Je bent een slaaf van de staat!

 

We leven al decennia lang als slaven van de staat en iedereen vindt het blijkbaar normaal. Decennia moet je verplicht werken tot je 67ste zodat je je vaste lasten kan betalen. Hoe meer je werkt, hoe meer belasting je moet betalen. Je werkt er toch zelf voor, dus dan is het geld van jou en niet van de belasting

Er is op dit moment een oorlog op aarde over wat voor soort wereld we aan onze kinderen zullen nalaten. De mensheid zijn aan het ontwaken om uit de matrix te stappen.

We worden in een mentale gevangenis vastgehouden door duistere elites en geheime genootschappen die er alles aan doen om ons te onderdrukken.

We leven in spannende tijden.

Wat is de matrix

de matrix is een holografisch universum dat ons is opgelegd door degenen die ons willen beheersen. De mensheid wordt al millennia lang op deze manier onderdrukt en gecontroleerd. Het is mogelijk dat we in een film leven die wordt afgespeeld in het collectieve bewustzijn dat zich presenteert als “realiteit”.

Vele duizenden jaren leven we al in de matrix

Enkele van de rijkste en meest invloedrijke mensen ter wereld zijn ervan overtuigd dat we in een computersimulatie leven. Ten minste twee tech-miljardairs in Silicon Valley investeren geld in pogingen om mensen uit de simulatie te halen waarin ze denken dat we leven.

“Veel mensen in Silicon Valley zijn geobsedeerd door de simulatiehypothese, het argument dat wat we als realiteit ervaren, in feite in de computer is gefabriceerd”, schrijft Tad Friend van The New Yorker. “Miljardairs gaan zelfs zo ver dat ze wetenschappers in het geheim betrekken bij het werk om ons uit de simulatie te halen.”

spirituele verschuiving

Mensen zijn moe van onnodige oorlogen, totalitair leiderschap en autoritaire controle. Mensen worden wakker met wat echt belangrijk is in het leven. Ook worden we op allerlei manieren vergiftigd door de mensen die ons willen beheersen. Via chemtrails in de lucht, ons eten en drinken en alle vaccinaties vanaf baby af aan wat je krijgt. De vaccinaties van nu zijn helaas genocide spuiten en helaas zullen miljoenen mensen wereldwijd nu gaan overlijden door deze spuiten, zo is er al wereldwijd vele oversterfte gaande. De kinder vaccinaties daarmee veroorzaken ze verschillende ziektes. Er worden namelijk foetussen gebruikt in de vaccinaties en zo komt het dat soms kinderen denken dat als ze jongen geboren zijn en ze zich als meisje voelen, dit komt door die vaccinaties vanwege de DNA van die foetussen wat ze dus gebruiken.

“Ik denk dat mensen tot voor kort erg bang waren dat de wereld zou vergaan. Het voelde gewoon alsof de zaken uit de hand liepen. We hebben alle hoop verloren om onszelf te redden van duistere krachten in de wereld.” Mensen worden langzaam wakker. Het is tijd om onze kracht terug te krijgen en de deur van de mentale gevangenis te openen, het is niet gemakkelijk, maar nu is de beste tijd voor verandering.

We zitten nu in op het eind en de verandering staat nu echt voor de deur..

De wereld die we kennen, zal flink gaan veranderen. De slapers die totaal geen onderzoek hebben gedaan in de afgelopen 2 jaar krijgen de flinke klap. De wereld zal letterlijk stil gaan staan. We gaan over op een hele mooie nieuwe 5D wereld.

Ook gaan we terug naar de julian kalender en dat betekend ook dat we 13 dagen terug gaan in de tijd.

Het is dus nu eigenlijk 6 mei 2022.

Wanneer alles uit valt

Ik geef iedereen ook altijd aan dat ze genoeg eten en drinken in huis moeten hebben voor 2/3 weken zodat ze altijd voorbereid zijn. De dag komt steeds dichterbij dat alles plat gaat. Internet gaat dus ook letterlijk uit en daar komt veel bij kijken als het allemaal uit gaat, want die dag gaat echt komen namelijk. De vraag is alleen wanneer!

Tips als het stroom uit gaat vallen: Wat je nodig hebt is genoeg eten en drinken natuurlijk, Vooral blikvoer wat lang houdbaar is, kaarsen, batterijen, lucifers, lampjes op batterijen, zaklamp, EHBO doos altijd handig en drinkwater. 

Gebruik de auto niet, Je kan zonder benzine komen te zitten, de weg wordt geblokkeerd door mensen die zonder benzine komen en de stoplichten doen het ook dan niet. Als het stroom ook uitvalt kom je ook zonder water te zitten. Ook de verwarming zal het niet doen, dus heb genoeg warme dekens ect om je warm te kunnen houden.

Koop puzzelboekjes, leesboeken, diamond painting, puzzels ect, dingen wat je kunt gaan doen als alles uit is..

Het zal niet lang duren meer voor de black-out

De tijd is heel dichtbij dat dit staat te gebeuren, dus wees voorbereid!

Er zal veel chaos zijn hierdoor, omdat vele mensen echt niet weten wat er gaat gebeuren, dus de mensen die dat wel weten, zullen de mensen opvangen en aangeven wat er gaande is…

 

Deze blackout wat staat te gebeuren is om de criminele kabinet te arresteren voor wat ze ons aangedaan hebben ons hele leven lang!!

We krijgen ook daarna ons geld terug, van wat we al die jaren betaald hebben aan vaste lasten van belastingdienst ect, water energie alles.. Ook krijgen we onze geboortetrust, of dat het hele bedrag is geen idee, want dan zijn voor iedereen vele miljoenen en dat denk ik niet, maar we krijgen zeker wel een mooi bedrag om te kunnen leven op de manier die we willen, zonder dat we eerst na moeten denken of we dat gene wel kunnen kopen.

Ook de prijzen in de winkel gaan terug naar de prijzen van 1950, dus dat is een heel stuk goedkoper.

We gaan echt zo een mooie tijd tegemoet, alleen daarvoor is er eerst nog veel chaos wat staat te gebeuren.

Lees hier de grote finale wat staat te gebeuren

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2022 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.