GTB zaterdag 14 mei 2022

 

 

Mei 14, 2022
GTB 563.

UUR “U” NADERT, DE WAARHEID KOMT NU OVERAL NAAR BUITEN.
DE STING VERKIEZINGS OPERATIE IS GEFILMD VAN ALLE HOEKEN EN GATEN EN VAN ALLE KANTEN EN WORDT NU BLOOTGELEGD.

Ja, Daar komt ie dan, de waarheid. Als je de film 2000 Mules helemaal bekijkt dan zie je de reden waarom Biden geen verkiezingscampagne heeft gevoerd. Ook heeft hij publiekelijk verklaard dat hij dat niet hoefde, want hij werd, hoe dan ook toch president.

Wij weten dat nu heel duidelijk en zijn verklaring dat de democratische partij het meest beste verkiezingsfraude apparaat heeft van de hele wereld.

Maar het zijn stomme achterlijke arrogante criminelen van het ergste soort,, die al zeer lang aan de macht zijn.

Trump en de Q forces, hebben ‘de sting’ niet gedaan om hem, Biden, of om de Democratische Partij een hak te zetten. .
Daarom hebben zij de verkiezingen niet laten stelen en daarom hebben zij niet alles vast gelegd en gefilmd en ze nog een tijd laten door modderen.

Neen, dat is het echt niet.

DE REDEN WAS EN IS, OM DE WERELDWIJDE FRAUDE VAN VERKIEZINGEN VAN DE LAATSTE 60 JAAR IN ALLE LANDEN BLOOT TE LEGGEN. HET MECHANISME ERACHTER….

 

Verkiezingen

DE VERKIEZINGEN die daarna geweest zijn deugen ook niet.
Waarom is Omtzigt niet gekozen, waarom is Macron toch weer herkozen, waarom is Rutte weer herkozen, waarom is nu Duertte van de Filippijnen weggevaagd… ( hier heeft men bewust ingegrepen) waarom zijn alle leiders van landen niet getrouwd, of pedofiel of omgebouwde mannen, of travestieten of dubbelfluiten, vrouwen met een piemel ( Michelle Obama ( USA) of Jacinda Ardern (New Sealand). Zij zijn allemaal seksueel afwijkend van het normale patroon.

Ik heb persoonlijk niets op afwijkingen tegen, maar daardoor zijn hun gedragingen op dat gebied vaak afpersbaar ( pedofiel achtig)…
EN DAAROM ZIJN ZIJ OOK DOOR EEN HOGERE INSTANTIE DAAR NEERGEZET EN DUS AFGEPERST EN/ Of OMGEKOCHT.

Daarom volgen zij gezamenlijk dezelfde orders op van de WEF, het Wereld Economisch Forum van De illuminati Claus Schwab, een afstammeling van Rotschild.. een puur particuliere organisatie.
Maar Schwab staat ook onder controle, en die jongens, die hem controleren staan weer onder controle van extra terrestrial verbanden.

Deze verbanden worden ondertussen hevig aangevallen door een grote extra terrestrial galactische federation, die de aarde samen met de Q space forces aan het helpen is.

Maar laten wij daar niet verder op in gaan. Ik heb daar te weinig info over,
Ook omdat de echte geïnformeerde een NDA hebben, een Non Disclosure Agreement, ( een spreek verbod) en daar verder niet veel over mogen vertellen. Het feit dat deze strijd bezig is buiten ons gezichtsveld zegt al genoeg.

HET IS EEN HELE GERUST STELLING, DAT DE STRIJD VOORALSNOG BESLECHT IS IN ONS VOORDEEL, ALTHANS HIER OP AARDE.
EN DAT IS OP DE EERSTE PLAATS TE DANKEN AAN DE Q FORCES, EN DE Z FORCES ( Rusland) DIE MET GROTE VERLIEZEN NU ALLE TUNNELS BIJNA GECLEAND HEBBEN EN DE LANDEN AAN HET ZUIVEREN ZIJN VAN HET PEDOFIEL GESPUIS, DE CABAL
GOD ZEGEN DE STRIJDERS….ZIJ, DIE HUN LEVEN OPGEVEN VOOR U, ZONDER DAT U ER OOK MAAR IETS VAN AF WEET….!!!!

GTB.

 

 

 

 

 

De gestolen verkiezingen zie hier #mules2000

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.