Waarom komen buitenaardse wezens hier op aarde

 

Buitenaardse wezens zijn complexe wezens. De kwestie van technologische superioriteit is niet zo belangrijk als hun superioriteit in een dimensionale context. De natuurlijke bestaanstoestand van de buitenaardse wezens overschrijdt de grenzen van de ruimtetijd. Ons leven wordt beperkt door lineaire tijd, terwijl buitenaardse wezens in staat zijn om inzicht te krijgen in onze mogelijkheden uit het verleden, heden en de toekomst buiten de lineaire tijd om en deze te manipuleren.

Ze zijn ook in staat om zichzelf tijdelijk in onze realiteit te projecteren door een fysieke vorm aan te nemen die consistent is met het archetype dat aanwezig is in het menselijke collectieve onbewuste dat hun essentie het beste weerspiegelt in een hogere dimensie.

De veronderstelling dat buitenaardse wezens, net als wij, driedimensionale wezens zijn die hier in hun mechanisch geconstrueerde schepen van verre planeten zijn gevlogen, komt overeen met slechts een klein deel van het geheel en is nuttig bij de wetenschappelijke studie van alleen het moeilijkste fysieke bewijs.

De aanwezigheid van buitenaardse wezens is meestal van hyper dimensionale aard, en dus – meestal onduidelijk voor ons, omdat de essentie ervan grotendeels buiten het bereik van de populaire kennis over dit onderwerp valt.

Positieve buitenaardse wezens en bedriegers

De vraag of buitenaardse wezens positief of vijandig zijn, hangt vanuit ons perspectief af van of ze onze vrije wil en ons bewustzijn willen uitbreiden, of dat ze ze willen verzwakken. Het is niet voldoende om buitenaardse bedoelingen te beoordelen op basis van vergankelijke sociale, politieke, religieuze of wetenschappelijke normen.

Vijandige buitenaardse wezens die in het geheim opereren, kunnen ons gemakkelijk beïnvloeden door een beroep te doen op onze angsten en wensdenken, bijvoorbeeld door toegang te bieden tot geavanceerde wetenschappelijke kennis, antwoorden op religieuze vragen, het oplossen van politieke geschillen of de belofte van wereldvrede en universeel welzijn in de wereld in ruil voor totale onderwerping aan hun gezag.

Uit een diepgaande analyse van het fenomeen blijkt dat de voorbereidingen voor een dergelijk scenario momenteel in volle gang zijn. In tijden van crisis zijn mensen eerder geneigd hun vrijheden op te offeren voor veiligheid. Als de mensheid zou instemmen met zo’n Faustiaanse regeling, zou het gevolg zijn totale slavernij en assimilatie.

Om dit te voorkomen, moeten we onszelf een zeer belangrijke vraag stellen: hoe onderscheiden we positieve buitenaardse wezens van wolven in schaapskleren? Er is veel te winnen door hiernaar te vragen, en iedereen die koppig weigert na te denken over deze vraag en de gevolgen ervan, zet zijn eerlijkheid en wijsheid op het spel.

valse dichotomieën

De gemakkelijkste manier om iemand te dwingen een slechte beslissing te nemen, is hem een ​​vals alternatief voor te stellen. We moeten oppassen voor valse dichotomieën, tegenstellingen die slechts schijnbaar tegengesteld zijn aan elkaar. Bedriegers gebruiken deze methode om hun ware bedoelingen te verbergen en de publieke opinie vorm te geven. Voorbeelden: buitenaardse wezens versus paranoïde militaire kringen, Noordse / Grijzen versus reptielen (hagedissen), goede reptielen versus slechte reptielen, enz.

Als het waar is dat de Grijzen, sommige Noren, het leger en de reptielen inderdaad samenwerken, verenigd voor een gemeenschappelijk negatief doel, is het bestaan ​​van de bovengenoemde en soortgelijke dichotomieën logisch. Als mensen een van deze groepen ten onrechte als “goed” beoordelen op basis van hun schijnbare oppositie tegen het “slechte”, zal de valstrik werken zoals gepland. Om deze reden dienen eventuele alternatieven die naar voren komen in dit verband zorgvuldig te worden geanalyseerd.

Mind-programmering

A man out in the foggy wilderness is being abducted by a U.F.O. with a bright beam of light. — Image by © C.J. Burton/Corbis

Ontvoeringen door buitenaardse wezens komen veel vaker voor dan algemeen wordt aangenomen, omdat hun primaire doel en methode over het algemeen te subtiel zijn om door zowel de ontvoerden zelf als de onderzoekers te worden herkend. Alle aandacht gaat naar de minder belangrijke maar meer tastbare aspecten van de ontvoeringen.

Medisch onderzoek en genetische experimenten worden vaak genoemd in de literatuur over dit onderwerp, maar niet het grotere doel van grootschalige gedragsverandering met implantaten en post hypnotische programmering.

De ontvoerde wordt tijdelijk uit de fysieke realiteit gehaald en vervolgens wordt zijn onderbewustzijn geprogrammeerd met commando’s die later de levenskeuzes van de ontvoerde zodanig beïnvloeden dat ze bruikbaar zijn voor negatieve buitenaardse doelen.

Zo iemand kan bijvoorbeeld op een dag vol enthousiasme voor een of ander project in slaap vallen, dan worden ontvoerd en binnen enkele dagen een irrationele afkeer ontwikkelen van het eerder gekozen doel.

Mensen kunnen worden geprogrammeerd om zichzelf of anderen te saboteren, de verkeerde paden in het leven te bewandelen, kunstmatig gearrangeerde relaties aan te gaan of plotseling veelbelovende carrières of banen op te geven als ze zich niet bewust zijn van hun irrationele impulsen en niet luisteren naar de rede of hun eigen intuïtie.

Hybridisatie versus epi genetica

Het hybridisatieproject wordt vaak gerechtvaardigd door het feit dat door het combineren van menselijke fysieke kracht en emotionele flexibiliteit met de intelligentie en mentale kracht van grijzen, we een betere toekomst voor beide soorten kunnen verzekeren. Er wordt gezegd dat we alleen door hybridisatie in staat zullen zijn om naar het volgende evolutionaire stadium te gaan.

Dit is een van de grootste leugens over dit onderwerp. Een nieuw gebied van genetica – epi genetica – merkt op dat veranderingen in bewustzijn, in onze overtuigingen en percepties, analoge veranderingen in het DNA veroorzaken.

Dit betekent dat een groot spiritueel ontwaken van welke aard dan ook automatisch een grote genetische verandering zal creëren door middel van een volledig natuurlijk proces. Dus waarom zijn grijzen zo betrokken bij de kunstmatige combinatie van twee soorten? Een verklaring is dat het hybridisatieproces de natuurlijke ontwikkeling remt en de menselijke zielsmatrix binnen de aangetaste genenpool houdt, zoals eerder is gebeurd.

Grotere intelligentie en paranormale kracht betekent niet noodzakelijk de parallelle ontwikkeling van empathie, onderscheidingsvermogen of de ontwikkeling van diepere relaties met ons Hogere Zelf. Wat het zeker betekent, is dat we instrumenten zullen worden die heel gemakkelijk te manipuleren zijn, vooral wanneer hybridisatie ten koste gaat van het verlies van individualiteit.

Laaggeheugens – “Laagschermgeheugens”

Schermherinneringen zijn valse herinneringen die door de ontvoerders zijn ingeprent om te verbergen wat niet uit het geheugen van de ontvoerde kon worden gewist. Dit is een bekend onderwerp in onderzoek naar ontvoeringen door buitenaardse wezens, maar niet iedereen weet dat schermherinneringen elkaar in lagen kunnen overlappen. Je herinnert je misschien dat je een hert uit een raam zag gluren, terwijl het in feite een buitenaards wezen was dat zich voorbereidde om te worden ontvoerd.

Zo’n persoon kan hypnose zijn die verder gaat dan dit soort geheugen op het scherm, maar de volgende beschrijving van de ontvoering kan zelf een scherm zijn dat het werkelijke verloop van de gebeurtenis verbergt. Wat in feite een hoogst traumatische ervaring had kunnen zijn om levenskracht te putten door pijn toe te brengen, kan door gelaagde schermherinneringen worden herinnerd als een wonderbaarlijke ervaring.

Psychologen die hypnose gebruiken in therapie dringen meestal niet door tot gebieden voorbij de eerste laag van schermherinneringen omdat ze zelf niet beseffen hoe diep de manipulatie gaat, en worden zo onvrijwillige handlangers bij het verspreiden van desinformatie.

Mensen als ontvoerders

Buitenaardse wezens zijn niet de enigen die hun toevlucht nemen tot ontvoering; er zijn ook bepaalde groepen mensen bij betrokken. Ontvoerden maken herhaaldelijk melding van gemengd mens-buitenaards personeel dat samenwerkt in ondergrondse militaire bases.

Het onderscheid tussen buitenaardse wezens en menselijke kapers is niet eenvoudig vanwege de technologische en genetische fusie van de twee groepen in de afgelopen twee decennia, vooral wanneer het menselijke element zijn autonomie heeft verloren aan het buitenaardse element.

Vanaf het begin was het doel van buitenaardse “samenwerking” om de controle te krijgen over de middelen van geheime militaire infrastructuur. Kapingen door deze groepen worden niet alleen uitgevoerd voor hybridisatieprojecten en hersenprogrammering, maar ook om kijkers op afstand te creëren die voor het leger of slaapagenten werken.

De betrokkenheid van eventuele positieve aliens in samenwerking met het leger lijkt twijfelachtig, gezien hun zeer verschillende motieven. Dit wordt des te duidelijker wanneer men goed kijkt naar het beschikbare materiaal over de ontvoeringen.

Tijdelijke feedbackloops

Vanwege het feit dat buitenaardse wezens buiten de grenzen van de lineaire tijd kunnen opereren, kunnen die buitenaardse wezens die uit het gebied komen dat we als de toekomst zien, ook ons ​​verleden en heden observeren en ermee communiceren.

Door toegang te krijgen tot het verleden en het te manipuleren, ontstaan ​​er voortdurend herzieningen van de time-tape, waarvan alleen de meest recente ons als de ware versie van de geschiedenis verschijnt. De keuzes die we nu maken genereren een cascade van effecten die de toekomst veranderen en zo de manoeuvre voor buitenaardse wezens beperken of uitbreiden.

Er is een dynamische terugkoppeling lus tussen ons en de hyper dimensionale wezens. Onze toekomstige negatieve aliens zijn in staat om hun eigen aanwezigheid en voordeel te vergroten door kritieke historische momenten en onze huidige keuzes te beïnvloeden, die op hun beurt mogelijke toekomsten genereren die aan hun verwachtingen voldoen. Positieve buitenaardse wezens die de effecten van dergelijke manipulatie willen neutraliseren, kunnen zich bezighouden met tijdoorlogvoering en voorkomen dat mogelijke negatieve toekomsten zich voordoen.

Vanuit ons perspectief zou tijdoorlogvoering eruitzien als een verzameling zeer onwaarschijnlijke [negatieve] gebeurtenissen die worden tegengegaan door even onwaarschijnlijke [positieve] situaties en vice versa, of misschien een sterke impuls om slechte beslissingen te nemen die wordt tegengewerkt door innerlijke intuïtie.

Angst, paranoia, schuldgevoelens, impulsiviteit en passiviteit versterken onze lus feedback ten gunste van negatieve vreemden en vergroten hun impact op ons leven. Aan de andere kant, hoe meer we spirituele impulsen volgen en leven naar wat nobel en waar is, hoe meer we onze relaties met positieve krachten versterken. Uiteindelijk is de uitkomst van deze oorlog aan ons.

Bron: Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.