GTB nieuws dinsdag 17 mei 2022

 

Mei 17 = Q
GTB 567…

BENJAMIN FULFORD BERICHT;
ATOOM OORLOG DOOR TOT INZICHT KOMENDE WESTEN VOORKOMEN.
ULTIMATUM VAN RUSLAND EN CHINA GENULLIFICEERD.

JA, DIT IS DUS ACHTER DE SCHERMEN. Een soort van CUBA crisis….Rusland en China hebben gedreigd een atoom oorlog te beginnen, indien Amerika, England en Frankrijk niet onmiddellijk de leiders van de Kazharian Maffia arresteert en verwijderd. Daarop heeft America een vliegtuig gestuurd naar Moskou met 100 generaals en Admiraals van de NATO en het Amerikaanse leger en van de genoemde landen om de Russen en China ervan te overtuigen dat het hun ernst is, deze mensen op te pakken en op zicht te doden. Daarmede is een waarschijnlijke een grote catastrofe voorkomen.

Rusland heeft bewijzen voorgelegd aan de NAVO dat deze in 36 landen bio wapens hebben geproduceerd, ten einde een bio aanval te doen op Rusland en China. De NATO heeft steeds hoge militairen naar die bio laboratoriums gestuurd, ten einde de zaken te bewerkstelligen, dit met of zonder toestemming van de betreffende landen en regeringen.

(GTB; een Amerikaanse admiraal , mr. Eric T. Olsen, heeft zich vandaag overgegeven uit de bunkers van Marioepol. Samen met ca. Honderd AzofNazi troepen.
Naar het schijnt zijn er problemen met de watervoorziening beneden.
De arrestatie van de naar boven gekomen admiraal vond plaats door de Russische Z Forces…….
Verder is bekend gemaakt dat ook Jens Stoltenberg, secretaris Generaal van de NAVO, plotseling een lichte covid heeft…(?)( ook hij wordt nu aan de tand gevoeld, gtb)
Samen met premier Ardern, New Zeeland, zoals gemeld, en Bill Gates en Castro Trudeau van Canada.
Gates is maanden geleden al uit de roulatie genomen evenals Trudeau, beiden zijn vervangen door Avatars/Clones.
Verder hebben de Russen vastgesteld dat er in de biolabs van de Ukraine grote aantallen besmette vleermuizen zijn gevonden….. ook heeft men grote aantallen trekvogels gevonden met buisjes vol met ziekten verwekkers, waarvan de buisjes geopend kunnen worden door satellieten rond de aarde.
Een zoveelste poging om bevolkingsaantallen te reduceren.
Al deze bewijzen zijn en worden ondersteund door bewijzen op papier, waardoor de betreffende partijen er niet meer onderuit kunnen.
Vandaar ook het ernstige welgemeende ultimatum van zowel Rusland als China. Je kunt je voorstellen hoe deze landen zich voelen……

De levering van 40 miljarden US$ aan de Ukraine is door congresman Rand Paul, van de USA bevroren. Het heeft ook geen zin. De oorlog is afgelopen en het budget van de Ukraine is 446 miljard. Dus meer dan genoeg.
Verder is vastgesteld dat er directe bemoeiingen zijn geweest van van Biden, Barack Obama en Soros…..met de biolabs…..( herinner het niet willen spreken van Poetin met Biden ).
Op 22 mei, dat is over 6 dagen vindt in Zwitserland een laatste poging plaats van de Khazarian Maffia om aan de macht te blijven……

EN HET ZIET ER NAAR UIT, DAT DE KAZHRIAN MAFFIA DAARVOOR GEEN STEUN MEER KRIJGEN…..WHERE WE GO ONE, WE GO ALL……..EEN VOOR ALLEN, ALLEN VOOR EEN. , AMEN…. OVER EN SLUITEN…. RODGER..!!!! (P.S. DE V.N. KRIJGEN DE FILM “2000 MULES” TE ZIEN.!!)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.