Kobe Bryant slachtoffer van illuminatie?

 

Op 26 januari 2020 stierf de legendarische basketballer Kobe Bryant, vijfvoudig NBA-kampioen van de Los Angeles Lakers (2000-2002, 2009-2010) en tweevoudig Olympisch kampioen (2008 en 2012) bij een helikoptercrash in Calabasas, Californië. .

Was het gewoon een willekeurig ongeluk? Op 26 januari 2020 verscheen er informatie op Twitter die waarschijnlijk afkomstig was van het account van een basketbalster:

KENNISGEVING WE HEBBEN GEEN INFORMATIE DIE DE OORSPRONG VAN DE POST BEVESTIGT.

 


Wist Kobey echt iets waardoor de vrouw van de voormalige Amerikaanse president onderuit ging? een debat over dit onderwerp laaide op op Twitter, we weten één ding dat mensen rond Hillary Clinton betrokken waren bij het “PIZZAGATE”-schandaal – een enorm pedofielenschandaal waarbij hooggeplaatste en invloedrijke mensen hun kinderen aan de telefoon bestelden als pizza met een speciale code.

Hieronder is een fragment uit de geanimeerde komedieserie “Legends of Chamberlain Heights” van Comedy Central, de aflevering werd uitgezonden in september 2016. Is dit weer een voorbeeld van voorspellende samenlevingsprogrammering voor toekomstige gebeurtenissen, zoals het geval was met de aanslagen van 9/11?

#Kobe #Helicopter Back in 2017 Comedy Central made a skit with Kobe Bryant crashing in a helicopter.

De basketbalwereld wordt, zoals elke showbusiness ter wereld, gecontroleerd door geheime organisaties die beslissen wie er op het veld zal spelen en wiens carrière “beëindigt”, en in deze omgeving is er geen gebrek aan vrijmetselaarssymboliek van de Illuminati.

 

 

Bron: Globaal bewustzijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.