GTB nieuws 11 mei 2022

 

Mei 11, 2022
GTB 558.

Dom geboren, niets geleerd en de helft vergeten.. Zo zou je onze politici kunnen betitelen.. Dan zit je er niet ver naast, Op een enkeling na.

Dat is een algemene veroordeling van de kwaliteit van mensen, die ons moeten vertegenwoordigen t.o.v. andere landen en andere volken…
Tenzij zij worden afgeperst, tenzij zij zijn omgekocht, tenzij zij jaknikkers zijn van nature…..Het interesseert hen geen bal, wat U daar van vindt.

Hou je mond en luister naar ons is het motto, want wij weten het wel!
Gelukkig zijn er nog enkelen met gezond verstand zoals Gideon van Meieren, Haga, Beaudet en een paar anderen.
Maar daar moeten wij het voorlopig mee doen. Die anderen schaar ik onder het gladde gespuis, niets zeggende slinkse flapdrollen, die zich niet blootgeven en de zaakjes, die het licht niet kunnen verdragen, stiekem in de achterkamertjes verhandelen… Wij hebben nog een hoop werk te doen, om die allemaal weg te krijgen..

 

Kijk, er zijn 17 landen die samenwerken met de Q forces, de regeringen van die landen worden dus bij de eind afrekening ontzien, dat is logisch.
Die krijgen alleen de opdracht om het roer om te gooien. Het lijkt daarop, dat dat in Nederland het geval is. Nergens op de hele wereld, kom ik de naam Rutte of Kaag tegen. Zij worden nergens genoemd.
Wel weet ik, dat Nederland , een van de 17 landen is die de QForces steunen.
Dat betekend ook, dat het leger ten dienste gesteld is geworden van deze Q Forces., dus ook deelneemt aan het zuiveren van de tunnels onder Nederland. Waar het ook van wemelt, by the way…..
Ik zie daar onze slimme, niet oprechte, altijd lachende, Pedo toe in staat. Die krijgt het niet warm bij het draaien. Die heeft geleerd met de wind mee te draaien en zo de dans te ontspringen…..dat deed hij al toen voorzitter was van de enige pedofielen vereniging op de wereld ( PUTIN)

NU EVEN WAT ANDERS, WAT NIEUWS..!!!!
De gering gebleven verandering van de polen heeft op andere plaatsen het water doen bevriezen en het ijs doen smelten. Wat is er nu gebeurd…?
Volgens de info van Benjamin Fulford heeft men in Antarctica ( de zuidpool) daar waar veel ijs is gesmolten een buitenaards Ruimte schip ontdekt.
Nog half bedekt onder het ijs, maar wel 1,6 km doorsnede, De eerste indrukken zijn dat het daar al meer dan duizenden jaren in het ijs begraven is en waarschijnlijk nog langer, maar dat horen wij nog….

Daarnaast en onder de ufo schotel blijkt een stad te zitten uit vroeger tijden…..!!!, elke dag doen de teams van de Qforces, de Russen en de Allianz meer ontdekkingen.
De hele omgeving is direct afgegrendeld en een no-fly zone is gecreëerd, als die er al niet was. Het is natuurlijk een geweldige vondst van de satellieten, en dat geeft de disclosure van de Ufo’s, en het contact met Aliens een geweldige boost.( geweldige impuls) Meer is nog niet bekend gemaakt, maar het begin is er….

Alhoewel er in Area 51, 53, en 54 en S4 , bunkers zijn met 10 verschillende ruimte vaartuigen, volledig intact ( ik heb alle foto’s daarvan gezien) is deze grote vondst uniek. Deze soort hebben wij wel waargenomen en zien vliegen, maar in handen hebben is iets heel anders….
We zijn benieuwd wat men er allemaal in gaat vinden en dan de stad er onder nog…..uit de oudheid !.? Misschien wel een deel van het oude Atlantis….. wie weet.!  GTB houd U natuurlijk zoveel mogelijk op de hoogte….


GTB.

Een gedachte over “GTB nieuws 11 mei 2022”
 1. Eindelijjk iets waar ik wat aan heb. Sinds kort ben ik lid van de partij van Gideon van Meieren. Dit is de eerste partij in mijn leven waar ik lid van ben geworden. Dit is kortgeleden gebeurd.
  Nadat ik 25 maart 2022 mijn vrouw heb laten cremeren. Zij stierf gelukkig niet aan aan het zgn. vaccin, alhoewel zij twee prikken had gehad. Maar aan het uitzichtloze bestaan. Zij had nog een gezond lichaam, alleen werkte haar hoofd niet meer zo goed mee. Zij heeft alles zelf in gang gezet, voordat ik er iets van kreeg te horen. Een arts werkte mee, zodat zij zonder pijn kon gaan. En dit na haast 59 jaar huwelijk.

  Zij deed dit voor mij!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoe trots kun je op zo’n vrouw zijn??????????????????

  Nú begrijp ik ook veel meer van alles in mijn jonge, zéér jonge leven (geboren 15-04-39) tot mijn zesde jaar.
  Er is heel vaak een wapen op mij en mijn moeder gericht geweest. Er is tijdens de verduistering op ons geschoten. Wij liepen onder een regen van kogels tijdens het schoonvegen van de Rijswijkseweg in
  Den Haag. Dit vanwege het vertrek van de Rijnaken met gevangenen na de razzia, waaronder de vriend van mijn moeder. En na de bevrijding mijn stiefvader (hij was gevlucht).
  Zomer 1944 door een verdwaalde bom in ons Hofje zagen wij ons huis (wij waren aan de overkant op ziekenbezoek) instorten. Met paard en wagen naar familie in Rotterdam.
  En wij waren 19 februari 1945, na van de straat geplukt te zijn, evenals tientallen andere vrouwen die daar al stonden, verplicht getuigen te zijn van de fusillering van 10 mannen.
  Nu bekend onder de herdenkingsplaatsnaam Çoolsingel 75. En de datum van fusillering 20-02-1945.
  Dit heeft daar niet plaatsgevonden. Was geënsceneerd.
  Het was 19-02-1945 op Het Doelwater. Moet zo snel mogelijk veranderd worden!
  De vrouwen zijn er niet meer. Maar wèl dat jochie, van tóén 5 jaar en 10 maanden.

  En ook waarom bij mijn eerste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.