Wat is pizzagate

 

Ook Beatrix laat hier zien dat ze bij de pizzagate hoort!

Het verhaal van het beruchte pizzagate-schandaal begon toen Wikileaks het schandaal aan het licht bracht waarbij Hillary Clinton en haar politieke staf betrokken waren die bij haar lobbyden voor het presidentschap van de Verenigde Staten.

De belangrijkste rioolmedia vermeldden niet eens dat Hillary en haar agenda wapens verkochten aan landen die terrorisme steunen waaruit de ISIS (de facto door de CIA gecreëerde) facties voortkwamen. In die tijd was in de publieke media de vijand van de linkse stroming nee. 1 was Donald Trump.

Alternatieve media en het “bewuste internet” analyseerden en onderzochten stap voor stap wiki-lekken, deze informatie bereikte steeds meer ontvangers, en het Amerikaanse internet bulderde van de ene op de andere dag met de slogan #pizzagate

Als reactie hierop prezen de Amerikaanse media dit fenomeen als verzonnen leugens en complottheorieën die niet ondersteund werden door feiten en bewijzen.

pizzagate

 

Het verhaal werd saai toen wikileaks een maand voor de presidentsverkiezingen begon met het publiceren van specifieke e-mails van de verkiezingsstaf van Hilary Clinton. In plaats van te schrijven over verkiezingsplannen en het bestrijden van tegenstander Trump, was de inhoud van de e-mails bizar gastronomisch. Uit de inhoud bleek dat de woorden “pizza” op een zeer vreemde manier werden gebruikt – 149 keer en “hotdog” – 73 keer.

Internetzoekers kwamen al snel tot de conclusie dat het niet alleen om gewoon voedsel ging, zo populair in de VS. Het beruchte “dark-web ” kwam helpen bij het oplossen van de puzzel . In het versleutelde netwerk werd een speciale communicatiecode ontdekt, die wordt gebruikt door mensensmokkelaars, maar ook door perverselingen en pedofielen.

De volgende woorden en betekenissen zijn vertaald:

hotdog – betekent een jongen

pizza – klein meisje

kaas (kaas) – een klein meisje

pasta (pasta) – een kleine jongen

ijs – mannelijke prostituee

noten of noten (walnoten of noten) – een persoon met een donkere huidskleur

kaart (kaart) – sperma

sos (saus) – orgie

Na het ontcijferen van de termen met betrekking tot eten, verschenen veel van deze trefwoorden, zoals pizza, hotdog, kaas, pasta, sauzen, ijs en walnoten , herhaaldelijk in de uitgelekte e-mails van WikiLeaks die  werden gestuurd naar John Podesta, campagnevoerder van Clinton.

 

VERTROUWELIJKE KARAKTERS ONTDEKT DOOR DE FBI

 

De ontdekking van deze termen die op een eigenaardige manier worden gebruikt met betrekking tot voedsel, wordt heel mooi gecombineerd met de bijna gelijktijdige onthulling  door WikiLeaks van de FBI-documentatie van 2007 getiteld: “Symbols And Graphics Used By Pedophiles To Establish Sexual Preferences . ”

Kort na de eerste onthulling door de FBI in 2008 werd van deze documenten een diavoorstelling gemaakt. We hebben deze slideshow gevonden door de code in te typen: Q-FBI-22000-005-06.

Hieronder vindt u enkele dia’s en afbeeldingen uit het originele juridische document.

Podesta’s e  -mails werden op 7 oktober 2016 openbaar gemaakt en hadden een verwoestend effect op de verkiezingscampagne van Hillary Clinton, hoewel de redenen aanvankelijk anders leken.

 

 

 

 

 

In een rapport van de Millenium Report-website staat:  

John Podesta is niet alleen de beste democratische tussenpersoon, informant achter gesloten deuren en machtige politieke tovenaar, maar zijn professionele cv is al lang diep verankerd in de Amerikaanse federale regering.” 

“[Podesta] was stafchef van het Witte Huis tijdens Bill Clintons ambtstermijn in de jaren negentig, adviseur van Barak Obama en campagnevoorzitter van Hillary Clinton in 2016.” 

 

 

SLEUTELWOORDEN MET BETREKKING TOT VOEDSEL  WORDEN GEBRUIKT IN CODEFORM

 

Van de in totaal 2.060 e-mails   in de collectie van Podesta zijn er:  149 verwijzingen naar het woord “pizza” ,  73 naar “hotdogs” ,  85 naar “kaas” ,  78 naar “pasta” ,  41 naar “saus” ,  84 voor “ijs”  en  47 voor “walnoten” .

Het woord “kaart”, dat verwijst naar een aanwijzing die een hele criminele kring zou kunnen vernietigen als het als bewijs wordt achtergelaten, zoals DNA,  verschijnt daar 917 keer .

Het is bijna de helft van alle e-mails.

Deze woorden verschijnen heel vaak in een heel vreemde context die niets met eten te maken heeft. Dit is een belangrijk onderdeel van het Pizzagate-schandaal.

Het woord “pizza” lijkt een gecodeerd woord te zijn voor een seksuele partner, vooral als ze minderjarig zijn en  daar 149 keer verschijnen .

Hoewel “walnoot” daar 47 keer voorkomt onder zeer vreemde omstandigheden, komt de al even populaire “cashew” er geen enkele keer voor. Dit is hoogstwaarschijnlijk omdat “walnoot” een door elkaar gegooid woord is  en “cashew” niet .

Een onschuldig, niet-versleuteld junkfood-woord zoals  ‘Franse friet’ komt slechts 13 keer voor . De “ijsmilkshake”  komt daar maar 6 keer voor.

Het woord “groente” komt slechts 24 keer voor ,  “peer” verschijnt 25 keer ,  “druiven” – 6 keer ,  “avocado” slechts 4 keer  en  “aardbei” komt slechts twee keer voor . Geen van deze woorden draagt ​​enige code.

 

EEN CODE BEGRIJPEN

 

Wetshandhavers en de bronnen van Urban Dictionary hebben  de specifieke termen geïdentificeerd die we zojuist noemden: pizza, kaas, saus, pasta, enz. – als  gecodeerde woorden  voor  kindersekshandel.

Met codewoorden kunnen mensen die betrokken zijn bij deze criminele activiteiten een doofpotverhaal bedenken voor het geval hun communicatie wordt ontdekt.

Een eenvoudiger en veel minder serieus voorbeeld van door elkaar gegooide woorden is een student die via de telefoon of elektronisch naar de plot van wiet verwijst als een ‘boek’.

Mensen die betrokken zijn bij criminele activiteiten hebben altijd de surveillancefactor in gedachten en gebruiken versleutelde termen om te voorkomen dat ze worden gepakt, of in ieder geval om het risico te verkleinen.

Een eenvoudige bewoording: “Heb je de laatste tijd een goed boek gelezen?” kan tot lachen leiden in het geval van onze hypothetische student die een sigaret rookt.

De term ‘pizza’ en andere specifieke woorden komen honderden keren zeer verdacht voor en staan ​​los van voedselomstandigheden in verschillende e-mails die zijn verzonden door verkiezingscampagneleider Clinton John Podesta en anderen.

Hier zijn drie opmerkelijke gevallen:

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/19018

Ik beschouw ijs, kopen en consumeren, als een vrij serieuze zaak. We kunnen ze niet zomaar in losse verwijzingen rondvegen, vooral niet in combinatie met het woord ‘gratis’. 

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/30613

Kijk en bewonder, in plaats van pasta en geweldige sauzen, krijgen we een uitgelezen assortiment aan verleidelijke kazen. Smaakvol. 

Ik kijk uit naar de terugkeer van mijn kinderen en kleinkinderen van hun vakantiereizen, zodat we ze kunnen slopen. 

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/32795

Hallo John, de makelaar heeft de handboeien gevonden (ik denk dat er een kaart op staat die naar een pizza kan leiden). Het is van jou? 

Het “Pizzagate”-schandaal was de afgelopen week de meest gezochte term op internet. Miljoenen mensen leren nu de waarheid achter deze verschrikkelijke misdaden.

Nooit eerder in de moderne geschiedenis van ‘samenzweringstheorieën’ heeft iets zich zo snel verspreid. Dit is allemaal buitengewoon schokkend en het bewijs om het te verdoezelen is overweldigend.

Als het “Pizzagate”-schandaal uitmondt in massale arrestaties door de FBI en de NYPD, zal de cabal met hen klaar zijn – tenzij het ons een echt belangrijk verhaal vertelt om ons af te leiden.

Op 1 december 2016 was het “Pizzagate”-schandaal de nummer één plek op  digg.com , dat elke dag de meest giftige verhalen publiceert.

Dit betekent dat het Pizzagate-schandaal sinds 1 december het meest gelezen artikel op internet is:

Misschien wist de persoon die het postte op een onbewust niveau dat er inderdaad fysiek bewijs was.

Comet

De halve manen en sterren in het logo van “Pizzeria Comet” zijn goed bekend bij Kabbalah-studenten omdat ze verschijnen rond het idool van de halfgeit, halfmenselijke Baphomet.

De wigvormige “A”-letters met halve manen en sterren kunnen opnieuw het vrijmetselaarssymbool symboliseren.

Hoe lelijk dit u ook mag lijken, ik vertegenwoordig een klein deel van de Alliantie die u er al jaren alles over probeert te vertellen.

 

FILMMATERIALEN

 

Duizenden video’s met het “Pizzagate” -schandaal zijn op YouTube geplaatst, maar tot op de dag van vandaag is het leeuwendeel van dit materiaal verwijderd en ik vraag me af waarom …

Symbolen die worden gebruikt in de kinderen seks handel en die in de FBI-database staan, worden openlijk getoond bij pizzeriaketens en bedrijven in dezelfde straat in Washington, DC.

Om deze reden blijkt dat deze bedrijven, ondanks het feit dat ze elke dag legaal pizza en andere goederen verkopen, ook voorop lopen bij de verkoop van kinderen seks.

 

GEVAL 650 duizend AANVAARDE MAILS

 

Het grootste “keerpunt” in de verkiezingen van 2016 was de aankondiging door FBI-directeur James Comey van de ontdekking van een record van 650.000. e-mails op 28 oktober 2016 –  drie dagen voor Halloween .

Verkiezingscampagnemanager Hillary Clinton Huma Abedin is getrouwd met Anthony Weiner, die betrapt is op een langdurige online seksuele relatie  met een 15-jarig meisje.

Deze  650 duizend. e-mails, waarvan duizenden met een link naar Clinton  , werden gevonden op Weiners laptop in een map met de naam  “Life Insurance” .

Slechts drie dagen eerder onthulde informant Erik Prince een nieuwe “informatiebom” van de NYPD en de FBI.

Op 4 november publiceerde Breitbart News een belangrijk artikel met de titel: “Erick Prince: NYPD Ready to Arrest in the Anthony Weiner Case.”

Veel mensen die voorheen voor de Cabal/New World Order werkten vluchtten daar vandaan en werden klokkenluiders.

Hetzelfde geldt voor Erik Prince, oprichter van een privé-moordenaarsleger genaamd “Blackwater”, die zich uiteindelijk van hen afbrak en zich bij de groep voegde die we de Alliantie noemen.

In dit baanbrekende artikel lezen we:

Blackwater-oprichter en voormalig Navy Seal-soldaat Erik Prince … beweert voorkennis te hebben van het onderzoek dat zou kunnen verklaren waarom FBI-directeur James Comey een week geleden een heropening van het Clinton-onderzoek moest aankondigen …

De [NYPD] ontdekte een groot aantal andere bewijzen van criminele activiteiten [in collecties van 650.000 e-mails op de laptop van Werner] … waaronder het feit dat Hillary naar het seks eiland ging met de gestrafte pedofiel Jeffrey Epstein.

Bill Clinton is er meer dan 20 keer geweest en Hillary minstens zes “hij beweerde

“De NYPD wilde een persconferentie beleggen om het bewijsmateriaal aan te kondigen en om verdere arrestaties te laten volgen, maar kreeg te maken met enorme tegenstand die aan dwang van het ministerie van Justitie grenst.

Zoals we lezen in dit belangrijke artikel, “Breitbart”, leren we dat de burgemeester van New York City niets te maken wil hebben met deze inzameling van $ 650.000. nieuwe e-mails, en de NYPD ziet dit als bewijs van ‘groot kwaad’.

“Met een citaat van [Bill de Blasio] de burgemeester van New York, [Blackwater-oprichter Erik] Prince zegt dat hij er vanaf zal blijven.”

“Ik denk dat het nieuwe record [nieuwe e-mails van Clinton] zo belastend is dat zelfs [de Blasio] er vanaf wil blijven, wat voor zich spreekt”, voegde hij eraan toe.

“Alle agenten die op de hoogte zijn van zulke slechte daden op dit niveau en die veteranen in hun familie hebben… zijn het aan hen verplicht om op te staan ​​en… het licht van de waarheid te laten schijnen op dit grote kwaad.” …

“Deze dingen komen rechtstreeks van de harde schijf van Weiner en zijn vrouw Huma Abedin, Hillary’s naaste adviseur die de afgelopen twintig jaar met haar heeft samengewerkt”, zegt hij in zijn nieuwe “informatiebom”.

“Het komt niet toevallig van hackers of iemand. Deze informatie komt van een laptop die beveiligd is voor strafrechtelijke procedures “…

“Dit is slecht, dit zijn echte vlekken op Hillary Clinton – je hoeft je mening niet te geven. Ik zal al deze correspondentie gewoon publiceren.” [Erik Prince] dringt aan.

“Zet ze maar op internet. Laat ze er zijn. Laat mensen het licht van de waarheid zien.”

Op 4 februari 2011 plaatste Andrew Breitbart zijn observaties op een tweeter: “Hoe de naam van John Podesta’s progenitor-goeroe niet het leidende logo is in ‘s werelds underage sex cover-up operaties en de bescherming van verachtelijk uitschot is onbegrijpelijk voor mij. .”

Toen, een jaar later, in februari, telefoneerde Breitbart dat hij een video zou publiceren die op 1 maart 2012 zou verschijnen.

Hij beweerde dat de film een ​​verwoestend effect zou hebben op de tweederangs verkiezingscampagne van Obama. “Wacht maar tot je ziet wat er op 1 maart gebeurt”, schreef hij.

Vlak voor de aangekondigde release van de video op 28 februari 2012 tweette hij: “Hoe lang duurt het voordat ze me doden (door een hartaanval of een auto-ongeluk) of me opsluiten voor een misdaad? Lees mij nu er nog tijd is.”

Andrew stierf aan een vermeende “hartaanval” op 1 maart 2012 – twee dagen na deze verklaring. Toeval?

De onderzoeksrechter stierf twee maanden later aan arseenvergiftiging. Het is niet zo moeilijk om erachter te komen waar het allemaal over gaat.

Sterke gimmicks zoals deze zijn ontworpen om mensen bang te maken door de zogenaamd onbeperkte kracht van het “monster dat onder het bed leeft” te laten zien en ze te laten terugtrekken in een zone van stilte … en onwetendheid.

Hack aanval

Hackers op het “4Chan”-forum beweren geheime plaatsen te hebben gevonden op de pizzeria-server “Comet Pizza” waar gecodeerde video’s werden geplaatst.

Ondanks het feit dat ze ze niet konden decoderen, slaagden ze erin om er afbeeldingen en tekst uit te halen, die instructies geven voor degenen die ze willen bekijken.

Deze instructies gebruiken gecodeerde taal om het programma te bespreken dat kijkers slechts één keer kunnen downloaden en gebruiken.

Hier zijn de instructies … als je het mentaal aankunt:

Voor nieuwkomers ***

In de afgelopen maand waren tevreden klanten enthousiast over onze “pizza” en we zijn er zeker van dat u zich ook bij hen zult aansluiten! Deze terugkerende kennen de regels. Opmerking voor nieuwkomers: voer eerst het programma uit dat u door de speciale gezant is gegeven en dan zullen de instructies die u daar vindt over hoe u van deze vreugdevolle hobby kunt genieten, begrijpelijk worden. Houd rekening met zware straffen voor het overtreden van de regels, die ook in dit programma zijn opgenomen. Slechts enkelen overtraden de regels, en het is onnodig te zeggen dat ze een verschrikkelijke straf moesten ondergaan. De prijslijst is ingebouwd in het programma. Deze software is alleen voor eenmalig gebruik en de volgende vereisten moeten worden gevolgd: 

  • Het programma moet worden uitgevoerd vanaf een privécomputer waar alleen u toegang toe hebt,
  • U moet toegang hebben tot internet wanneer het programma wordt uitgevoerd,
  • Het programma moet bij u thuis worden gebruikt
  • U moet het medium waarop het programma bij u is afgeleverd vernietigen,
  • Onthoud het wachtwoord waarmee het programma wordt geactiveerd, want er wordt geen pictogram op uw computer gemaakt.

Speciale aanbieding voor november

Deze maand hebben we 5 nieuwe pizza’s gemaakt voor jouw plezier. We hebben ook 4 pizza’s van de sessie van vorige maand – allemaal te koop aangeboden tegen een zeer lage prijs – omdat ze in zeer slechte gezondheid verkeren en we verwachten dat ze niet erg lang meegaan, wat inhoudt dat de pizza-consumptie na de sessie moet worden beëindigd is voorbij. 

De speciale aanbieding van deze maand is 30% korting op Heavy Torture! Elke afbeelding hieronder is beschikbaar voor $ 1000 in afdrukken van hoge kwaliteit. Andrew heeft ook andere foto’s te koop, dus neem contact met hem op voor meer informatie (het zijn echte meesterwerken). 

*** – newcummer – een woord afgeleid van het woord “new” – new en “cum” – ejaculatie; het kan ook fonetisch vertaald worden als “nieuwkomer” van “nieuwkomer”, n. menigte.

Een uittreksel van de tekst uit de afbeeldingen van dit programma is voldoende belastend bewijs in gerechtelijke procedures, als het waar blijkt te zijn:

“… Deze maand hebben we 5 nieuwe pizza’s gemaakt voor jouw plezier …”

“… – allemaal te koop aangeboden tegen een zeer lage prijs – omdat ze in zeer slechte gezondheid verkeren en we verwachten dat ze niet erg lang zullen meegaan …”

“… die de vereisten met zich meebrengt om de consumptie van pizza te beëindigen nadat de sessie voorbij is …”

“… Slechts enkelen hebben de regels overtreden, en het is onnodig om te zeggen dat ze vreselijke straffen kregen …”

Dit werd beschreven in een artikel van Joe Biggs en Sergeant Report dat onder meer op de Infowars-site werd geplaatst.

In de zin:  “… Elke onderstaande foto is beschikbaar voor $ 1000 in hoogwaardige afdrukken …”  moet u hoogstwaarschijnlijk nog een nul toevoegen aan het einde van dit bedrag om de prijs voor elk vastgelegd kind te krijgen.

ONDERGRONDSE KAMER VAN HET PLATFORM 

Het Britse dagblad The Guardian onthult in zijn artikel uit 2004 dat Podesta een afsluitbare kamer in de kelder van zijn huis bouwde om ‘gênante films’ te kijken.

https://www.theguardian.com/culture/2004/apr/20/usa.world

“[Podesta] staat erom bekend” gênante “werken, zoals filmsets, te kopen waar andere verzamelaars niet eens aan zouden denken.”

“Ze zijn gemakkelijk op te bergen, maar erg onhandig om te zien”,  zegt Podesta.

Om dit probleem op te lossen, groeven hij en zijn vrouw een enorme ondergrondse kamer onder hun huis buiten Washington.

[Het is] een witte kamer, 5 m vierkant en 4 m hoog, waarin het mogelijk zal zijn om “zeer moeilijke films” tegelijkertijd op alle muren te vertonen. ”

In een e-mail uitgebracht op 31 januari 2014, vrijgegeven door Wikileaks, schrijft hij aan zijn broer:  “Fijne avond gisteravond”,  en vervolgt  : “Ik ben nog steeds in de martelkamer. Nog een vraag. Willen jullie twee een Valentijnsdiner?”

Natuurlijk heeft het woord ‘diner’ een geheel nieuwe betekenis in het licht van de door elkaar gegooide woorden die we hebben ontdekt.

DE CLINTONS EN DE HAAITI-CATACLISME.

Begin 2010 werd Haïti geteisterd door een enorme aardbeving, kort nadat de ramp zich begon voor te doen vreemde incidenten, werden kleine kinderen het slachtoffer van de ramp die spoorloos verdwenen uit ziekenhuizen .

UNICEF ontdekte dit feit en sloeg onmiddellijk alarm , door de praktijk van illegale export van kinderen naar het buitenland voor onbekende doeleinden aan het licht te brengen.

Een interessant feit in dit verhaal was het reddings- en hulpverleningswerk voor Haïti door de  organisatie Beyond Borders ,  opgericht door de Clintons. Wat de organisatie daar precies deed, is niet bekend…

Volgens schattingen van UNICEF  worden er vanuit deze regio van het land jaarlijks 30.000 kinderen vervoerd , die de wereld in worden gestuurd als een levend handelsartikel… die meer met hun goederen zullen doen wat ze willen….

Monica Petersen, een jonge activiste die bij het Child Trafficking Center werkte, schreef op haar blog over de duistere activiteiten van de Clintons in Haïti, voerde onofficieel haar eigen onderzoek naar de zaak en pleegde toen plotseling zelfmoord.

OCCULTISTISCHE MARINA ABRAMOVIC EN “COOKING SOULS”

De grootste publiciteit uit de Wikileaks-publicatie werd veroorzaakt door e-mails waarin een satanist en een heks (ze bestaan ​​echt!) Marina Abramovic een uitnodiging stuurt naar Tony Podesta voor een eigenaardige happening genaamd ” Spirit Cooking” .

 

Deze keer donderden de belangrijkste rioolmedia met een golf van kritiek op Podesta en Hillary Clinton zelf voor hun deelname aan dergelijke evenementen.

Hier zijn enkele voorbeelden van de “artistieke activiteit” van een heks.

Op het feest zie je beroemdheden als Lada Gaga, James Franco en de familie Kardashian.

 

 

 

 

 

 

 

 

De wereldberoemde performancekunstenaar en aanhanger van de satanische religie van Thelema, ontwikkeld door Aleister Crowley, gaat vrijdag een zogenaamde tentoonstelling organiseren voor het geld van de Poolse belastingbetaler. Marina Abramovic, zoals ze haar heet, organiseert onder het mom van performance art de occulte rituelen van Thelema. Kortom, het voert hele rituelen uit, vaak met gebruik van dierlijk bloed, en zegt in de media en ongerichte toeschouwers dat het alleen maar kunst is.

Dus als u niet onverschillig staat tegenover het lot van de slachtoffers, als u wilt dat de schuldigen gerechtigheid krijgen, laat de media deze zaak dan niet onder het tapijt vegen. Stel vragen, daag alle verhalen uit die je worden opgelegd, niet alleen over dit onderwerp maar ook aan anderen.

 

Bron: Globaal bewustzijn

2 gedachte over “Wat is pizzagate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.