Onbekende rassen ontdekt in grotten van de Amazone

 

De reis naar Mongolië bezorgde de wereld een ware sensatie. Basaan Zoritsalkhan – een lokale ontdekkingsreiziger organiseerde een verkenning van grotten in de regio Khubsugul. Feit is dat in deze gebieden vaak UFO’s worden gezien, en wezens die slechts gedeeltelijk op mensen lijken, zwierven onder de lokale bevolking.

In 2012 heeft Basaan deze gebieden al bezocht en het  Khuvsgul-meer , het grootste zoetwatermeer van Mongolië, verkend. In die tijd was hij een directe deelnemer aan het onderzoek, waarbij hij een schijfvormig object onder water zag duiken en er weer onder vandaan kwam. Deze studies leverden echter geen sterk bewijs dat het reservoir van het meer als een buitenaardse basis werd beschouwd. Het is begrijpelijk dat het buitengewoon moeilijk is om het meer te verkennen, met een diepte van meer dan 260 meter en een oppervlakte van meer dan 2.700 km2.

Vermoedelijk is dit hoe de wezens van Prikhubsugul eruit zien.

In 2016 keerde Basaan terug naar deze regio’s om informatie te verzamelen van lokale bewoners waar enkele onbekende wezens menselijke nederzettingen hadden bezocht. Ze werden beschreven als geel grijze mensachtigen met een afgeplatte kop. Hun lengte was iets meer dan een meter, hun gezichten waren verstoken van een prominente neus en de ogen leken op die slangachtige – verticale smalle pupillen tegen de gele iris van het oog.

ooggetuigen

Veel ooggetuigen hebben soortgelijke details gemeld. Bovendien was deze beschrijving ook identiek in de omliggende dorpen. Meestal stalen de wezens vodden en andere gebruiksvoorwerpen, zonder vee en mensen te schaden.

Eindelijk, in 2018, verzamelde Basaan Zoritsalkhan een groep gelijkgestemde mensen en begaf hij zich naar het bergachtige gebied. Volgens de ontvangen informatie verstopten de wezens zich in de bergen, mogelijk in grotten. Na het verkennen van de kerkers, deden ze een geweldige ontdekking!

Terwijl ze afdaalden naar een van de luiken, bevond een team van vier zich in een kamer met verdacht gladde muren, waardoor een koepelvormige kamer ontstond. Daarna werden de enthousiastelingen door de gang geleid. Het was slechts anderhalve meter lager en het was moeilijk om er met grote rugzakken langs te lopen. Toch merkte Basaan, terwijl hij zich erdoorheen wurmde, een beweging voor hem op.

Een wezen verstopte zich achter een paar rotsblokken en maakte een piepend geluid. Toen de zaklampen in die richting werden gericht, werd niemand gevonden, maar enkele tientallen vleermuizen vlogen op de onderzoekers af. Waarschijnlijk heeft de bewoner van de grot, weggelopen van de leden van de expeditie, ze weggejaagd. Grotten waar mensachtigen zich verstoppen.

onderzoekers

De onderzoekers gingen dieper en merkten op dat sommige kamers de neiging hadden om gladde wanden te hebben, terwijl andere nissen in de muren hadden die vergelijkbaar waren met kleine nissen. Ze waren niet groot genoeg voor een volwassen mens. In een ervan werden tenslotte kleine skeletten gevonden. Verrassend genoeg waren ze gewikkeld in een soort voddendoek die blijkbaar was gestolen van lokale bewoners.

Het was niet mogelijk om de bewoners van de kerkers weer te ontmoeten, hoe verder de onderzoekers gingen, hoe smaller en lager de gangen tussen de kamers werden. Als gevolg daarvan moesten ze terug, maar Basaan had nu botresten op zijn handen die waren onderzocht.

Het bleek dat het skelet 26 verschillen heeft met de mens. Bijvoorbeeld het aantal randen – er waren er 4 meer dan bij mensen. Er waren slechts twee vingerkootjes op de tenen. De oogbollen zaten heel dicht bij elkaar. De schedel bestond uit 40 botten, terwijl de menselijke schedel uit slechts 23 bestond. Er waren 8 tanden aan de bovenkant en 8 aan de onderkant.

DNA analyse

Uit DNA-analyse bleek dat de stoffelijke resten geen mensen waren. Het skelet werd geschonken aan de Academie van Wetenschappen. Basaan Zoritsalkhan wilde zijn ontdekking openbaar maken, maar plotseling kwamen wetenschappers met een verklaring: het skelet is van een mensenkind.

Fragment van de schedel van een mysterieus wezen.

Dit verhaal is buitengewoon vreemd en het is duidelijk dat wetenschappers alle manifestaties van het bestaan ​​van buitenaardse wezens zullen verbergen en theorieën zullen creëren om het te ontkennen. Gezien de resultaten van onderzoek in onafhankelijke laboratoria, kunnen we concluderen dat Basaan een grote fout heeft gemaakt – hij gaf zijn vondst aan degenen die het eenvoudigweg vernietigden of het met veel succes verborgen.

In 2022 staat Basaan Zoritsalkhan op het punt opnieuw af te dalen in de grotten van de regio Khubsugul om meer bewijs te verkrijgen van het bestaan ​​van deze mysterieuze wezens.

Bron: Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.