Update GTB nieuws 10 mei 2022

 

Mei 10, 2022
GTB 557. 5+5+7=17

Uit de annalen van Benjamin Fulford wekelijkse berichten. Grote ontwikkelingen deze week.. Worden verwacht. Regiem Changes

De oorlog, of liever gezegd, de politionele acties, of schoonmaak acties, zijn praktisch voorbij. Rusland heeft bijna alles in handen. De 33 labs, 80% van de olie en gasvelden, bijna de gehele industrie…en de 4 grote Havens.
Polen, de Poolse president wil de grenzen met de Ukraine zomaar opheffen, ( zonder overleg met de EU….!!!!!! ) daarmee min of meer een stuk Ukraine opeisend en Rusland neemt dan het zuiden en oosten in zich op, zoals het vroeger was. Dan houdt de Ukraine op te bestaan. De U.N heeft zich al praktisch neergelegd bij de bestaande situatie, want zij verzoeken Rusland de vijandelijkheden te beëindigen en praten niet over een oorlog en binnenvallen….., maar over de acties..??!!!!!

Bekend is geworden dat Trudeau, Jill Biden, christiana Freeland, alsmede een hoop Comedians en filmsterren allemaal naar de Ukraine gegaan zijn, waarschijnlijk om zich daar te verbergen, of politiek asiel aan te vragen, of daar onder te duiken, daar de Kazahrian Maffia bezig is met onderhandelen om zich over te geven., onder bepaalde voorwaarden.

De grote Kazahrian maffiosi hebben Israël gevraagd, zich daar te vestigen als basic joodse mensen, maar dat is  geweigerd. Netanyahu wil dat niet en heeft verder in een gesprek gezegd, dat covid 19 niets voorstelt ( zijn hele bevolking is drie keer ingeënt) – veel doden- De toegang tot Israël, met het afnemen van een verplichte Pcr test, is afgelopen zaterdag op alle vliegvelden van Israël gestopt…

De Canadese Generaal Kadier, die zogenaamd door Rusland is aangehouden in Marioepol, is gebleken een fake story te zijn. Hij werd vermoord in Canada en daar zijn nu een aantal generaals aangehouden die de back-up van Trudeau waren…. De weg voor regiem change wordt dus vrijgemaakt.
Benjamin Fulford verwacht deze week een aantal regiem changes in de USA, Canada, Rusland…de Putin die vandaag bij de Russische parade was, zag er een stuk jonger uit. ( Hij was afgelopen vrijdag in een ziekenhuis voor een operatie) Verder is door onderzoek vast komen te staan, dat 40.000 kinderen jaarlijks de marteldood sterven in verband met het aftappen van adrenochroom bloed…..en dat alleen al in de USA.

Dan hebben de criminele smeerlappen van Pfizer vastgesteld aan de hand van onderzoeken dat in de eerste 28 dagen 1223 proefpersomen door de injecties om het leven zijn gekomen. De vice president is inmiddels gearresteerd.

Ondanks deze schandalige resultaten heeft de FDA ( Food and Drugs Administration) het product toegestaan op de experimentele markt.
Deze mensen zullen hun straf niet ontlopen…!!!! daar is maar een straf voor…!!!!

U ziet alles is in volle beweging en het einde komt in zicht
Zet u schrap voor veel meer onthullingen, ook op extra terrestrial gebied
Oh ja, koop een extra zak rijst voor de zekerheid….
Voedsel aanvoerlijnen komen in het gedrang, maar dat wist U al…..!!!!
( 1800 container schepen op de rede van Shanghai, China. “Zij worden niet gelost en kunnen dan ook niet herladen worden..”)

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.