MK ultra in elk huis! Hoe de tv u leven bestuurt!

 

Laten we dat van dichterbij bekijken. In bijna elk appartement, meestal op een centrale plaats, is er een miniatuur Cycloop. Deze miniatuur is een tv. Amerikanen beschrijven hem zelfs als een “eenogige bandiet” die iedereen genadeloos terroriseert, zowel leden van het huishouden als gasten. Iedereen in huis wordt meteen met één oog gehypnotiseerd en zijn grot in getrokken, waar het heel moeilijk is om eruit te komen.

 

Cycloop in huis!

 

De naam “Cyclops” is bij iedereen bekend, hoewel misschien niet iedereen zich herinnert dat Odysseus en zijn metgezellen naar het land van de Cyclopen kwamen op hun weg terug van Troje naar hun geboorteland Ithaka. De Cycloop was het monster dat Homerus in de Odyssee als volgt karakteriseert:

“Hij is een bastaard die geen rechten over zichzelf erkent , een vijand van mensen en God, en bovendien heeft hij geen paar ogen zoals een mens, maar slechts één oog”. Odysseus kostte zijn bezoek aan de Grot van Cycloop bijna zijn leven, alleen een truc redde hem.

Het is moeilijk te geloven dat er tegenwoordig een analogie kan worden gevonden voor dit denkbeeldige poëtische verhaal van de cycloop dat bijna drieduizend jaar teruggaat. En toch is de analogie er, niet met een handvol overlevenden, maar met alle mensen over de hele wereld.

Veel mensen zullen zeggen: “Overdreven, we zitten niet de hele dag voor de tv, en bovendien hebben we onze mening, we kunnen kritisch tv kijken.” Homer zal antwoorden: “Ik wilde hem leren kennen, om als een gast te zijn. Het is beter om de verdoemden nooit te ontmoeten.

 

tv programma

 

A woman stares at her television set as she is being brainwashed by it.

Een televisieprogramma is meestal een gemonteerd programma. Eerst worden verschillende fragmenten op band opgenomen, dan worden ze verwerkt, geknipt en gecombineerd, en pas dan is de uitzending waar miljoenen mensen naar kijken op het scherm. De montage is geen handmatige naad die van een afstand te zien is, maar een zeer nauwkeurige computerhandeling waarvan de sporen voor ons oog onzichtbaar zijn.

Je kunt het programma zo samenstellen dat, met betrekking tot echte gebeurtenissen, alles op zijn kop staat – de dieven zullen politieagenten zijn, degene die het serieust was zal lachen, het belangrijkste zal iemand zijn die niet werd opgemerkt door iedereen. Bewerkt en opgenomen, de gebeurtenissen zijn als een zieke onder narcose; net zoals het mogelijk is een chirurgische ingreep uit te voeren door verschillende organen te doorboren, zo kunnen ook de betekenis en de volgorde van gebeurtenissen worden herschikt. Kritisch kijken zal nutteloos zijn, miljoenen kijkers zullen onbewust worden misleid.

brainwashing

 

Als slechts tien mensen getuige waren van een bepaalde gebeurtenis, zal een programma dat eraan is gewijd dankzij televisie door honderd miljoen mensen over de hele wereld worden bekeken. En als het televisieprogramma een bevooroordeelde weergave van de gebeurtenissen is, hoe kunnen diezelfde kijkers dan weten dat de manipulatie heeft plaatsgevonden? Met de veelheid aan evenementen, programma’s en informatie, is er geen kans om te controleren wat en hoe tv-shows.

De meeste kijkers nemen passief televisiebeelden in zich op, zich zelden realiserend waar ze naar kijken, met welk doel en door wie het is gemaakt. Het was de televisie die ervoor zorgde dat onze verbeelding, onze gedachten en gevoelens niet langer een ordelijke psyché waren.

 

De jonge generatie

 

We kunnen het duidelijk zien in het gedrag van de jonge generatie die op televisie is grootgebracht, hun agressieve reacties, gebrek aan cultuur, onvermogen om zich te concentreren en gebrek aan respect voor anderen, zelfs voor hun eigen ouders. TV-mix is ​​​​een zeer gevaarlijke drank. Het moet inderdaad ‘een vijand van mensen en van God’ zijn. 

Maar het is niet alles. In 1957 presenteerde een zekere James Vicary in de Verenigde Staten een door hem geconstrueerd apparaat, de zogenaamde tachitoscoop. Advocaten, waarnemers en journalisten waren geschokt. News day schreef: “Dit is de meest alarmerende uitvinding sinds de [constructie van] de atoombom”;

De New Yorker viel in: “We zijn op zo’n trieste leeftijd gekomen dat we niet alleen naar onze huizen gaan, maar ook om in te breken en onze geest binnen te dringen.” Een van de redacteuren van de New York Journal-American concludeerde: “Ik ben niet alleen doodsbang dat ik zonder mijn medeweten in actie zal worden geduwd (…). Ik stel me een onzichtbare advertentie voor die me ertoe aanzet losbandig te zijn.”

terreur

 

Waar kwam deze terreur vandaan? Welnu, de tachitoscoop – deze nieuwe atoombom, die niet het menselijk lichaam zou vernietigen, maar zijn bewustzijn – was gewoon een filmprojector die elke vijf seconden een beeld weergaf met een ongelooflijke snelheid (1/3000 van een seconde) gedurende de projectie van de film.

Het is duidelijk dat de flitssnelheid zo snel was dat geen van de kijkers kon zien dat zoiets gebeurde. Zo kun je met belangstelling naar een natuurfilm, een melodrama of een detectiveverhaal kijken, zonder je bewust te zijn van het feit dat er tegelijkertijd elke vijf seconden een bepaald beeld verschijnt gedurende 1/3000 van een seconde.

De kijker weet er niets van, maar het beeld bereikt hem, of beter gezegd, zijn onderbewustzijn. En het effect? Toen tijdens de vertoning van de film in een van de Amerikaanse bioscopen experimenteel een tachitoscoop werd gebruikt, vertoonde op onderbewust niveau de inscriptie: “Are you honger? Eet popcorn”, waarna in zes weken tijd de consumptie van popcorn in de bioscoop met meer dan vijftig procent toenam.

 

1962

 

In 1962 werd de tachitoscoop officieel gepatenteerd in de Verenigde Staten. En hoewel er pogingen werden ondernomen om het gebruik van deze nieuwe atoombom in de loop van de tijd te verbieden, werden de verbodsbepalingen nooit legaal. En dus?

Laten we ons dus een marktgevecht voorstellen waarbij winsten van vele miljoenen, misschien zelfs miljarden dollars op het spel staan. We kennen deze afkortingen in commercials die niet langer dan één tot drie seconden duren. Of zijn er misschien kortere flitsen die bijvoorbeeld 1/3000 van een seconde duren?

Of stel je verschillende soorten pre-verkiezingscampagnes voor waarin het gaat om het nemen van de macht in een land of het veranderen van je houding ten opzichte van een of ander crimineel systeem dat vijftig jaar heeft geduurd in een van de landen met een tachitoscoop, en waarin niet.

We weten echter dat de Amerikaanse technologie zich voorgoed in ons land heeft gevestigd, en de techniek van het onderbewustzijn is zeker vooruitgegaan. Angst om te denken. Er wordt tegenwoordig veel gezegd over mensenrechten, waaronder het recht op privacy. Maar wat uiteindelijk het meest persoonlijke en het meest delicate in ons is, is ons onderbewustzijn.

Mind control

 

Want ongeacht de verschillende theorieën die proberen uit te leggen wat dit onderbewustzijn is, weten we dat er een grote kans is dat onbewuste acties onze bewuste oordelen en beslissingen beïnvloeden.

Om zo verantwoordelijk mogelijk te zijn, d.w.z. bedachtzaam, vrij en objectief, moet een persoon worden beschermd tegen de invloed van druk waarvan hij geen idee heeft en die speciaal is ontwikkeld door mensen die anderen behandelen als objecten van financiële of politieke uitbuiting.

Voor miljoenen mensen over de hele wereld is tv-kijken een favoriete bezigheid in hun vrije tijd – of liever, nietsdoen. De gemiddelde Amerikaan zit voor zijn zestigste vijftien jaar naar een televisiescherm te staren. In andere landen zijn de cijfers vergelijkbaar. Veel mensen zeggen dat tv kijken “ontspant”.

Observeer jezelf goed en je zult merken dat hoe langer het tv-scherm de focus van je concentratie is, hoe meer je denken vervaagt en je kijkt naar talkshows, spelshows, comedyseries en zelfs commercials voor lange momenten zonder bijna iets in je geest. denkt.

Je geest

 

Je vergeet niet alleen je problemen, maar je bevrijdt je ook voor een tijdje van jezelf – en wat is er meer ontspannend? Is er dan een binnenruimte gecreëerd door tv te kijken? Jammer genoeg niet.

Hoewel de geest lange tijd geen gedachten produceert, is hij verbonden met het denkproces van het televisieprogramma. Hij maakt verbinding met de televisieversie van de collectieve geest en houdt zich bezig met het denken van zijn gedachten.

Je geest blijft alleen inactief in die zin dat hij geen gedachten voortbrengt. Toch wordt hij voortdurend in beslag genomen door gedachten en beelden die uit de tv stromen. Dit veroorzaakt een trance-achtige passieve staat van verhoogde gevoeligheid, die doet denken aan een staat van hypnose.

Daarom kan televisie worden gebruikt om de “publieke opinie” te manipuleren; politici en verschillende pressiegroepen evenals advertentieproducenten weten dit en zullen miljoenen betalen om u in deze staat van ontvankelijke onwetendheid te brengen.

Ze willen dat hun gedachten de jouwe zijn, en dat doen ze meestal. Dus als je tv kijkt, heb je de neiging om onder je denken te zakken, niet erboven. Televisie heeft in dit opzicht veel te maken met alcohol en drugs. Hoewel het je denken zwaar ontlast, betaal je er een hoge prijs voor, namelijk bewustzijnsverlies.

Net als drugs is het zeer verslavend. Je reikt naar de afstandsbediening om de tv uit te zetten, maar begint in plaats daarvan alle kanalen te doorzoeken. Een half uur of een uur verstrijkt en je kijkt nog steeds naar kanalen en bladert nog steeds. De uit-knop is de enige die je vinger niet lijkt te kunnen aanraken.

 

Het scherm

 

Je blijft naar het scherm kijken, meestal niet omdat iets interessants je aandacht trekt, maar juist omdat er niets interessants te zien is. Als je eenmaal “gepakt” bent, hoe trivialer het is, hoe onzinniger het is, hoe verslavender het is.

Als het interessant zou zijn, zou het je weer aan het denken zetten, het zou je geest weer aanzetten tot denken, wat bewuster is en daarom meer aan te raden dan de door de televisie veroorzaakte trance. Dan wordt je aandacht niet meer volledig geabsorbeerd door de beelden op het scherm.

De inhoud van het programma kan, als het enige waarde heeft, tot op zekere hoogte het hypnotiserende en verdovende effect van televisie voorkomen, en soms zelfs tenietdoen. Er zijn programma’s die veel mensen enorm helpen; ze veranderen hun leven ten goede, ze openen hun hart, ze ontwikkelen bewustzijn.

Zelfs sommige komedies, hoewel in principe triviaal, kunnen onbedoeld soulvol worden en een karikaturale versie van menselijke domheid en ego vertonen. Ze leren ons om niet alles al te serieus te nemen, het leven met een zekere zorgeloosheid tegemoet te treden, en vooral leren ze ons te lachen.

Lachen heeft opmerkelijke bevrijdende en helende eigenschappen. De meeste televisieprogramma’s staan ​​echter onder controle van mensen die volledig overspoeld worden door hun ego.

 

tv is om jou te beheersen

 

Daarom is het bijbedoeling van televisie om jou te beheersen

Om je in slaap te brengen, dat wil zeggen, om je onwetend te maken. En toch heeft dit medium als televisie nog een ongekend potentieel, onthoud:

  • Vermijd programma’s en advertenties die u bombarderen met snel flitsende afbeeldingen die elke twee tot drie seconden of meer veranderen.
  • Te vaak tv kijken, vooral dit soort programma’s, is voor een groot deel de oorzaak van ADHD, een psychische stoornis die momenteel miljoenen kinderen over de hele wereld treft.
  • Als u zich niet kunt concentreren, worden uw waarnemingen en uw relaties met mensen oppervlakkig en onbevredigend.
  • Alles wat je doet, elke handeling die je in deze staat doet, is van lage kwaliteit omdat hoge kwaliteit aandacht vereist.
  • Vaak en langdurig tv kijken maakt je niet alleen bewusteloos, het veroorzaakt ook passiviteit en kost je energie.
  • kies specifieke programma’s in plaats van te kijken wat er opkomt. Wanneer je het je herinnert, voel je de innerlijke animatie terwijl je ernaar kijkt.
  • Of let af en toe op je ademhaling. Draai met regelmatige tussenpozen uw gezicht weg van het scherm, zodat het uw gezichtsvermogen niet volledig vastlegt.
  • Zet de ontvanger niet harder dan nodig, zodat het geluid uw gehoorniveau niet overschrijdt. Na
  • Demp uw audio tijdens het projecteren van advertenties. Ga niet meteen slapen na het uitzetten van de tv, of erger nog, val in slaap met het toestel aan.

democratie?

Dus de zogenaamde democratie, wanneer ze wordt geconfronteerd met de realiteit van de onbewuste controle van mensen, blijkt een lege illusie te zijn, en zelfs meer – het is voor de man van het einde van de 20e eeuw de grootste bedreiging die tot nu toe bekend is. Wat moeten we doen? Hoe jezelf te verdedigen?

Laten we teruggaan naar Homerus. Wat deed Odysseus om levend te ontsnappen en zelfs enkele van zijn metgezellen te redden? Hij maakte de Cycloop dronken van wijn, en vervolgens doorboorde hij met een in het vuur verhitte straal een van zijn ogen, zodat hij vanaf dat moment in het donker voor de slachtoffers voelde. We hoeven niet zo wreed te zijn. Tv-golven zoeken hun slachtoffers immers alleen in het donker. Dus laten we de televisies gewoon niet aanzetten, of nog beter – ze helemaal wegdoen. Waarom het verleiden?

 

bron: globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.