GTB nieuws vrijdag 13 mei 2022

 

Klonen

 

Mei 13, 2022
GTB 561.

Ondertussen worden wij überhaupt nergens over geïnformeerd. Alles blijft zoveel mogelijk geheim

 

Dit is een zijsprongetje als voorbeeld, hoever men al is met technieken.
Ik zal het niet hebben over de mind control wapens, die invloed hebben op uw brein, die U rechtstreeks beïnvloeden , bijna tot het ongelofelijk toe. Ook zal ik het niet hebben over het vaststaande feit, dat men van U een kopie kan maken in een tijdsbestek van een week of 4 en wel op de door hen gewenste leeftijd, met een brein, die alles in zich draagt, uw herinneringen, uw ervaringen, uw denken etc. etc. het enige wat de clone ontbreekt is een ziel. Dus men heeft een exacte gezonde copy van U maar zonder ziel, dus volledig gevoelloos., emotieloos.

Welnu daar zal ik het niet over hebben, want dan slaapt U de eerste dagen niet. Voor de mensen, die dit te ver gaat het volgende verhaaltje
Om U te laten zien hoever ze echt zijn, zal ik U een voorbeeldje geven van ca. 80 jaar geleden.
Project Philadelphia.
Het gebeurde in 1943, tijdens de tweede wereld oorlog. Men was bezig om militaire schepen proberen onzichtbaar te maken i.v.m. met de oorlog.

Daarmee was het oorlogschip de USS “Eldridge” gemoeid inclusief de bemanning. Men was bezig een elektromagnetische koepel om het schip te leggen, ook om te bewerkstelligen dat er een verschuiving in tijdseenheden zou ontstaan.

Het ging verschrikkelijk mis. Het schip verdween en werd zichtbaar in Montauk, een schiereiland puntje van long Island bij New York., 344 km verderop. , maar ook in een andere tijd, nl in het jaar 1983? Het verscheen daar tijdelijk en keerde toen terug naar Philadelphia in het jaar 1943. Er waren bemanningsleden die half in de wanden hingen, en de rest was allemaal gek geworden…. en moesten worden opgesloten….

Meer dan 20 doden direct etc. niemand heeft dit experiment uiteindelijk overleeft.
Welnu hier zie je , hoever men toen al aan het experimenteren was.
Het oorlogsschip werd gecleand en verkocht in 1951.

Herinner echter, toen ( in 1943) had men nog geen tv, geen echte complete radar, zeer eenvoudig, geen portable telefoons, niets…..helemaal niets en toch waren zij bijna klaar met de atoombom…..
De bommen van nu, vegen een heel landschap weg van honderden kilometers wijd, met alles er in , er op en er aan.
De zelfde technische ontwikkeling is gebeurd met bijvoorbeeld het klonen, dat is ook ondergronds gegaan en zij zijn daar nu onvoorstelbaar ver mee…..

Doch u mag niets weten, alles is geheim. Men informeert u niet meer.  Men houdt u als het ware aan de praat.

U wordt dus ook belazerd met clonen, kijk naar de foto van de queen, dat zijn geen gewone ogen maar infact een foto van een reptillian in een gekloond koninginnen lijf… Begint U langzaam met mij mee te kijken. Die katten ogen heeft geen enkele mens, die verticale smalle pupillen….

Let op mensen, waarvan je het wit van de ogen links, rechts en onder kunt zien als zij gewoon kijken, dat zou een gekloond iemand kunnen zijn.
Het is niet griezelig, maar een beetje werkelijkheid, EEN BESTAAND IETS, WAAR VOOR U NIET BANG HOEFT TE ZIJN….., vele mensen zijn vervangen geworden door klonen, vooral als ze erg belangrijk zijn en aan de top van regeringen….

Wij zijn van zulke dingen totaal op de hoogte,… dus is het niet gevaarlijk meer….

GTB.

 

 

 

 

Hier een artikel over het mensen klonen

88C10CD6-9A04-44A0-979F-811928E35FBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.