Update GTB nieuws 11 mei 2022

 

 

Mei 11, 2022
GTB 559.

BUNDESVERFASSUNGSGERICHT IN DUITSLAND ;
FRAU MERKEL IS EEN CRIMINEEL…..KORTE SNELLE BERICHTEN….

Het Bundesverfassungsgericht van DUITSLAND, heeft bij monde van vice president Prof. Ferdinand Kirchhof verklaard dat onze Merkel een echte crimineel is.

JA, daar is het dan. Eindelijk. Mutti Merkel hangt. Officieel nu aangeklaagd.
Wij weten nu wel langzamerhand, dat zij de dochter is van Hitler en dat zij van uit Oost Duitsland plotseling op die plaats bij bundes president Kohl in West Duitsland werd gezet.
Zij zag er al een beetje kampcommandant achtig uit met haar dwangbuisjasje en en afgesneden rechte kapsel.
Je ziet, dat het in elkaar grijpt. Uit de “middle of nowhere” ( uit het niets ) als een raket in het politieke firmament schoot zij omhoog. Ja zij deed het ook met jongetjes. (Dus was afpersbaar) Met meerdere dan een. Dat jongetje komt nu naar voren, U heeft de video gezien. Ondertussen krijgt zij ook covid, net als Bill Gates, net als laGarde van de bank, net als de premier van Finland, net als Macron.,

HET VERWONDERLIJKE IS, DAT ZIJ ALLEMAAL BEKEERD ZIJN, ALS ZIJ TERUG KOMEN UIT DIE LICHTE COVID. Het lijkt wel of die covid een helende werking heeft… een Q uitwerking…
Macron is nu ook aan het draaien, al dat geschreeuw is verstomd.
Wat is er gebeurd. Welnu Rusland heeft al zijn diplomaten over de hele wereld op een bepaalde frequentie gezet, zodat zij direct kunnen horen rechtstreeks uit het Kremlin uit welke steden zij moeten evacueren, en naar welke gebieden zij toe moeten gaan die veilig zijn, dit in verband met een atoomaanval. Dat is een directe dreiging vanuit Moskou.!

Parijs zal dan een van de eerste steden zijn die er aangaan…….
NATUURLIJK IS HET ALLEMAAL RETORIEK. MOSKOU WEET DAT DAT EEN EIND OPLOSSING IS VOOR DE HELE WERELD…. DAN WORDT HET OVERAL VRIJ RUSTIG……Maar dat is het spel, daar doen zij allemaal aan mee en wegduiken in een ondergrondse bunker is er niet meer bij ,die zijn bijna allemaal opgeblazen….
Dan komt bij die dreiging nog eens het feit dat de Ukraine( die wij toch allemaal zo geweldig helpen) heeft besloten vandaag de gaskraan voor 1/3 dicht te draaien voor Duitsland, daar worden de politici van Duitsland iets rustiger van….
Dus heeft Macron gezegd, dat wij de zaak moeten afsluiten met een discussie met de Russen. Want het duurt nog zeker tientallen jaren voor dat de aanvraag van de Ukraine voor de NAVO deelname behandeld kan worden…. ( zeg dag met je handje tegen Von der Leyen van de EU.)

INDIA. ; Het hoogste gerechtshof in India heeft vastgesteld, dat de staat de burger niet gedwongen mag inenten…
Inentingsvoorschriften mogen niet worden gehandhaafd. Huppekeee..!!!

USA. ; Biden heeft een decreet ondertekend dat de Ukraine alle wapens gratis mag krijgen…. Dat is duidelijk een mosterd na de maaltijd regel.
Daar schieten zij niets meer mee op. De Strijdt is gestreden. de soldaten zijn op en niet ook niet getraind voor moderne warfare…

ZUCKERBURG. ; Hij heeft ook een lichte Covid aanval gehad en nu is vast gesteld dat hij uit de stamboom van Rockefeller komt…. leuk te horen…
Het grijpt allemaal zo lekker in elkaar, zoals ook Merkel en de Engelse May bloedverwanten zijn….

2000 Mules. ; door de documentaire 2000 mules in de USA is vast komen te staan dat Trump overweldigend de verkiezingen heeft gewonnen in 2020….

De bewijzen zijn officieel en aangeleverd. Daar kan niemand meer om heen…. Goed zo Rutte je hebt met de felicitaties van Biden als een van de eersten, een grote blunder begaan, je hebt het Nederlandse volk bewust te kakken gezet, zoals dat heet. Maar dat is niet voor het eerst, wij raken er langzamerhand aan gewend…

WIJ ZITTEN AL JAREN ONDER JOUW VIEZE KAK….OMDAT WIJ AL JAREN BELAZERD WORDEN MET ONZE EIGEN VERKIEZINGEN, WANT HET NEDERLANDSE VOLK WIL JOU ALLANG NIET MEER…..BAH, BAH EN NOG EENS BAH….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.