GTB 17 mei, 2022 – Q dageraad.
BREAKING NEWS.

 

 

DE DIRECTEUR VAN DE FEDERALE ( landelijke) ELECTION COMMISION -de FEC , HEEFT DE VERKIEZINGEN IN DE USA VAN NOVEMBER 2020
OFFICIEEL ONGELDIG VERKLAARD……
DAT BETEKEND OFFICIEEL DAT BIDEN EEN ONRECHTMATIGE PRESIDENT IS EN DAT AL ZIJN MAATREGELEN NIETIG ZIJN VERKLAARD.
EEN AANKLACHT TEGEN DE BIDEN ADMINISTRATION IS GEAKZEPTEERD.
DE WEG VOOR DE TERUGKEER VAN TRUMP LIGT NU OPEN……

Het Cabal tijdperk loopt ten einde….. popcorn…..
GTB

Mei 18, 2022

GTB 568.

DE LAATSTE DAGEN VAN HET CABALISTISCHE POMPEI. Het einde is in zicht. DE VERROTTE GECORRUPTEERDE SAMENLEVING LOOPT VAST.

JA, er is geen geld meer, zij worden niet meer betaald, al de meelopers en bedienden krijgen geen salaris meer. Het geld is op bij de cabal. Zelfs het Vaticaan, de imposter die daar zit, heeft ook zijn steun ingetrokken, de ratten verlaten het schip.

Banco Ambrosio Vaticano is failliet en verdiend ook niet meer aan het witwassen van maffia groepen over de hele wereld. Zij pakten een slordige 30% commissie. Welnu dat is niet meer. Ook het Cabal witwassen in de Ukraine is nu afgelopen. En daar gingen heel wat miljarden om.
Aan het firmament rommelt het. Ik heb gesproken over 57 rassen extra terrestrials, maar het blijken er honderden te zijn. Met allemaal hun eigen bedoelingen. Sommigen willen overheersen, er zijn er die materialen willen, een aantal die voedsel willen ( de mens) of de vrouw als ideaal zien voor sex. Ook groepen, die ons volgen en bestuderen en dat al duizenden jaren doen……
Maar er zijn ook groepen, die onze wereld als vakantie adres gebruiken.
Ook zijn er die hier hun ruimte basis hebben voor hun ruimte vaartuigen en voor ons voor verdere springplanken voor het universum gebruiken. Het wemelt dus van rassen.
Een piloot van een 747 zei eens tegen mij, ja in the Caraïben wriemelt het altijd in de lucht…..
Ga maar eens snachts in je tuin liggen op een ligstoel, doe alle lichten uit, wacht een kwartiertje, dan zijn je ogen optimaal aan het donker gewend en ga dan eens de kunstmanen tellen die in een half uur voorbij komen.
(Sterren die in een baan zich verplaatsen.), of kometen, of vallende sterren. , – meteorieten of zelfs ruimte afval, wat verbrand…..

En dan zie je op de tv iemand, die dan zegt, nou, het zou best kunnen dat er vliegende schotels bestaan., je weet het maar nooit. !!!!!
Hoever moeten deze mensen nog gaan, want voor een ongelofelijke weg hebben zij nog te gaan……
Eigenlijk moet er een intensief programma opgezet worden op de TV, die de wereld op weg helpt met het andere, buiten de box, denken. Zij moeten volledig, step by step geloofwaardig geïnformeerd worden. Dat ufo’s bestaan en natuurlijk ook buiten aardse volken….
Dat is de verantwoordelijkheid van de regering, die zit met een bevolking, die op dat gebied volkomen dom is gehouden….bewust dom gehouden, want dan kun je hen makkelijker onder de duim houden……

GTB

 

4 gedachte over “Breaking News GTB 17 mei 2022 – Q dageraad”
  1. Zijn er al berichten in de msm verschenen omtrent het ongeldig verklaren van de verkiezingen in november 2020 door de FEC?

    1. De media gaat dit niet vertellen vanwege ze waarheid verbergen.. de media liegt ons al jaren voor, dus dit gaan ze ook niet aangeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.