De spanning is nu heel hoog

De spanning is nu heel hoog, Het einde nadert van de oorlog wat gaande is. De slapers zullen nu ook snel ontwaken en ze zullen behoorlijk spijt hebben, dat ze niet naar ons geluisterd hebben. Vele hebben ons als gekken uitgemaakt op internet en ook om ons heen in onze omgeving worden we raar aangekeken, maar hun zullen ons nodig hebben.

Wij hebben ze allen gewaarschuwd de spuiten niet te nemen, maar helaas wilde hun niet luisteren. De wereld zal echt behoorlijk rustig worden.. Vele mensen zijn al overleden door de spuiten en vele zullen nog gaan aankomende weken.

Ook geven we de mensen aan dat ze genoeg eten en drinken in huis halen vanwege de klap die gaat komen en dat alles uit zal gaan.. Geven aan dat ze signal moeten downloaden, vanwege dat het enige is straks dat je nog met elkaar kunt communiceren.

Het is echt vervelend als je dit aangeeft en ze nog niet willen luisteren. Je doet zo je best dat de mensen om je heen genoeg boodschappen hebben en dat ze zich voorbereiden.. Helaas doen vele dat nog niet…

Ook mijn buren, probeer ik aan te geven dat ze genoeg in huis hebben. Ik had via een briefje met info uitgelegd wat er aan de hand is en dat ze voldoende in huis moeten halen.. Het werd verscheurd door 1 van mijn buren..

1 van mijn buren heeft ook de Oekraïense vlag hangen, dag en nacht hangt die vlag buiten. Ik heb ook een flyer in de bus gedaan over wat er echt gaande is in Oekraïne en nog blijft iedere dag de vlag hangen…

Ik snap niet dat mensen na 2 jaar nog niet door hebben wat er echt daadwerkelijk aan de hand is en dat ze gewoon weer hun volgende spuitje gaan halen… en mensen die nu wel ontwaken en aangeven de volgende spuitjes niet meer te halen, dat ze nadenken wat voor troep ze hebben ingespoten gekregen.. vele doen dat dus niet en leven hun leven verder alsof er niks aan de hand is..

Complotgekkie

Al die slapers die ons complotgekkies noemen en niet inzien dat alle complotten die wij al 2 jaar aangeven allemaal uitkomen, dat ze niet eens nadenken dat wij flink gelijk hebben gekregen en dat nog steeds alle complotten uitkomen.. en nog nadat alle complotten uitkomen maken ze ons nog steeds uit als complotgekken. Ik ben en blijf een trotse complotwappie, completgekkie hoe ze ons ook maar noemen!! Straks zullen ze zien dat wij juist de verzetsstrijders zijn van de 3de wereldoorlog!

Mijn levensloop

Mijn hele leven is niet fijn geweest en in al die jaren zie je dat de wereld waarin we leven veel niet deugt. Hoe alles geregeld is. Als kind was ik al anders dan andere en dat werd mij ook verteld toen mij werd verteld dat ze niet wisten hoe ze met mij om moesten gaan. Zo anders ben ik niet, maar goed… Nu weet ik waarom mijn leven niet fijn was en dat mijn tijd straks pas aanbreekt..  Deze wereld was niet geschikt voor mij waarin we nu leven en we gaan over naar een hele mooie nieuwe wereld.

De tijd van hoe het vele jaren met mij ging heb ik helemaal afgesloten, en ben sinds ik mijn achternaam heb laten wijzigen terug naar mijn biologische vader gaat het goed met mij. Mijn depressies zijn sinds 2018 weg en zit goed in mijn vel… Ik denk dat ik hiervoor wat nu gaande is klaar moest zijn en mij als lichtwerker moest instellen om nu mensen bewust te maken wat er gaande is in deze wereld.

Straks moeten wij de mensen opvangen die de waarheid onder ogen gaan zien.

De grote reiniging wat gaande is in de wereld

Er is wereldwijd een grote reiniging gaande. De deep state worden voor de ogen wereldwijd verwijderd en vele mensen blijken het nog niet te zien… De oude garde wordt opgeruimd en we zitten in het eind game ondertussen van deze opruiming. Op mijn blog kun je nu veel lezen over wat deze oude garde allemaal op hun geweten hebben en dat is niet best. Het zijn echt de grootste criminelen van deze aardkloot…

Elke dag plaats ik nieuwe artikelen en ook elke dag zal ik hier het GTB nieuws delen, zodat meer mensen bewust worden wat er gaande is, nu de klap heel dichtbij is….

We hebben genoeg gewaarschuwd naar de slapers, dus als een slaper begint te ontwaken, kunnen ze hier vele artikelen vinden over wat voor zieke wereld we leven dat op het punt staat te veranderen!

Alles wat je ook maar geleerd hebt zijn vele leugens.. Vele schoolboeken zullen daarom ook worden vernietigd!!

Alles zal voorgoed gaan veranderen!!

De wereld is van ons de mensen en niet van de criminele cabal!!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.