De QR-codes. De weg naar totale digitale controle .

 

Wat is het fundamentele verschil tussen bestaande papieren documenten – paspoort, rijbewijs, medisch dossier – van de nieuwe QR-code box, waarvan sommige mensen denken dat ze gewoon worden toegevoegd aan persoonlijke documenten.

 

 

 

 

Redeneren – waarom alles niet zo eenvoudig is en wat het verschil is?

Paspoort, rijbewijs, persoonlijk ingevulde vragenlijsten, medische kaart en andere paperflow-equivalenten zijn documenten die een persoon persoonlijk beheert en die tot de laatste letter in de wet zijn gespecificeerd. Het knoeien met uw persoonlijke documenten is onderworpen aan strafrechtelijke aansprakelijkheid (vervalsing). Paspoort, rijbewijs, medische kaart die bij je thuis in de kast ligt zijn volledig wettelijk beschermd en dat weet je maar al te goed.

U kunt er zeker van zijn dat er geen situatie kan zijn dat u uw rijbewijs uit de kast heeft gehaald – en dat de geboortedatum in uw paspoort vanzelf verandert, of dat er in het medisch dossier wordt vermeld dat u een medicijn bent verslaafde. Je papieren in de kast zijn je wapenrusting, volledig beschermd door de wet.

Wat is jouw persoonlijke digitale vierkant dat vanaf nu jouw levensactiviteit bepaalt?

Een QR-code is eigenlijk een link naar een onbekende gegevensbron die niet onder uw controle staat. Deze bron wordt beheerd door derden die voor niemand volledig bekend zijn. Deze link is op geen enkele manier wettelijk gereguleerd, en als deze onbekende specialisten kwaadaardig zijn, kunnen ze volgens uw persoonlijke link, als ze ervoor kiezen, uw gegevens minstens elk uur wijzigen, volgens een schema – laten we zeggen op vrijdag bijvoorbeeld (en om de een of andere reden zijn ze altijd kwaadaardig onder mensen).

Het belangrijkste is dat u op geen enkele manier kunt bepalen welke informatie momenteel onder uw link staat, of iemand iets heeft toegevoegd of wijzigingen heeft aangebracht.

De QR-code is geen document. Het is geen paspoort, het is geen vergunning, het is geen medische kaart. Dit is de link. Niet wettelijk geregeld

Daarom zijn digitale links die aan een persoon zijn vastgemaakt een mogelijke overtreding van de wet, aangezien de persoonlijke gegevens van burgers vrij toegankelijk zijn voor fraudeurs.

Fraudeurs kunnen inderdaad toegang hebben tot gegevens en winsten van burgers. Ook al is het voor hen nu gemakkelijk en eenvoudig geworden – het is nog geen digitaal concentratiekamp, ​​het is gewoon een onteigening van eigendom.

Het eerste verschrikkelijke fenomeen: burgersegregatie

QR-codes zijn tegenwoordig niet uitgevonden, mensen zijn altijd verdeeld geweest.

  • Duizend jaar geleden moest slaaf – slaaf en meester – slaaf zijn code presenteren bij het bezoeken van openbare plaatsen.
  • Tachtig jaar geleden – Jood en heiden – Jood moest zijn code (of badge) tonen bij het bezoeken van openbare plaatsen.
  • Tegenwoordig – gevaccineerd en niet-gevaccineerd – zijn gevaccineerde verplicht om hun code te tonen bij het bezoeken van openbare plaatsen.

Alleen de vorm van deze codes verandert en het gaat er niet om waar uw huidige persoonlijke code precies naartoe leidt of hoe deze wordt versleuteld, want het maakt gewoon niet uit.

Voor medische doeleinden is de QR-code nutteloos omdat, volgens de organisatoren van de strijd tegen DAVID 19, aderen dragers zijn van ziekteverwekkers, daarom zijn ze gedwongen maskers en handschoenen te dragen, evenals degenen die niet besmet zijn. Het gaat niet alleen om het afzonderen, niet alleen om het verdelen van mensen in gehoorzaam en ongehoorzaam.

Vanaf 2020 is ons basisrecht om te bewegen ons ontnomen, het zou zelfs vóór 2020 onaanvaardbaar zijn. We mochten praktisch alles niet, behalve naar de winkels gaan. Nu is ons allemaal het recht om te reizen ontnomen. Door een paar medische decreten, niet ondersteund door enige wet, werden we allemaal tegelijk tot slaaf gemaakt.

Nu beslist de meester of de slaaf het huis mag verlaten en waar hij heen kan. Hij heeft niet langer het recht om te verhuizen, nu is er alleen de toestemming van de meester.

De meester bepaalt nu wat de slaaf moet doen om uit zijn hut te komen. Als de meester dat wil. Burgers zijn tenslotte schapen met wie de herder niet verplicht is tot dialoog – de feestdag van overheersing. De persoon die de QR-code heeft ontvangen, krijgt helemaal geen bewegingsvrijheid terug. Hij krijgt een tijdelijke identiteitskaart, maar de geldigheidsduur van deze kaart is onderhevig aan verandering, evenals de voorwaarden voor de afgifte ervan.

Ze willen ertoe leiden dat burgers die niet tot de categorie van een speciale lijst behoren (die bijvoorbeeld geen speciale code hebben) ondergronds moeten gaan en niet zomaar naar de winkel of met hun gezin naar het theater.

Het tweede enge fenomeen: totale verkeerscontrole

Elke “digitale ID” met uw persoonlijke vierkant zal een permanent merkteken achterlaten. We hebben geen controle over de gegevens in dit logboek. We weten niet naar welke bron deze gegevens gaan. We hebben geen idee hoe lang de gegevens over uw bewegingen in QR worden opgeslagen op bronnen waar we geen toegang toe hebben. We weten niet welke speciaal opgeleide personen de gegevens over ons en onze bewegingen zullen gebruiken en met welk doel ze deze zullen gebruiken.

Uw papieren paspoort of rijbewijs laat geen vergelijkbare sporen na in de geschiedenis. Alleen u beheert de geschiedenis van het verstrekken van gegevens over uzelf.

De weg naar totale digitale controle .

Dit is het belangrijkste verschil tussen dit naderende “merkteken van het beest” en de gebruikelijke persoonlijke papieren documenten die rustig thuis op het dressoir liggen.

Wat had moeten gebeuren is gebeurd. De Rockefeller Foundation heeft ergens in 2010 een document op haar website geplaatst waarin alle gebeurtenissen worden beschreven die vandaag plaatsvinden. Het lijkt erop dat vorig jaar nog gedetailleerdere instructies verschenen op de website van het Klaus Schwab World Economic Forum.

Toen dit hele “pandemische” verhaal in 2020 begon, was alles al gepland. De eerste was de wereld lockdown, daarna werd de “masker- en handschoenmodus” geïntroduceerd, gevolgd door algemene vaccinaties en daarna de onvermijdelijke introductie van QR-codes.

Eén globaal scenario zoals bevolen door de grote baas, Rockefeller, of iemand anders – het machtiger, de Antichrist zelf. Daarom is het besluit genomen, het is lang geleden genomen en de richtlijnen zijn uniform aangenomen en geïmplementeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.