GTB nieuws zondag 15 mei 2022

 

Mei 15, 2022
GTB 564.

DE LENTE VOOR DE AARDE BREEKT AAN……DONKERE TIJDEN VERDWIJNEN, DE EEN NA DE ANDER. HET ONTWAKEN STAAT VOOR DE DEUR, DIE MOET DOOR U OPEN GEDAAN WORDEN…….

Er staan grote dingen te gebeuren. Liever wil ik zeggen er zijn grote dingen gebeurd, maar dat kan ik helaas nog niet. Nee . Nog Niet.!!!!
De Russen wachten af, Marioepol is een soort van sleutel, die de poort moet openen…. Wie zitten daar allemaal, wie durven niet naar boven te komen.

Het westen speelt nog steeds het droomspel, dat het stomme, corrupte, criminele en chaotische ongeorganiseerde Ukraine, de Russen er aan het uitgooien is. De kreten zijn niet van de kucht.
“ De Russen lijden zware verliezen”
“Russen worden teruggedrongen”
“De Russen zijn aan het verliezen”

Welnu dat schreeuwden de Duitsers ook in 1944, toen zij op alle fronten in de pan gehakt werden. En al volledig bezig waren met een goed heenkomen te zoeken en dat is hen volledig gelukt…..

Wake up

Wordt wakker en geloof niet alles van wat er gezegd en geschreeuwd wordt. Het winnen van een eurosong festival is slechts een win uit medelijden. De song zelf was echt geschreeuw en garbisch….( in mijn ogen) Wordt wakker en kijk de “2000 Mules” volledig.

laat op U inwerken hoe geraffineerd men te werk gaat, en gegaan is.
Dat is bij ons in het eurogebied en op vele andere plekken op de wereld nog steeds bezig. Georganiseerde verkiezing fraude en criminaliteit, uitgevoerd door de mensen die U betaald, en die U lachend in Uw gezicht belazeren, die, als u het vraagt zich aan niets kunnen herinneren , of zich verkeerd herinneren, of zich daarin niet kunnen vinden, want u bent niets, U bent dom, U stelt niets voor, U ben gajes, niet denkenden mensen, gepeupel of beeldvulling.., wie denkt U wel, wie U bent…. kom, kom,…..!!!

Stemmen

Om hun verkiezingsdoel te bereiken, laten zij ;
Mensen die overleden zijn, stemmen.
Mensen die allang uit het gebied vertrokken zijn, stemmen.
En mensen met valse namen stemmen,
Mensen die niet bestaan stemmen
Mensen op niet bestaande adressen stemmen,
Honden en katten stemmen.

Zij stemmen voor U, zodat u zelf niet meer kunt stemmen.
Stembiljetten wel tot twintig keer door dezelfde stemmachine draaien.
Niet verstuurde stembiljetten invullen.
Stemmen uit andere staten erbij voegen
Elektronisch stemmen bij voegen,
Elektronisch stemmen weghalen
En elektronisch stem aantallen als het fout gaat, switchen van partner.
Elektronisch via satelliet stem aantallen bij voegen….
Stem biljetten van tegenstander vernietigen
Stembiljetten van tegenstander niet tellen.

Vervalste stembiljetten tellen…… etc.etc. Etc.

60 jaar of langer

EN DAT DOEN ZIJ AL 60 JAAR OF LANGER. LEVE DE DEMOCRATIE,
LANG LEVE DE MENS, LANG LEVEN HET GEPEUPEL….ZIJ ZIJN NOG TE STOM OM TE DENKEN EN ALS JE HEN GELD GEEFT, DOEN ZE ALLES VOOR JE……ZIJ BELAZEREN DAN HUN EIGEN MENSEN……

Daar komt nu eindelijk een einde aan. Dus zet netflix even af, zet de mobiel ook maar even uit, ( de batterij eruit) en leg hem in de la. Dan kunnen ze U niet meer afluisteren, volgen en controleren. Dan is dat afgelopen. En als het te gek wordt dan zaag je samen met de buurman de camera’s om, die jou ongevraagd volgen…..dat geeft een vrij , onbespied, zalig gevoel…..

HET GEEFT U UW VRIJHEID TERUG……

 

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.