GTB nieuws 18 mei 2022

 

 

Mei18, 2022
GTB 569.

EUREKA…!!!!! HET STAAT VAST. BEVOEGDE AUTHORITEITEN HEBBEN HET VERKIEZINGSRESULTAAT IN DE USA VAN 2020 AFGEWEZEN, WEGENS BEWEZEN FRAUDE EN INMENGING VAN UIT HET BUITENLAND.

Dus Biden is niet meer, maar nu OOK juridisch niet meer. Het was al aan het begin duidelijk, dat de seniele oude man een echte joke was, een arrogant gebeuren van de democraten, die dachten onoverwinnelijk te zijn, met hun goed geoliede fraude machine……!
OP DIT OVERDUIDELIJKE RESULTAAT VAN AFGEKEURDE VERKIEZINGEN
HEBBEN WIJ LANG GEWACHT.
AL DIE REGERINGEN, DIE ZO VLUG WAREN BIDEN TE FELECITEREN, (Hello Rutte) STAAN VOOR ..LUL…
AL DIE BN’ers, al die zogenaamde deskundigen , die Biden, de debiel, bewierookten en scholden op Trump. Zij staan ook voor LUL…

Ik ben nu benieuwd hoe zij zich er nu gaan uitpraten…..,!!!!
Het zal een leuk schouwspel worden.
Ik verheug mij persoonlijk op de uitlatingen van Trump als hij uitgebreid gaat vertellen hoe de regeringen hun volken bewust hebben belazerd met de corona hoax. En hoe fout zij zijn geweest om de onwettige inentingen te eisen… hoe gaan ook de anderen zich redden, nu alles op camera vast is gelegd…. ook in de andere landen…..
Hoe gaan al die zalvende sprekers zich nu eruit redden die de mensen de inentingen hebben aangesmeerd. Het wordt al met al een grote happening.

Gaan wij de dokters die dik verdiend hebben aan de prikken opsluiten?
Zij hebben de meeste mensen niet geïnformeerd over de nadelen.
En mogen ook niet spelen met de gezondheid van de mensen, die eed hebben zij gezworen.

Een eerste grote hobbel is nu met de FEC genomen, hoe nu verder. Ik ken de Amerikaanse wet te weinig om te weten hoe het nu verder moet.
Fact is dat de Q forces de exacte uitslagen aantallen heeft , wie op Trump en Biden gestemd hebben, daarvan heeft 81% gestemd op Trump, die in alle staten gewonnen heeft. Dus dat kan niet genegeerd worden.

Een nieuwe verkiezing is dus eigenlijk niet nodig. Ook de eerste en tweede kamer ( het congress en de Senaat) zijn voor het overgrote deel in handen van Trump. Ook daar kan men, mijns inziens, niet omheen.
Hij is de legitieme eigenaar van het presidentschap. Dat staat vast.

Natuurlijk zullen democraten ( cabal aanhangers) alles doen om toch het presidentschap van Trump verder te voorkomen. Dat hebben zij vanaf 2016 al geprobeerd met de Russia hoax, met 2x impeachment wat niet lukte, met talloze rechtszaken en criminele aangiften. Tax onderzoekingen. Bussinessdeals onderzoekingen uit het verleden.
En dan te bedenken dat al die congressleden van de Dems zelf grote criminelen zijn en zelf in het gevang thuis horen.

Welnu dat gaat gebeuren, het duurt misschien even , maar zij gaan allemaal de bak in. En hun miljoenen en miljarden, zal ze worden afgenomen. “Eigen schuld, krijgt een bult…..”
Ook hebben de meesten van dat tuig, want dat is het, bezittingen of deals met of in de Ukraine. Huizen, grond, landgoederen en witwas machines….

In Nederland zal het ook gaan stinken in de achterkamertjes, de eerste corruptie schandalen komen naar buiten.., of zij het zich nu herinneren of niet, voor den bijl gaan zij allemaal .
Dan is het echt “mondjes dicht, snaveltjes toe,” wel thuis ….in de bak.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.