De waarheid over Hollywood

 

De Amerikaanse filmacteur Mel Gibson bekritiseert zowel Hollywood als de moraal van het Amerikaanse establishment. In wezen wordt ritueel satanisme toegeschreven aan een groot deel van de Amerikaanse elite. Eerder deed een andere beroemde Amerikaanse acteur Jim Carrey een soortgelijke vreselijke bekentenis.

Daartoe werd hij in 2006 op de zwarte lijst gezet door de leiders van de Amerikaanse “creatieve wereld”. Sindsdien werkt de acteur buiten het Hollywood-systeem.

Gibson verscheen op de Britse BBC Channel’s “Prime Time” Graham Norton’s show waar hij vragen van gasten beantwoordde:

Hoofdrolspelers

Hij zei dat hoofdrolspelers in de filmindustrie “genieten van het vernietigen van de onschuld van kinderen”.

“Deze mensen belijden hun eigen religie en gebruiken die als morele leidraad. Het zijn geen religieuze leringen waar mensen ooit van zouden horen. Ze voeren heilige rituelen uit die ziek zijn en volkomen in strijd zijn met het morele weefsel dat de meeste Amerikanen bindt, dit is een publiek geheim in Hollywood en iedereen wil er deel van uitmaken.”

Hij legde uit hoe hij in 2006 door Hollywood-controlerende oligarchen op de zwarte lijst werd gezet voor het uiten van zijn mening over de occulte industrie.

Hij zei dat hij sindsdien “buiten het systeem heeft gewerkt”, wat hem een ​​nieuw perspectief gaf en zei:

‘Ik weet dat het moeilijk te bevatten is, en het spijt me je dit over te moeten brengen, maar Hollywood is een geïnstitutionaliseerde pedofielenkring. Ze gebruiken kinderen voor hun eigen zieke ‘spirituele overtuigingen’, als je ze zo mag noemen . Ik begrijp het zelf niet zo goed, maar ze verzamelen energie voor deze kinderen en feesten in hun bloed. Ze doen het niet genadig voordat ze iemand opofferen. Hoe onschuldiger het kind is, hoe banger het is en hoe meer energie het ophoopt.

Verzamelen van het bloed

Wat betekent het? Ze verzamelen het bloed van de kinderen en eten hun vlees omdat ze denken dat het hen wat “levenskracht” geeft.
“Als een kind mentaal en fysiek heeft geleden toen het stierf, geeft dat extra levenskracht. Ik begrijp niet waarom ze dit doen. De meesten van ons hebben een moreel kompas om ons door het leven te leiden, toch? Deze mensen doen dat niet, en als ze dat wel doen, wijst dat in de tegenovergestelde richting.”

Gibson

Gibson, die de afgelopen 30 jaar in Hollywood en daarbuiten heeft gewerkt, zegt dat de hiërarchie in de sector “groeit door misbruik, pijn, marteling, stress en lijden.

Volgens Gibson is de wens om dat te doen niet beperkt tot de elite, maar tot “degenen aan de top van de voedselketen die zich dergelijke “luxe” kunnen veroorloven, en het is “het doel voor de meeste mensen in de entertainmentindustrie”.

Volgens Gibson is deze perversie niet alleen de laatste mode, maar is het al generaties lang een diepgewortelde cultuur in Hollywood en is het populair bij zowel mannen als vrouwen.

In zijn onthulling kondigde Gibson publiekelijk aan dat het grootste deel van Hollywood persoonlijk betrokken is bij kinderoffers en pedofilie:

“Elke studio in Hollywood wordt gekocht en betaald met het bloed van onschuldige kinderen”, zei hij, eraan toevoegend: “Het kostbaarste geld in Hollywood is het bloed van baby’s… sleutelfiguren in de filmindustrie krijgen er adrenaline van.” Ze negeren schaamteloos gewone mensen. Het vernietigen van een leven is slechts een spel voor hen – hoe meer ze pijn kunnen doen, hoe beter de ervaring. Kinderen zijn gewoon voedsel voor hen. Ze genieten van pijn en angst, en hoe jonger hoe beter. “

Satanische rituelen

Deze satanische rituelen zijn erop gericht om zich te “voeden” met bloed verzadigd met ADRENOCHROME als gevolg van het onmenselijke lijden van het kind – een krachtig medicijn dat naast “coming” ook een krachtige “verjonging” aan het lichaam geeft.

Ik ken deze praktijk sinds het begin van de 21e eeuw, en als ik er ooit over zou praten, zou ik in groot gevaar zijn. Bedoel niet alleen mijn carrière, ik bedoel dat mijn leven in gevaar zal zijn, het leven van mijn familie zal in gevaar zijn. Kan er alleen maar over praten nu deze mensen, marktleiders, niet meer in leven zijn. “

misdaden

Volgens Gibson zijn deze verschrikkelijke misdaden (pedofilie, kindermoord, kannibalisme en rituele opoffering) de afgelopen jaren niet opgekomen en hebben ze oude wortels. Als je dit fenomeen onderzoekt, zal je verborgen feiten vinden in de schaduw van een somber tijdperk in de geschiedenis. Deze duistere, multidimensionale occulte praktijken worden al honderden jaren in geheime genootschappen gebruikt. Hollywood gebruikt dit voor sociale programmering en mind control, en hun boodschap valt de psyche van het Amerikaanse volk aan.

Veel mensen weten van het bestaan ​​van een geheime structuur van satanisten in Hollywood – maar ze zwijgen! Ondertussen gebruiken de occulte krachten van Hollywood hun enorme middelen “om het sociale bewustzijn te programmeren en het menselijk bewustzijn te beheersen”.

De hamvraag is: zullen de regering-Trump en de FBI dan een onderzoek starten naar de getuigenis van de rituele moord in Hollywood, of zullen de Amerikaanse autoriteiten Gibsons creatieve extravagantie de schuld geven?

Masker van Hollywood

Carrey waarschuwt dat de entertainmentindustrie een wereldwijd satanistisch rijk is.

Volgens  Jim Carrey   zijn de “duistere krachten” “verwikkeld in de strijd om de ziel van Amerika”, en de uitkomst van deze strijd zal gevolgen hebben op de lange termijn voor de hele wereld. Carre waarschuwt dat de entertainmentindustrie een wereldwijd satanistisch rijk is.

Deze mensen geloven dat hoe meer een kind lijdt, hoe beter het smaakt. Ze geloven dat de negatieve emoties die door het lichaam van het kind stromen, adrenaline en haat hen een speciale kracht zullen geven. Dit is een Hollywood-ritueel beïnvloed door het satanisme.

In 2017, tijdens een toespraak in New York bij de vertoning van Jim & Andy: The Great Beyond, zei Carrey dat Kerstmis en Nieuwjaar de tijd van het jaar zijn die hij vreest vanwege “donkere energie die pulseert in Hollywood”: – De Luciferianen in Hollywood draaien Kerstmis wordt elk jaar het donkerste festival van het jaar en dit is de reden waarom sommige mensen zich moeilijk voelen in deze tijd van het jaar, zei Carrey  Denk je dat het komt omdat ze een thuis hebben gevonden, onderdak hebben gevonden, liefde en warmte hebben gevonden? Kersttijd is Satans slachttijd. Ze zijn vastbesloten om af te wijken van de mooiste tijd van het jaar in een viering van lijden en bloed.

Bezoekers

Als gewone mensen wisten wat de occulte elite achter gesloten deuren aan het doen was, zouden ze geschokt, met afschuw vervuld en volkomen verbaasd zijn dat ze de meeste rijkdom en macht in de wereld bezitten. Hoewel er op grote schaal gezamenlijke inspanningen worden geleverd om de waarheid voor het publiek te verbergen.  Lekken er soms stukjes van die afschuwelijke, waardeloze waarheid uit op onverwachte plaatsen, suggereerde Rieckermann, eraan toevoegend dat bezoekers bereid waren meer dan $ 100.000 te betalen om live moorden te bekijken.

Bron: https://www.soulask.com/hollywood-studios-are-built-on-the-blood-of-babies-mel-gibson/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.