Overheid heeft bevestigd! Human Hybrid II vrouwen gefedereerd door alien

 

Begin april 2022 heeft de Amerikaanse regering 1.500 pagina’s met UFO-gerelateerd onderzoek vrijgegeven als onderdeel van een verzoek of wettelijk FOIA-verzoek (Freedom of Information Act). Bijna een maand is verstreken wanneer we deze tekst schrijven, de ufologische sensatie op wereldschaal en stilte in de Pools-talige media! Wat werd daar onthuld?

In de documenten kunt u lezen dat de zgn “UFO-ontmoetingen” zorgden ervoor dat ontvoerde Amerikanen last hadden van stralingsverbrandingen, hersen- en zenuwstelselschade, en zelfs opgemerkt, en hier een opmerking: “onverklaarbare zwangerschappen” !!! Iemand met een hoge positie in het Pentagon, of misschien wel de eer van president Trump, heeft een sensatie veroorzaakt.

Dit is een enorme database met rapporten van de Amerikaanse regering over wezens uit de ruimte, of andere dimensies, of die het zonnestelsel bewonen, die onlangs voor het publiek werd vrijgegeven onder het voorstel van de Freedom of Information Act (FOIA).

Kort nadat het bestaan ​​van AATIP bekend werd, vroeg de Amerikaanse tak van het Britse tabloid The Sun FOIA aan voor alle programma gerelateerde documenten. Vier jaar later – op 5 april 2022 – voldeed de US Defense Intelligence Agency (DIA) na een juridische strijd aan het verzoek en gaf nog eens 1.574 pagina’s met materiaal vrij aan The Sun.

Volgens The Sun bevatten de documenten rapporten over de (vreselijke) biologische effecten van Ufowaarnemingen op mensen, onderzoek naar geavanceerde technologieën zoals onzichtbaarheidsmantels en plannen om de ruimte te verkennen en te koloniseren. Sommige delen van de documenten zijn “gedeeltelijk gewist met een zwarte stift” vanwege privacy- en vertrouwelijkheidsproblemen,  aldus een woordvoerder van het AATIP-programma .

Het rapport beschrijft 42 gevallen uit medische dossiers en 300 “niet-gepubliceerde” gevallen waarbij mensen gewond raakten na het ontmoeten van “abnormale voertuigen”, waaronder UFO’s. In sommige gevallen vertoonden mensen brandwonden of andere ernstige aan elektromagnetische straling gerelateerde aandoeningen, aldus het rapport, waarvan sommige veroorzaakt leken te zijn door ‘energie gerelateerde voortstuwingssystemen’.

Het rapport vermeldde ook gevallen van hersenbeschadiging, zenuwbeschadiging, hartkloppingen en hoofdpijn geassocieerd met abnormaal voertuigcontact – zie het geval in Rendlesham Forest, waar militaire UFO-ontvoerden ernstige orgaanschade opliepen, wat leidde tot jaren van ernstige ziekte.

Het rapport bevat ook een lijst van de biologische effecten van Ufowaarnemingen op menselijke waarnemers tussen 1873 en 1994, samengesteld door het Mutual UFO Network (MUFON), een civiele non-profitorganisatie die rapporten van Ufowaarnemingen bestudeert. Gerapporteerde effecten van UFO-ontmoetingen zijn onder meer “onverklaarbare zwangerschappen”, “UFO-ontvoeringen”, verlamming en ervaringen met telepathie, teleportatie en levitatie.

Deze informatie verbaast ufologen, lezers van de Inemedium- of Argonauts-portalen niet, maar het kan een ernstig mentaal-spiritueel probleem zijn voor mensen die van kinds af aan onderworpen zijn aan psych manipulatie met de evolutie van Darwin of een andere onwaarheid van het onderwijssysteem! We zijn ons allemaal bewust van de grote doorbraak die we naderen.

Het gaat waarschijnlijk om de datum van de “Agenda 2030”, tegen die tijd zal alles op aarde veranderen, zelfs religie, wat ook onjuist is, omdat het jaar van het einde van de wereld 2075 is, de goed gedocumenteerde Essen-kalender meegerekend.

Maar laten we terugkomen op het rapport uit 2022. Waar we het meest in geïnteresseerd zijn, is de openbare onthulling van de bevruchting van menselijke vrouwen door UFO-wezens! We hebben al meerdere keren geschreven over de beroemde ufoloog David Jacobs, die onderzoek doet naar UFO-ontvoerden.

Jacobs heeft een hoge autoriteit op het gebied van ufologie. Tientallen jaren lang gaf hij uitgebreid lezingen over dit fenomeen, gaf hij talloze interviews en nam hij deel aan een groot aantal televisie- en radioprogramma’s over ontvoeringen door buitenaardse wezens en hun creatie van hybriden.

David Jacobs heeft vijf boeken geschreven over UFO’s en zogenaamde ontvoeringen. “Buitenaardse wezens”. In de afgelopen jaren heeft Jacobs publiekelijk betoogd dat bewijs uit zijn onderzoek, dat soms het gebruik van hypnotische regressie met ontvoerden van buitenaardse wezens omvat, samen met traditionele interviewtechnieken, erop wijst dat hybriden van buitenaardse wezens en mensen betrokken waren bij een heimelijk programma om de menselijke samenleving te infiltreren met de uiteindelijke doel om de aarde over te nemen (zie afbeelding hierboven).

Hij beweert dat sommige van zijn onderzoeksonderwerpen (ontvoerden) deze hybriden leren hoe ze in de menselijke samenleving kunnen opgaan, zodat ze niet van mensen kunnen worden onderscheiden, en dat het over de hele wereld gebeurt!

 

Bron: Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.