal voorbereid om 13.000 “deep state”-gevangenen op te vangen die op het punt stonden voor een militair tribunaal te verschijnen! Sinds 2018 vinden daar militaire processen plaats en sommige getuigen van de alternatieve media hebben hoorzittingen en vonnissen geheim moeten houden!

Het lijkt erop dat met het proces tegen Hillary Clinton, een sleutelfiguur in de satanische misdaadkliek, deze processen zullen worden onthuld om te laten zien wie die verraders zijn die aan de macht waren! Het eerste dag verslag van het proces van Hillary Clinton voor een militair tribunaal dat honderden verdachte sterfgevallen heeft veroorzaakt en heeft geleid tot de internationale handel in kinderen die miljoenen levens heeft gekost!

Op donderdagochtend 8 april 2021 kwam een ​​militair tribunaal in Guantánamo Bay bijeen om te bepalen of Hillary Rodham Clinton zou worden vrijgesproken van verraad, samenzwering met een vijand, vernieling van staatseigendommen, witwassen van geld en samenzwering tot moord of niet.

Drie Amerikaanse legerofficieren – twee mannen en een vrouwelijke rechters en jury’s – luisterden twee uur naar vice-admiraal John G. Hanink , de Amerikaanse procureur-generaal, die achttien specifieke beschuldigingen tegen mevrouw Clinton opsomde en toelichtte.

Overtuigend bewijs dat hen in verband brengt met talloze gruweldaden tegen de natie en haar mensen. De meest schandalige beschuldigingen hebben betrekking op mevrouw Clinton in aanvallen op politici en de media die kritiek hadden op haar methoden en motieven toen ze minister van Buitenlandse Zaken was onder Barack Hussein Obama.

 

Rechtbank

 

Vice-admiraal Hannink lanceerde een inquisitie door Clinton in verband te brengen met de moord op Seth Rich in 2016 , een voormalig lid van het Democratisch Comité die onderzoek deed naar een ‘complottheorie’- pizzagate gepleegd in het Bloomingdale-district van Washington. het bewijs leek te bevestigen dat veel van deze complottheorieën stevig verankerd waren in de realiteit.

De rechtbank nam kennis van de ontcijferde e-mails die Clinton naar haar adviseur en politiek strateeg Hum Abedin stuurde. De e-mail bevatte een korte, sinistere toespeling: “Ik heb een verrassing voor RS, je zult het snel ontdekken.” Vice-admiraal Hannink verklaarde dat de onschuldig klinkende boodschap een schuldbekentenis was.

De e-mail was gedateerd 8 juli 2016, twee dagen voor de moord op Rich. Daarnaast presenteerde vice-admiraal Hannink financiële documenten waaruit bleek dat Clinton in de dagen voor Rich’s tragische verdwijning 150.000 dollar van de bankrekening van de Clinton Foundation had afgeschreven . ”

 

Clinton

 

Ze is even arrogant als onvoorzichtig. Als je de punten met elkaar verbindt, is er geen andere verklaring – Clinton huurde een huurmoordenaar in om deze man te vermoorden. Waarom? Omdat hij een klokkenluider zou kunnen zijn?   -“De betoogde vice-admiraal Hannink. ” –

Bovendien werd Clinton beschuldigd van de moord op de conservatieve rechter van het Hooggerechtshof Antonina Scalia, die zichzelf op onverklaarbare wijze wurgde in haar kamer aan de Cibolo Creek Ranch in Shafter, Texas op 13 februari 2016. Districtsrechter Assepoester Guevara vond Scalia een natuurlijke dood gestorven, maar er werd geen autopsie uitgevoerd. De rechter was bezig met het onderzoeken van de geheime dossiers met betrekking tot het “Pizzagate”-schandaal.

In een onverwachte beweging introduceerde vice-admiraal Hannink een verrassende getuige, voormalig Clinton-adviseur Jake Sullivan , haar politieke topadviseur bij de presidentsverkiezingen van 2016. In ruil voor immuniteit van vervolging kondigde Sullivan een bijeenkomst aan die werd bijgewoond door Clinton en haar vorige campagneleider Roby Mook . Het onderwerp van het gesprek was rechter Antonin Scalia. In overeenstemming met Sullivan’s getuigenis, vertelde Mook Clinton dat Scalia’s “katalytisch conservatieve waarden” een grote bedreiging vormen voor het progressieve liberalisme.

“Roby Mook vertelde Hilary dat het niet verkeerd zou zijn als rechter Scalia” verdween “waarop Hillary antwoordde dat ze dat zeker niet erg zou vinden. Toen vroeg ze Roby of hij kon gaan. En Roby zei: “Ja, ik denk dat hij kan gaan”, zei Sullivan in de rechtszaal.

Op dit punt in Clintons proces stond ze op het punt epilepsie te krijgen (geen adrenochroom?) Paramedici begeleidden haar naar de medische afdeling van GITMO. Vice-admiraal Hannink verzocht om voortzetting van de hoorzittingen op een andere mogelijke datum.

bron: https://vol370.blogspot.com/
2 gedachte over “Hillary Clinton opgepakt voor militair tribunaal!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.