Verborgen grotten en tunnels wereldwijd

 

Bewijs van over de hele wereld suggereert dat er eeuwen geleden geavanceerde technologie was van eerdere beschavingen van continenten zoals Atlantis en Lemurië. Ze lieten ook een eigenaardige onontgonnen ondergrondse wereld achter.

In de zomer van 1998 konden grotonderzoekers die wetenschappelijke apparatuur gebruikten bevestigen dat er in Noord-Wales een onderling verbonden grottenstelsel van ongeveer 25 kilometer lang is, schreef een onderzoeker genaamd Frank D. Adams over de resultaten van zijn persoonlijke wetenschappelijke experimenten die bewijzen dat de gigantische holtes zijn meer dan 11 mijl diep.

Dr. Ron Anjard verklaarde in een artikel in Pursuit Magazine in de zomer van 1978 dat hij 44 ondergrondse steden onder de oppervlakte van Noord-Amerika kende. Zijn informatie is naar verluidt verkregen uit anonieme Indiaanse bronnen. Wanneer we dit toepassen op het grote aantal legendes en geloofsovertuigingen die bestaan ​​onder de inheemse Indianen, kunnen we concluderen dat sommige stammen waarschijnlijk een diepgaande kennis hadden van de ondergrondse beschavingen die ermee verbonden waren.

Er zijn aanwijzingen dat sommige van dergelijke “stammen” letterlijk ondergronds zijn gegaan als gevolg van de aantasting van de Angelsaksische beschaving in Amerika.

Sinds de introductie van grond penetrerende radartechnologie zijn de meest verbazingwekkende gegevens naar voren gekomen over complexe ondergrondse labyrintsystemen in verschillende delen van de
wereld.

In plaatsen als Guatemala in Zuid-Amerika zijn de tunnels in kaart gebracht onder het Maya-piramidecomplex in Tikal, dat zich 800 kilometer uitstrekt aan de andere kant van het
land. Onderzoekers merkten op dat het begrijpelijk was hoe een half miljoen Maya’s ontsnapten aan de decimering van hun cultuur.

Evenzo werd de SIRA-radar al in 1978 in Egypte ingezet om een ​​ongewoon ondergronds complex onder de Egyptische piramiden in kaart te brengen. Afspraken met de president van Egypte resulteerden in drie decennia van topgeheime opgravingen die het systeem infiltreerden. Een van de belangrijkste wetenschappers van het Giza-project, Dr. Jim Hurtak, heeft een beeldmateriaal van het lopende werk samengesteld, getiteld “CHAMBERS OF THE DEEP”, maar tot op heden is het niet vrijgegeven.

De film toont naar verluidt de ontdekking van een enorme 15.000 jaar oude megalithische metropool die verschillende niveaus onder het plateau van Gizeh bereikt .

De opmerkelijke ontdekkingen in Egypte en andere delen van de wereld beschrijven niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een evolutionair pad dat verder gaat dan onze huidige staat.

Grondig wetenschappelijk onderzoek van ‘s werelds belangrijkste piramidelocaties heeft aangetoond dat het niet alleen geavanceerde structuren zijn die de posities van planeten en sterrenstelsels weerspiegelen, maar ook zijn ontworpen om de chakra’s in het menselijk lichaam weer te geven. Elke steen in de Grote Piramide is harmonieus afgestemd op een specifieke frequentie of muzikale toon. Zelfs de sarcofaag in het midden van de Grote Piramide is afgestemd op de frequentie van iemands hartslag.

De verbazingwekkende experimenten uitgevoerd door Dr. Hurtak en collega’s van de Grote Piramide en elders in Zuid-Amerika laten zien dat de piramides een soort spraak gestuurde ‘geofysische computers’ zijn. Latere ontdekkingen wijzen erop dat oude wetenschappelijke priesters een of andere technologie van harmonische geluiden toepasten op tempelstructuren.

Sinds begin 2002 hebben Dr. JJ Hurtak en een Europees team van onderzoekers en ontdekkingsreizigers de constructie van een enorm systeem van muren rond de historische piramide en een groter ongemarkeerd gebied in Giza, Egypte vastgelegd – een totale oppervlakte van ongeveer acht vierkante kilometer. Waarom deze enorme muren bouwen?

Giza is zeker een van de beste archeologische zones ter wereld. Zijn er nog grotere oude Egyptische geheimen te ontdekken?

Ondergrondse tunnels

AFGHANISTAN

Er is een oude legende onder hindoes die vertelt over een enorme, prachtige beschaving onder Centraal-Azië. Er wordt gezegd dat verschillende ondergrondse steden ten noorden van de Himalaya liggen, mogelijk in Afghanistan of onder het Hindu Kush-gebergte. Deze ondergrondse Shangri-la wordt bewoond door een ras van gouden mensen die zelden communiceren met de oppervlaktewereld.
Van tijd tot tijd reizen ze naar ons land door tunnels die zich in vele richtingen uitstrekken. Er wordt aangenomen dat tunnelingangen verborgen zijn in verschillende oude steden in het Oosten. De ingangen bevinden zich naar verluidt in Ellora en de Ajanta-grotten in het Chandore-gebergte in India.

BRAZILIË

Een tunnel in Brazilië is in de buurt van Ponte Grosse in de staat Parana. te midden van fruitboomgaarden Een andere ingang in Brazilië is bij Rincon. Ook in de staat Santa Catarina, vlakbij de stad Joinville, is een berg met ingangen naar de tunnels. De volgende ingangen zijn in de staat Sao Paulo in de buurt van Concepiao. Het netwerk van tunnels in Brazilië heeft een honingraatstructuur die naar ondergrondse steden leidt.

CANADA

De ingang van de Nahanni-vallei beslaat 250 vierkante mijl aan de zuidpunt van het Mackenzie-gebergte in Canada. Het ligt bijna 550 mijl ten westen van Fort Simpson aan de Mackenzie-rivier in het noordwesten van Canada. Warmwaterbronnen en zwavelgeisers houden de vallei ongeveer 30 graden warmer dan de omliggende gebieden, waardoor het constant mistig is. Deze vallei wordt alleen bewoond door dieren omdat de mensen die deze vallei binnenkomen er nooit meer uit zijn teruggekeerd. De inheemse bevolking van deze regio mijdt deze vallei

ENGELAND

Ergens in Staffordshire, Engeland, is er een eenzaam veld waar arbeiders een grote ijzeren plaat onder de grond ontdekten met een ijzeren ring erop. Deze ingang leidde naar oude tunnels. Het veld ligt in een vallei aan bijna alle kanten omgeven door bos. Het incident werd beschreven in een boek in “A History of Staffordshire” door Dr. Plot in de late 17e eeuw.

EGYPTE

Dr. Earlyne Chaney vertelt in een artikel getiteld “Odyssey Into Egypt” over de ontdekking die zij en onderzoeker Bill Cox in Egypte lieten zien.
Er waren twee tunnels, die geen van beide volledig waren onderzocht. Een daarvan was in de tempel van Edfu tussen Luxor en Caïro in de ruïnes van El Tuna Gabel; en de andere in de buurt van de Zozer-piramide in Caïro in de buurt van Memphis-Saqqarah, in het Taurus-graf, bekend als “Serapium”. De Egyptische regering sloot beide tunnels vanwege zorgen van sommige archeologen die beweerden dat de tunnels te diep de aarde in leidden, van wie sommigen beweerden dat de aarde “met honingraatstructuur is, met gangen die naar verschillende diepten leiden”.

Als zulke labyrinten bestaan, zou dit een verhaal kunnen verklaren waarin werd beweerd dat mannen verkleed als ‘oude Egyptenaren’ diep in onontgonnen tunnels in de buurt van Caïro werden gezien, waarbij de lokale bevolking beweerde dat er enorme grotten onder het woestijnzand van Egypte zijn. Dit is gekoppeld aan de legendes van een ondergrondse samenleving die bekend staat als het “Phoenix Empire”.

MALEISIË

In Maleisië is er de grootste “officieel erkende” grotkamer, genaamd “Sarovak” op het eiland Borneo op de Maleisische eilanden. Er wordt gezegd dat het 230 voet breed bij 980 voet lang en nergens minder dan 270 voet hoog is.

The Book of Dyzan, vertaald uit oude Maleisische manuscripten, vertelt het verhaal van intellectueel ontwikkelde mensen uit een oude, op aarde geboren samenleving die het leven aan de oppervlakte verlieten “waardoor de onzuivere mensheid van kennis werd beroofd”

MALTA

Deze ingang bevindt zich op het eiland Malta, vlakbij het kleine dorpje “Casal Paula”. Dit dorp is gebouwd op het plateau “Corradino”. In 1902 vielen arbeiders die een put aan het graven waren in Casal Paula in een ondergrondse grot, na vooronderzoek bleek deze verbonden te zijn met het hele complex van grotten en tunnels. Deze ingang staat bekend als de “Hypogeum Hal Saflienti”. (In het Latijn is “Hypogeum”
een ondergrondse structuur.) De tunnels onder het Hypogeum zijn gesloten sinds een reis van 30 studenten spoorloos verdwenen in een van de grotten. Zoekgroepen hebben nooit sporen van de vermiste personen kunnen vinden.

Er zijn natuurlijk veel meer van dit soort ontdekkingen in alle uithoeken van de wereld, en eenmaal gevonden, wordt het onderwerp gebagatelliseerd of snel en zorgvuldig verborgen door de lokale autoriteiten.

Bron:

http://www.burlingtonnews.net/tunnels.html

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.