Adrenochroom, Wat is dat eigenlijk?

Welnu, elk zoogdier dat met de dood wordt geconfronteerd, produceert een enorme hoeveelheid adrenaline, maar wanneer de naderende dood wordt voorafgegaan door lijden, produceren zoogdieren, naast adrenaline, een stof die adrenochroom wordt genoemd.

Adrenochroom in wetenschappelijke termen.

Het is een chemische stof met de molecuulformule C₉H₉NO₃ die in het menselijk lichaam wordt aangemaakt wanneer adrenaline wordt geoxideerd.

Ondanks de overeenkomsten in chemische namen, heeft het geen relatie met chroom. Adrenochroom werd voor het eerst ontdekt tussen 1936 en 1937 door D. Green, D. Richter en J. Brosteaux, hoewel het soms ten onrechte wordt toegeschreven aan het team bestaande uit H. Osmond. A. Hoffer en J. Smythies in de jaren 1952-1954, die met de hypothese kwamen die adrenochroom in verband bracht met schizofrenie.

Deze relatie werd ontdekt tijdens het bestuderen van de effecten van adrenaline op het menselijk lichaam. Er werd erkend dat het gebrekkige metabolisme van deze verbinding een van de factoren kan zijn die schizofrenie veroorzaken, namelijk hallucinaties.

Elke occultist die legaal bloed consumeert voor religieuze doeleinden, zoals besnijdenis of in het geheim in het geval van rituele moord, is een gewone junkie.

Sommigen geloven dat Adrenochrome bloeddonatie deel uitmaakt van een satanisch ritueel dat zogenaamd wordt beoefend door leden van de Amerikaanse financiële elite. Vervolgens wordt het potentiële slachtoffer, meestal een kind, gemarteld om de hoeveelheid adrenaline die door haar lichaam stroomt te vergroten.

Het is deze stof die zo’n gewild product is voor niet alleen rituelen van beschavingsafwijkingen, maar ook om de gebruikelijke narcotische hunkering te bevredigen, omdat deze stof verslavende eigenschappen heeft.

Toen ik de heer Bogdan Goczyński eens interviewde, hoorde ik zijn stelling dat de meerderheid van de rechters en aanklagers in Polen genetische psychopaten en schizofrenen zijn. Tot die publicatie wist ik niet waarom ze mentale veranderingen hadden en wat ze veroorzaakten.

IS ER IETS ALS EEN DRUG VOOR DE ELITE?

Tegenwoordig weet ik dat de consumptie van bloed van rituele moorden met een hoog gehalte aan adrenochroom leidt tot blijvende psychische stoornissen en genetische veranderingen. De rabbijnen verwijzen naar de consumptie van dergelijk bloed als een nieuwe gedachte of het ontvangen van gouden gedachten.

Officieel wordt er veel controverse veroorzaakt door adrenochroom niet als psychedelica te beschouwen. Hoewel het een psychoactief effect veroorzaakt, hebben joods-satanisten ervoor gezorgd dat het niet als psychedelisch werd geclassificeerd. De effecten zijn:

  • euforie
  • dissociatie
  • snelle gedachten

In één onderzoek vergeleken deelnemers de effecten van adrenochroom met psilocybine en LSD.

Wetenschappers Abram Hoffer en Humphry Osmond ontdekten dat adrenochroom een ​​neurotoxische, psychotomimetische stof is en mogelijk een rol speelt bij schizofrenie en andere psychische aandoeningen.

Met het bovenstaande in gedachten is de stelling van de heer Bogdan Goczyński over rechters, genetische aanklagers, psychopaten en schizofrenen waar, maar ook wetenschappelijk gedocumenteerd.

Consumptie van zoogdieren die niet alleen op rituele wijze zijn vermoord, maar ook op de manier van de zogenaamde Chinees, dwz villen of braden in hete olie of het doden van zoogdieren met andere geavanceerde methoden, is een methode om verhoogde doses van deze stof te verkrijgen die al lang bekend is bij occultisten.

Het PizzaGate-schandaal is onlangs overschaduwd door andere gebeurtenissen, maar het blijkt dat er nog steeds angstaanjagende speculaties de kop opsteken over wat mensen op de voorpagina doen als niemand het ziet.

Wat is pizzagate

Degenen die bepaalde feiten over dit gigantische pedofiel-satanische schandaal kennen, zeggen dat invloedrijke mensen die betrokken zijn bij ontvoeringen en kindermishandeling dit mogelijk doen, onder andere vanwege de noodzaak om een ​​medicijn genaamd adrenochroom te verkrijgen.

Adrenochroom is een organische chemische stof die wordt geproduceerd door de oxidatie van de bijnieren. Adrenaline wordt verondersteld voort te komen uit opwinding. We hebben het dan over de zgn “Vloed”.

Adrenochrome zou in de oudheid bekend staan ​​als de “fontein van de jeugd”. Het wordt verondersteld de vitale energie van het slachtoffer te verwijderen waaruit het is genomen. De persoon die het neemt, ontvangt op een bepaalde manier de energie van de man die de “gever” was.

Aangenomen wordt dat adrenochroom afkomstig is van ontvoerde kinderen jonger dan 9 jaar (omdat het medicijn dan naar verwachting sterker zal zijn). Kinderen moeten zich zo angstig mogelijk voelen om sterke adrenaline/epinefrine uit hun pijnappelklier te krijgen. Dit wordt gedaan door een naald in het oog te steken om adrenaline/epinefrine uit de hersenstam vrij te maken.

Ontwenningsverschijnselen

Als u niet constant adrenochroom krijgt, krijgt u zeer ernstige ontwenningsverschijnselen. Er wordt gezegd dat ze veel erger zijn dan ontwenningsverschijnselen van alcohol of andere drugs.

Het “PizzaGate”-schandaal betreft vermoedens dat de meest invloedrijke mensen ter wereld een enorm pedofiel-satanisch netwerk runnen, gericht op mensenhandel (voornamelijk kinderen) en hun gebruik als ceremoniële slachtoffers. In 2018 waren er alleen al in de VS 424.000 gevallen van vermiste kinderen.

Vertegenwoordigers van dit netwerk nemen onder meer deel aan in de zogenaamde “soul cooking” en het organiseren van evenementen gewijd aan het offeren van mensen. Ze eten vlees, drinken bloed en aanbidden duistere goden.

Het klinkt allemaal heel eng, maar er circuleert al heel lang veel informatie over dergelijke ceremonies. Het volstaat om de e-mails te noemen, waarvan de inhoud gericht was op het uitnodigen van John Podesta – het hoofd van de presidentiële campagne van Hillary Clinton – van “kunstenaar” Marina Abramović, voor het ritueel van “cooking souls”. De opname van Alex Jones uit “Bohemian Grove”, waar “elites” gekleed in capes, hulde brengen aan het standbeeld van … een uil kan ook een bewijs zijn.

Bron: Globaal bewustzijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.