Kennedy zijn wens: De waarheid over vreemdelingen op aarde te onthullen

 

Dagen voor zijn mysterieuze dood vroeg de 35 Amerikaanse president John F. Kennedy de CIA om hem een ​​UFO-bestand te bezorgen. Een ander bestand van John Kennedy gaf aan dat hij de USSR een gezamenlijk ruimteverkenningsprogramma wilde aanbieden.

Bijna een halve eeuw na de dood van John F. Kennedy zijn ophefmakende details over zijn laatste opdrachten onthuld. Het ontdekte dat de 35e president van de Verenigde Staten slechts 10 dagen voor zijn dood topgeheime informatie over speciale schepen had gevraagd.

Volgens de Daily Mail stuurde Kennedy twee onderzoeken: één naar de CIA en één naar NASA. De archieven van deze afdelingen waren jarenlang niet beschikbaar, maar uiteindelijk verplichtte de Freedom of Information Act de CIA om hem op verzoek van auteur William Lester documenten te overhandigen.

Auteur William Lester zei dat de CIA hem de Freedom of Information Act-documenten had gegeven nadat hij een bestelling had geplaatst tijdens het werk aan zijn nieuwe boek, A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier.

De auteur heeft kennis kunnen maken met de inhoud van archiefstukken. Door het bestuderen van deze documenten kwamen verrassende feiten aan het licht.

In een brief van 12 november 1963 aan de directeur van de CIA, John F. Kennedy, verzocht hij om een ​​gedetailleerd rapport van de geheime documenten van de afdeling over UFO’s en andere paranormale verschijnselen. In een andere verklaring aan de administratie van de National Space Agency (NASA) sprak de president zijn bereidheid uit om met de Sovjet-Unie samen te werken op het gebied van ruimteverkenning en zelfs om zijn krachten te bundelen bij ruimteverkenning.

Van het openen van het IJzeren Gordijn was natuurlijk geen sprake: na de Cubacrisis werden de betrekkingen tussen de twee kernmachten extreem heet. Volgens Lester is de timing van de publicatie van beide documenten echter geenszins toevallig. Het feit is dat vliegende schepen vele malen zijn gezien boven het grondgebied van de Sovjet-Unie. Kennedy vreesde terecht dat de USSR het verschijnen van niet-geïdentificeerde objecten in de lucht boven haar grondgebied zou beschouwen als militaire agressie.

Ik denk dat een van de redenen waarom Kennedy deze informatie wilde krijgen en het uit NASA’s jurisdictie wilde halen, was om het aan de Sovjets te geven.

De gepubliceerde documenten overtuigden ufologen er opnieuw van dat de president was overleden vanwege UFO-interesse. Volgens onderzoekers van de paranormale verschijnselen achter Kennedy’s tragische dood waren er mensen voor wie zelfs de president van de kerncentrale geen onomkeerbaar obstakel was. Dit alles om de onthulling van de waarheid over UFO’s te voorkomen.

Voorstanders van de complottheorie over de nieuw ontdekte omstandigheden noemen andere documenten: het ophefmakende “verbrande briefje”. In 1999 ontving de ufoloog Timothy Cooper een document met verkoolde velden. De documenten bevatten interne correspondentie van hoge CIA-functionarissen. In het bijzonder waarschuwde de inlichtingendirecteur de ontvanger dat “Lancer” (codenaam Kennedy’s Secret Service) actief onderzoek deed en dat zijn nieuwsgierigheid moest worden gestopt.

Dit uiterst geheime bestand dat was vernietigd, werd naar verluidt gered van een brand door een CIA-officier die van 1960-1974 op de afdeling diende. De authenticiteit van het document is meerdere malen in twijfel getrokken. De laatste eigenaar vroeg zelfs forensische specialisten om een ​​professionele analyse. De testresultaten moeten echter nog worden gepubliceerd.

Bron: Globaal bewustzijn

Newsletter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.