Hoe de mensen met de elite occultistische psychopaten worden

 

Wat, als je op een plek bent waar je alles kunt doen? En ben je omringd door andere mensen die alles kunnen? Op een gegeven moment kunnen ze zich alle producten veroorloven die mensen voor hun ogen zwaaien om hen te betoveren en te motiveren om binnen het systeem te blijven werken. Dan wat?

Wat, als blijkt dat een auto gewoon een auto is, misschien comfortabeler, misschien sneller, misschien gemakkelijker om erin te crashen en gemakkelijker indruk te maken op andere mensen – maar het is maar een auto?

Als blijkt dat het huis maar een huis is, misschien passen er meer mensen in, misschien kost het je meer tijd om naar de badkamer of keuken te gaan, misschien heb je wat meer bed in de slaapkamer – maar het is maar een huis?

Wat als blijkt dat dit jacht en dit vliegtuig gewoon een andere vorm van beweging zijn, misschien interessanter, misschien sneller – maar het komt er nog steeds op neer om van het ene punt in de ruimte naar het andere te gaan?

Op een gegeven moment blijkt het hetzelfde te zijn als wanneer je alle smaken van een diepvriespizza hebt geprobeerd. Als je eenmaal alle soorten alcohol hebt geprobeerd. Wanneer je al kleding in je kleerkast hebt staan ​​die bij je past en je past niet meer in de kleerkast. Het blijkt precies hetzelfde. Dat dit alleen maar dingen zijn…

Dit is waar het probleem begint. Want als we in een systeem leven dat mensen verdeelt in mensen die bang zijn en die niet bang zijn. De laatste zullen proberen te bewijzen voor hoeveel ze niet bang zijn – de laatste in deze groep.

Helaas, voordat ze deze auto’s, deze huizen, deze jachten en vliegtuigen kregen, gingen ze dieper en dieper in de modder, waar ze niet uit konden komen. Want als ze het zouden proberen, zouden ze de rest van hun zielige leven in een krappe cel doorbrengen met gedegenereerde mensen zoals zij. Of ze zouden zelfmoord hebben gepleegd.

Maar hoe ziet de corruptie van ogenschijnlijk normale mensen er stap voor stap uit?

Ze beginnen meestal met oplichting binnen het financiële systeem. Deelnemen aan mensen die deze dingen al doen en ze veilig houden als ze zich aan hun regels houden. En dan, stap voor stap, gaan ze dieper en dieper in deze modder.

  • In het begin blijkt dat ze linker facturen kunnen uitreiken aan het bush-bedrijf en vervolgens de btw-teruggave ervan kunnen ‘terugvorderen’. En er gebeurt niets met hen, want ze hebben hun eigen mensen bij de belastingdienst die deze stromen niet laten controleren.
  • Later blijkt dat ze veel grotere rollen kunnen spelen op de financiële markten. En hen zal ook niets overkomen. Want bij de ministeries en controle kantoren is het verhaal hetzelfde. Dus gaan ze hele banken en adviesbureaus gebruiken om zwart geld te schudden en te verbergen. Ze weten nog niet waar het vandaan komt, maar ze kunnen het al uitzoeken. Ze zijn er nog niet direct bij betrokken, maar maken het nu al mogelijk.
  • Later zal blijken dat er niet alleen rollen gemaakt kunnen worden op cashflow – maar ook op het transport van leidingen, alcohol of brandstof. Want overal waar producten worden belast door de staat, volstaat het om degenen die deze stromen moeten veiligstellen, te corrumperen of te intimideren. De gewone bedienden zijn geen probleem omdat de meesten van hen geen vragen stellen en de hun gegeven bevelen opvolgen. En de rest doet meestal voor een klein percentage alsof er geen onderwerp is.
  • En als iemand weet hoe hij van sigaretten, alcohol of brandstof moet wisselen, wat is dan het probleem om over te stappen op iets anders? Het mechanisme is immers hetzelfde. En de winst uit een enkel transport nog groter. Dus hun portefeuille omvat het verschuiven van grote hoeveelheden drugs die door mensen op straat worden uitgedeeld. Als iemand naar de gevangenis gaat, zijn het meestal de hindernissen op straat, niet de grote koppen die hen deze handelswaar voor distributie hebben geleverd.

Strijd tegen drugs

De strijd tegen drugs is in de praktijk een strijd tegen concurrentie en opstandige mensen op de markt. Het is geen strijd tegen drugs als zodanig. Dit is bijvoorbeeld gedaan door de president van de Filippijnen, die het doden van handelaren gewoon toestaat. Je kunt er op veel manieren naar kijken – maar het is moeilijk om hem ervan te beschuldigen dat hij gewoon doet alsof hij iets doet.

  • En aangezien ze alle goederen over de grens kunnen vervoeren, wat is dan het probleem van het verplaatsen van mensen? En op deze manier beginnen ze mensen te vervoeren uit de landen die door deze set zijn beroofd en gecorrumpeerd – naar de “rijkere” landen.

Meestal is het mechanisme dat mensen een beter leven in het Westen werd beloofd, en toen bleek dat ze een enorme “schuld” hadden om deze overdracht te betalen, waar ze meestal jaren “in natura” aan werkten. Dus werden ze de facto gedwongen tot prostitutie.

  • En als ze al volwassenen overdragen, kunnen ze net zo goed kinderen overdragen. Vooral omdat ze minder rebelleren en makkelijker te manipuleren zijn. Op een gegeven moment is de degeneratie en verveling met bestaande prikkels zo groot dat ze ook gaan deelnemen aan deze zieke bandietenpraktijk.
  • En als ze eenmaal van alle morele twijfels op seksueel gebied verlost zijn, beginnen ze anders naar de realiteit van het leven te kijken. Ze zien mensen niet langer als mensen en worden klaar om mensen te doden met organen voor transplantatie. Omdat ze het ene leven nemen, maar het andere in stand houden. In hun ogen waardevoller. In de praktijk het leven van een gedegenereerde die bereid is veel geld te betalen om zijn malafide belangen te kunnen voortzetten.
  • En vanaf daar is het slechts een stap verwijderd van rituele moorden en moorden voor de Adrenochrome. Want als ze zo diep begraven zijn in al deze onzin, moeten ze een beloning hebben die sterk genoeg is.

En deze beloning is precies het adrenochroom, dat niet in deze vorm kan worden gesynthetiseerd, omdat het synthetische ontbreken van dit spirituele element, laten we het gewoon een bio-informatie-element noemen.

En dit ritueel verkregen adrenochroom geeft naar verluidt een zeer sterk psychofysiologisch effect en handhaaft tegelijkertijd de toestand van de zogenaamde “Eeuwige jeugd”.

Een staat die bereikt kan worden zonder al die verdomde shit, maar ze zijn al te ver in al deze rotzooi om eruit te komen, of om weg te komen zonder de gevolgen en het risico alles te verliezen wat ze tot nu toe op deze weg hebben bewandeld.

  • En uiteindelijk blijkt dat het doorlopen van al deze stappen en het feit hoeveel compromitterende materialen ze voor iemand hebben – de weg opent naar sleutelstructuren en posities in de wereld voor al deze gedegenereerden. Want dan hebben ze geen compassie en empathie meer. Ze zitten tot over de oren in de stront waar ze stap voor stap in verzeild zijn geraakt. Dus je kunt ze controleren, chanteren, hun beslissingen beïnvloeden. Immers, wanneer ze hun opdrachtgever kwaad doen, kunnen hun malafide misdaden elk moment aan het licht komen.

En dit is hoe de zogenaamde “Elites” zijn gemuilkorfd met een riem die ze niet kunnen breken. Want dan – als ze anderen wilden verdrinken – zouden ze ook zelf zinken. En zo wordt het pact van stilte in deze groep gehandhaafd. Omdat elk van zijn deelnemers een bandiet is en er is geen manier om anderen voor het gerecht te brengen zonder de tak af te hakken waarop ze zitten.

En dit is hoe we corruptie en een samenzwering van stilte in stand houden op belangrijke niveaus van wereld- en nationaal bestuur

 

Bron Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.