Update GTB 13 mei 2022

 

Mei 13, 2022
GTB 562.

Des te langer wij dom gehouden worden, des te moeilijker wordt het voor ons dit “Niet wetende gat te overbruggen. Het wordt een afgrond, Wij kunnen er niet meer overheen springen.

Dat is het probleem. Wij zijn zo zoet en rustig gehouden, dat wij de echte realiteit niet meer ‘zo maar’ kunnen absorberen. Daarom verteld Q ons dat wij wel waarheid krijgen maar lang niet alles.
Kijk maar naar het covid 19 gebeuren. De meeste mensen willen er gewoon niet aan dat COVID 19 belazerderij is geweest. Een volledige misleiding, met het doel zoveel mogelijk mensen vrijwillig te injecteren met heel vies spul..
Hoe komt dat?

Welnu, wij zijn gewend geraakt ( dat is bewust gecreëerd) om geïnformeerd te worden over info, waar bij je niet hoeft te denken. Zij hebben de tijd welbewust ingeperkt, dat U gaat denken.
Ga nu maar eens zelf bij U na, wanneer bent U op een steen gaan zitten met de handen het hoofd ondersteunend, om eens rustig dingen te overdenken. Waarom gebeurd dit, waarom doen ze dat, wat heeft hij nou eigenlijk gezegd, wat is de bedoeling van dit, waarom vliegt een vlinder zo wild en waarom niet gewoon rechtuit….????

De alertheid, het wantrouwen, het gezond dingen tegen elkaar afwegend, klopt het wel wat er gebeurd, waarom zegt hij dat??  Is het niet raar dat de regering echte medicijnen verbiedt?

Dat een mondkapje niet veilig is, zoals vele onderzoekers melden, doen wij hem toch maar op. Je kunt nooit weten , maar er echt over nadenken doen wij niet.!!!

GTB

Neen, wij nemen klakkeloos aan, wat er om ons heen gebeurd. De een heeft nog niets gezegd, of de ander zegt alweer iets….. jajaja, het zal wel waar zijn…. wij ondergaan het horen en nemen het aan of negeren het, net hoe het ons uitkomt…. Men heeft ons geleerd niet meer zelf na te denken. Kijk nou moet je dit doen, nou moet je dat doen, druk maar op deze knop en dan die knop en luister. nee, nee, nee, niet denken maar luisteren!!!!!!
Dat is de reden dat er nu automatisch gereageerd wordt op de dingen.

Ga bij uzelf na, u  bent altijd dingen aan het doen, of dingen aan het zien of dingen aan het luisteren.
Maar denken, doordenken, zelf nadenken dat ziet er bijna niet meer bij.

Dat moeten wij veranderen. Ga om u heen kijken, vraag uzelf af waarom doet hij dat, waarom zegt hij dat, wat betekend dit…. etc.
Wij moeten weer leren denken. Alleen dan kunnen wij weer waarheden begrijpen en raken wij niet meteen onderste boven van de eerste de beste rariteit.

Bijvoorbeeld als ik het heb over aliens, over volken die buiten de aarde zijn opgegroeid op planeten, die om 400 miljard zonnen draaien alleen al in ons melkweg stelsel ( galactie). Men denkt niet na, men zegt meteen O Ja, hahaha, die zien ze vliegen….. hahaha. Er wordt niet over nagedacht.

Er wordt standaard gereageerd. Men denkt niet over het feit na, dat er nog honderden miljarden andere galacties zijn, zoals onze galactie….
Wij moeten om ons heen gaan kijken en opmerkzaam worden . Begin er vandaag mee, dan komt de klap morgen niet zo hard aan, dat U er van in de war raakt….

.
Knijp je in je vel en zeg tegen jezelf, vandaag ga ik echt kijken en zien,
En niet automatisch meer waarnemen…..

De ogen zullen u sowieso bijna uit uw hoofd gaan rollen.. Dat duurt echt niet lang meer!

GTB.

Een gedachte over “Update GTB 13 mei 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.