Update GTB nieuws 16 mei 2022

 

Mei 16, 2022.
GTB 566 (5+6+6= 17)

Beste Nederlanders, laten wij ons nu weer massaal voor de 2de keer door de corona vazallen belazeren!!!

 

Zien jullie die valse predikers weer op TV. De predikers die vertellen, pas op… er komt weer een variant aan. Pas Op wij gaan weer op slot. Hoor je hen zingen , het zingen van dezelfde verhalen.

De golf, ja die golf komt er weer aan..
De telegraaf. Ja die was ook helemaal fout in de Oorlog…. en zij worden nog steeds getolereerd.
Iedereen doet net of de corona hoax echt is. Net alsof alles levensgevaarlijk is wat er aan zou komen. Het feit dat het er aan gaat komen, en wie dat dan doet. Daar wordt volledig aan voorbij gegaan.
Zij praten als kippen zonder kop, zij zijn als de mensen, die zo bang gemaakt zijn dat zij nu nog met mondkapjes in de auto rondrijden. Het is bijna niet te geloven. En het zijn altijd weer dezelfde vogels en KLOOTZAKKEN, ONWETENDE DEBIELEN, OF BEWUSTE MISLEIDERS, DIE DE BEVOLKING KEER OP KEER WEER MISLEIDEN EN OP HET TOTALE VERKEERDE BEEN ZETTEN.
De tranen schieten mij in de ogen als ik de overtuiging zien waarmee zij de leugens naar voren brengen. Zij hadden in een normale maatschappij allang veroordeeld moeten worden en opgesloten moeten worden.

Toch halen de NOS staatsomroepen steeds weer diezelfde onwetenden voor de camera…… es ist zum kotsen.
Het is te hopen dat mijn lezers en dat zijn er gemiddeld zo’n 14000, dat zij hun mensen om zich heen vertellen hoe het zit.
Wij moeten weigeren deze vieze smerige onderdrukkende regeringsclub te volgen als zij weer op de angst gaan spelen , die vele burgers in het nauw hebben gebracht.

Nu kunnen zij niet meer om de ivermectine heen of de hydroxychloroquine met zink en AZitromicine. Dus zullen zij zorgen dat juist die 100% genezende medicijnen niet verkrijgbaar zijn via importverbod of een ernstig te kort. Zij maken er wel een punt van ergens, want wij slikken toch elke leugen.
DAMES, HEREN, HET ZIJN CRIMINELE RATTEN EN IK HOOP VAN GANZER HARTE DAT DEZE APOSTELEN JAREN LANG DE BAK IN GAAN. zij hebben zoveel onvoorstelbare ellende veroorzaakt bij de Nederlandse bevolking.
En dat gaat nog steeds door bij de slapende onder ons.
DAAROM NOEM IK HEN DE SMEERLAPPEN VAN NEDERLAND.
Koop een plakletter Q in een boekhandel en plak hem op uw auto als symbool van verzet. Dat zijn al 14000 auto’s met een Q, dat is niet niks. U steekt uw buurman aan, die raakt daardoor ook geïnteresseerd, tenminste als U geluk hebt. Doe mee, je helpt de Q forces…..

GTB…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.