Het geheim van Hitler, Obama, Merkel en de Engelse aristocratie

 

De kans is groot dat de nazi’s het goed doen vanwege de clandestiene “paperclip”-operatie, waarbij de leidende nazi’s – oorlogsmisdadigers – na de oorlog naar de VS werden gebracht. Neurenberg was een fictie voor de menigte waarin minder belangrijke officieren werden opgeofferd, als ze hun straf al hadden uitgezeten. De Canadese minister van Defensie sprak aan het eind van zijn leven officieel over deze geheime operatie.

Hij beweert dat de nazi’s die naar de VS zijn gebracht een impact hadden op het vervullen van posities in diensten zoals de FBI, CIA, NSA, NASA en vele anderen, inclusief de impact op de activiteiten van organisaties zoals de Verenigde Naties die illegaal werden gefinancierd om het congres te omzeilen via het zogenaamde zwarte budget van de VS geld waaruit onderzoek naar geheime technologie en experimenten op mensen in geheime ondergrondse bases werden gefinancierd – diep ondergrondse militaire bases, DUMB’s of DUMBS – kortweg Deep Underground Military Bases. In deze bases worden verschillende projecten (USAP) uitgevoerd.

Deze projecten variëren van militaire ontvoeringen (MiLabs), genetische manipulatie-experimenten (klonen), mind control en op trauma gebaseerde mind control (marteling), tot de ontwikkeling en onderzoek van geavanceerde reizen, energie en de ontwikkeling van nul-energie apparaten die de bewustzijn van een levend persoon naar gekloond lichaam – Zieloverdracht. Het programmeren van de geest en de realiteit van de ziel.

 

Experimenten

Soortgelijke experimenten werden uitgevoerd in onder meer concentratiekampen, het doel was om mens-dier hybriden te creëren om zo de ideale soldaat te creëren.” Het is bekend dat de vrijgevige in het bezit kwam van het “onderzoek” van de beruchte Dr. Mengele.

Het publiek weet of wil niet alles weten, incl. dat deze mensen in hun concentratiekampen ledematen van dieren naar mensen transplanteerden. Bovendien is de beruchte Amerikaanse president George HW Bush een nazi-spion genaamd George H Scherff Jr., die de directeur van de CIA werd, dus de VS staat sinds de jaren vijftig onder nazi-controle, wat president Kennedy waarschijnlijk wilde zeggen , en daarom stierf hij, waarvan we tot nu toe geen idee hadden.

Maak je klaar voor de bom. doe uw veiligheidsgordels goed vast: Barak Obama Hitler – Barak is de kleinzoon van Hitler, zijn tantes zijn Angela Merkel, Theresa May, Dalia Grybauskaite.

Een zeer interessant bericht vereist openbaarmaking: het komt van Naval Intelligence

‘We hebben de Tweede Wereldoorlog NIET gewonnen. We verloren van N @ z. Ze trokken zich terug om de wereld te herformuleren en te infiltreren. Hitler stierf NIET in de bunker in 1944. Het was zijn butler die ook zijn dubbel/dubbel was. Hij ontsnapte naar Argentinië met andere SS’ers, waar hij een lang leven leidde, hij stierf in 1957 bij een auto-ongeluk. Eva Braun ging met hem en hun in 1942 geboren dochter Ann mee. Tijdens hun verblijf in Argentinië kregen Eva en Adolf nog 3 dochters die naar Duitsland werden gebracht om in hun “thuisland” op te groeien. Hun namen zijn: Angela, Theresa en Dalia. Daarover later meer. Andere nazi’s vluchten naar Antarctica.’

Tijdens Operatie Paperclip werden veel Duitse wetenschappers onder valse namen naar de VS gebracht en door de regering ingehuurd om hun technologie naar de VS te verzenden. De Verenigde Staten besloten dat het beter was voor de Russen om ze te hebben. Na de dood van Hitler in Argentinië in 1957, veranderde Eva Braun haar naam in Madelyn Lee Payne, nam haar dochter Anna en verhuisde naar de VS, die trouwde met Stanley Dunham, en haar volledige naam is Stanley Ann Dunham.

 

Obama

Ann was 19 toen ze zwanger werd van een Keniaanse burger genaamd Barack Obama. Ze verhuisde naar Kenia en beviel van een zoon, Barak. Na verloop van tijd realiseerde ze zich dat de man met wie ze ‘trouwde’ al getrouwd was met de kinderen en keerde ze met haar zoon terug naar Amerika. Kort na haar terugkeer naar Amerika trouwde ze met Lolo Soetoro en beviel ze van een tweede kind, dochter Maya.

Hitler’s moeder was Klara Polzi / Hanover “Windsor” geboren in 1868, die een onwettig kind was van koningin Victoria van Hannover

Om de gelijkenis met de foto van de 10-jarige Adolf Hitler te laten zien .

Na een korte periode van “rouw” om haar geliefde Albert, vond koningin Victoria al snel een nieuwe liefde. Zijn naam was “John Brown” en hij was de achterkleinzoon van James Francis Edward Stuart! In 1868 vergezelde de Queen’s Stallion haar op een uiterst geheime reis naar de Britse kroonkolonie in Zwitserland. Zwitserland is al sinds 1600 een Britse kroonkolonie. Het was de perfecte plek voor een stel om een ​​baby te krijgen, aangezien discretie en geheimhouding altijd de leidende principes van deze kolonie zijn geweest.

Het Zwitserse kind van koningin Victoria werd geboren op 24 augustus – op de verjaardag van de St. Barta Het kleine meisje heette Klara en was de moeder van Pamela Digby Churchill – de moeder van Hillary Digby Churchill Clinton!

Er zijn geen gegevens dat het kind werd teruggebracht naar Groot-Brittannië toen de koningin op 11 september 1868 naar huis terugkeerde. Benjamin Disraeli was vooral dicht bij de Rothschilds die de diefstal van het Suezkanaal vanuit Frankrijk financierden. Hitler werd Rothschild. Zijn moeder was Klara Hanover / Polzi “Windsor”, die als “meid” werkte in het Oostenrijkse huis van Salomon Meyer Rothschild, waar ze zwanger werd. Ze keerde terug naar Duitsland om Adolf te baren en trouwde later met Alois Schicklgruber, die haar naam later in Hitler veranderde. Behalve dat ze een vroom katholiek is, is er momenteel weinig bekend over het leven van Klara Hannover.

Haar “opleiding” werd georganiseerd door de jezuïeten, ze sprak vloeiend 3 talen: Engels, Frans en Duits. In 1889 regelde Chamberlain een huwelijk tussen Clara en een man genaamd Alois Hitler die de surrogaatvader werd van de kleine Adolf. Als je hebt gevolgd me tot nu toe, je kaak zou op de grond moeten liggen.

Obama zoon van

Laat me je dit uitleggen: Barry Obama Hitler Barry is de kleinzoon van Hitler, zijn tantes zijn Angela Merkel, Theresa May, Dalia Grybauskaite.

Hitler is de zoon van Klara Hanover / Polzi + Salomon Meyer Rothschild Hellary Digby Churchill Clinton is de dochter van Pamela Digba Churchill en Averell Harriman en Pamela Digby Churchill is de dochter van Klara Polzi / Hanover wiens ouders koningin Victoria Hanoverka “Windsor” + John zijn De bruine broer van Pamela Digby Churchill en hun gemeenschappelijke voorouders zijn – Victoria Hanoverka “Windsor” en John Brown.

Bloedlijnen zijn erg belangrijk voor de Illuminati en ze voeden hun kinderen op of hebben onwettige kinderen die hun bloedlijnen wijd en zijd verspreiden.

Kortom: Koningin Victoria van Hannover “Windsor” + John Brown = Klara Polzi / Hanover “Windsor” +? = Pamela Digba Churchill + Averell Harriman = Hillary Digby Churchill Clinton Klara Hanover / Polzi “Windsor” + Salomon Meyer Rothschild = Adolf Hitler Eva Braun / Madelyn Lee Payne + Adolf Hitler = Angela Merkel, Theresa May en Dalia Grybauskaite Stanley Ann Dunham dochter Eva Braun + Barak = Barack Obama II = Hitlers kleinzoon = Rothschild door bloed.

 Dit zou kunnen verklaren waarom zijn tante Angel Merkel, kanselier van Duitsland, hem tijdens het bezoek kuste en hem zo liefdevol aankeek. Zijn andere twee tantes zijn Theresa May, voormalig Britse premier, en Dalia Grybauskaite, president van Litouwen.

Hitlers plan voor het Derde Rijk evolueerde tot het huidige Vierde Rijk en zijn nakomelingen werden op hoge posities geplaatst in strategische landen om de pijlers van de Nieuwe Wereldorde te ondersteunen.

De situatie is ernstig omdat de experimenten die mensen die deze ideologie belijden op mensen gaan doen nog steeds worden uitgevoerd en het IG Farben-concern, op wiens initiatief Auschwitz werd gebouwd, waar Bayer deel van uitmaakte, vandaag de dag echter niet bestaat , in plaats van dit dodensyndicaat zijn veel nieuwe bedrijven tegen hun wil toegetreden mensen willen gezondheidsgevaarlijke en DNA-modificerende vaccins toedienen die een medisch experiment zijn om in de toekomst een nieuwe mens te creëren die verbonden is met kunstmatige intelligentie met behulp van een chip van Microsoft’s patent WO2020060606A1 en verhoogde gegevensoverdracht via 5G-netwerken.

 

Het testen van het coronavirus heeft niets te maken met de Covid/19-test, de bedenker van Kara Mullis, die in 1993 de Nobelprijs voor scheikunde ontving, voor zijn ontdekking dat zijn tests niet geschikt zijn voor het testen van het virus en worden gebruikt voor DNA-testen.

 

Bron: Globaal bewustzijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.