GTB nieuws donderdag 12 mei 2022

 

 

Mei 11, 2022
GTB 560.

Toe maar jongens, de beuk er in, vooruit jongelui zet hem maar op, die tinhead..

Ja, zo gaat ie goed. Nog meer geld naar de Ukraine , 160.000. Miljoen.
Dan kunnen zij alle wapens kopen, die zij maar willen. De Wereldbank
( een instelling van de rijke. Cabal club) drukt nog maar eens wat extra geld.
Het geld, de miljarden, die in rode kruis metalen kisten verpakt zijn geworden en geleverd, die hebben de Ukrainse soldaten vergeten mee te nemen, toen zij op de vlucht sloegen. Dus het zijn de Russen, die dat graag in hun zak gestoken hebben.
Om niet de praten over de 300 bunkers gevuld met moderne munitie van de NATO, die deze voorraad de laatste jaren heeft opgebouwd. Tevens met het trainen van de Ukrainse soldaten om westerse wapens te gebruiken.
Dit als opzet om straks Rusland binnen te vallen.
Dit in samenhang met de opbouw van 33 bio laboratoria, die bio warfare aan het produceren waren met een genetische tint, om de Russische genetische meute uit te roeien.

In de hele Ukraine wemelde het van deze labs. Uitgelekte plannen gaven aan dat zij in de herfst de krim en de oost provincies zouden innemen met een verrassingsaanval en dan doorstoten naar Moskou met conventionele wapens.
Het zou de zoveelste inval van het westen zijn om Rusland op de knieĆ«n te krijgen. De krachten en machten uit het westen hebben dat al geprobeerd voordat Napoleon het opnieuw probeerde. Daarna kwam Hitler, die ook stuk liep in het grote uitgestrekte land van boeren en buitenlui….

Rusland is niet gek en is op zijn hoede en heeft dat zien aankomen, die ergerde zich al, toen het westen via een coup een Britse burger Zelinskyy daar als puppet neer zette in een slinkse coup. Hahaha, jaja wat is de NATO toch slim… jajajaja.

Het mocht allemaal niet baten. De Russen vielen voortijds binnen en ruimde de troep op. Geen bio wapens meer, geen ondergrondse tunnels meer, geen gevulde bunkers meer, geen slavenkinderen in de tunnels meer (50.000).
Geen adrenochroom productie meer, of orgaan transplantatie handel meer. Geen witwassen meer. Ook in de tunnels van Joe Biden, een oppervlakte boven de grond van 20 x. Ca 4000 vierkante meter, zijn vakantie complex in de Ukraine, daar hebben zij kinderen in bevrijdt.

Geen woord in de pers daarover….!!!!!!
Waarom wordt dat verzwegen, waarom betalen wij zoveel geld, waarom leveren wij zoveel wapens ??? Waarom, waarom
Het westen de Eu heeft niets met de Ukraine van doen. Het is geen NAVO land. Er zijn geen NAVO onderhandelingen of zware westerse investeringen. Wij kopen alleen wat kolen, gas en olie van hen.
Verder zijn er geen contacten en nu plotseling worden wij opgewonden als Rusland het bombarderen van 8 jaar lang van hun eigen bevolking in het oosten van de Ukraine met een blits actie deed stoppen.
En dan gaan wij dat nazituig in Kief helpen, zodat zij weer door kunnen gaan met bombarderen van hun eigen bevolking.

Waar is de EU met zijn Schwab-puppets toch mee bezig.
En 340 miljoen EU mensen pikken die houding van hun leiders, ?????
Het is bijna niet te geloven.
De huren omhoog, de benzine omhoog, de belasting omhoog, bijna alle taxen omhoog. En wij blijven het maar slikken. De laatste centen worden ons afgenomen, de besparingen worden verdund en verdund en niemand zegt wat of doet wat. En Rutte maar lachen en handjes zwaaien op tv en daarbuiten. Dat is toch geen ECHTE LEIDER… Terwijl wij systematisch worden uitgezogen…. en uitgelachen…

Maar dat is niet erg, want wij zijn de insecten, het noodzakelijk kwaad, het gojem, die er niet toe doen ..

HET WORDT TIJD OM TE GROMMEN, OM HET TE VERDOMMEN. LAAT ZIJ NIET VERDER KOMEN, HET IS GENOEG, MEER DAN GENOEG….
LAAT DIE POT BLOEMEN EN LIEFDE MAAR EVEN THUIS…..WANT HET WORDT NU SERIEUS, WIJ ZIJN AL BIJNA UITGELEVERD AAN DE EU….
HET GROTE CABAL-MONSTER….
GOED DAT DE Q en Z FORCES ER ZIJN ANDERS WAS HET AL GEBEURD….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.