GTB nieuws 10 mei 2022

 

Mei 10, 2022
GTB 556.

Diezelfde jongens, die ons ondergedompeld hebben in de corona hoax zeggen nu dat wij de Ukraine moeten helpen. De nazi’s moeten helpen..

Het zijn de meest dezelfde flagrante vieze smeerlappen, die ons nog steeds onderdrukken. Die nog steeds de foute media beheersen en die nog steeds denken dat wij volle idioten zijn.
Als je het geleuter op de tv ziet van allerlei “experts”, die ons vertellen met wat voor een schurk wij te maken hebben in Rusland, dan krijg ik daar een droge mond van. De russen hebben Hitler overwonnen, het heeft hen uiteindelijk 27 miljoen doden gekost….( waarvan 16.000.000 soldaten)

De Amerikanen hebben ook meegedaan met 550.000 soldaten doden, ook niet niks.
Maar niet te vergelijken. Daarom is de Nazi haat in Rusland vele malen groter dan In de USA. Ieder gezin heeft er wel mee te maken gehad in Rusland.

En wij schelden nog steeds op de Russen. Erger nog, wij steunen de Nazi’s nog steeds via onze “ vieze bestuurders”.
Want vies zijn zij. Ik heb U al gezegd, men is alleen aan de top van de bestuurders als U af persbaar bent, als u pedofiel bent…. anders wordt u niet gekozen door de club die dat bepaald, en altijd bepaald heeft.

Zelfs merker, als dochter van Hitler is een pedofiel.
Vandaag is dat naar buiten gekomen, een van de kinderen, een jongetje, wat ze misbruikt heeft is naar voren gekomen en heeft het verklaard.

Hij was niet de enige, maar ook nog 6 andere kinderen, voor zover hij weet. Hij weer er zelfs de namen van!!!

Daar hebben wij het bewijs alweer, dat al deze leiders niet deugen…., geen een uitgezonderd.
En zij worden afgeschermd door professionele groepen uit de samenleving., vooral de geheime diensten. Ik heb U al verteld, dat die er niet voor ons zijn en voor het land, maar dat die er zijn om die criminelen en pedofielen aan de top te beschermen en niets anders. Hier en daar een moord, zoals bij mevr. Borst, die naar buiten wilde komen met de pedofielen info, Pim Fortuin, die het zooitje wilde opruimen en Theo van Gogh, die het ook naar buiten wilde brengen…..

Wij kiezen die mensen, die pedofielen echt niet… zij worden door die club er neergezet…en wij hebben niets in de gaten, wij leuteren maar door over corona maskertjes en blij dat wij weer vrij mogen zijn. “Zij vinden het goed dat wij weer…..”
Ik hoorde dat vandaag op tv. ‘wat fijn he, dat wij weer naar buiten mogen!

Een opmerking van een slaaf, een dreamer, een misleid mens…..

WELNU DAAR KOMT EEN EIND AAN REKEN MAAR VAN YESSSSSS…..

GTB.

wij zijn diegene die het moeten bepalen en niet een stelletje pedofielen a la Rutte en rare consorten. Langzaam, druppelsgewijs komt het nu naar buiten. GITMO en militaire tribunalen zijn op hun plaats. Het is allemaal aan het gebeuren. Wij zijn hen allemaal bij de lurven aan het grijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.