Update GTB nieuws 18 mei 2022

 

Mei 18, 2022
GTB 570.

MARIUPOL IS GEVALLEN. HET GEKLETS VAN DE MEDIA OVER DE UKRAINE EN DE OVERWINNING OP DE RUSSEN KRIJGT EEN FLINKE DEUK.

959 nazi azof soldaten hebben zich overgegeven met uitrusting en al. Gisteren waren dat er al ca. 450. En voorgisteren 150. Zij klommen uit de diepten onder de Azov staalfabriek, zij kwamen uit de door de Russen geblokkeerde bunkers. Met gewonden en al. Het zijn wel meer dan 15 compagnieën goed getrainde soldaten. Dat zijn een heleboel soldaten….
Ook burgers, maar wie. ??? En hoeveel…!!!!!!
Het zou best kunnen dat er nog een aantal “burgers” achtergebleven zijn, die een cyaankali pilletje hebben genomen Om hun regeringen niet te blameren of het kan ook zijn dat de Russen een deal hebben gemaakt door hun namen niet vrij te geven, tegenover andere toezeggingen van het westen….( de Cabal)

In ieder geval is de belegering van Marioepol ten einde. De strategie van de Russen heeft gewerkt.
Verder zullen de Russen zich terugtrekken en eenheden achterlaten om de veiligheid van de oost provincies ( wat al honderden jaren volledig Russisch grond gebied is geweest en eigenlijk nog steeds is. ) te garanderen.
In ieder geval wordt er niet meer vanuit Kief gebombardeerd.

Herinner in het begin het beleg van Kief door de Russen. Die hebben Kief schoongemaakt en gezuiverd van Nazi Azof militzen en Kahzariaanse smeerlappen. Die zijn in alle rust en vree door de Spetznas seal troepen van Rusland en Tsjechië gearresteerd en afgevoerd. Ook uit een groot aantal tunnels onder Kief. Velen zullen vanwege oorlogsmisdaden aangeklaagd worden. Want Rusland heeft 8 jaar de tijd gehad om uit te vissen wie er achter de bombardementen van de oost provincies zaten en wie verantwoordelijk zijn.
Dat noemen wij oorlogsmisdadigers.

Net zoals die smerige achterbakse Kaag , die nu weer zit te schreeuwen dat er 10.miljoen doden zullen vallen in de herfst door een nieuwe variant. Deze mevrouw moet opgesloten worden want, of zij heeft voor informatie van een nog door haar baas te lanceren nieuw virus, of zij maakt zich schuldig aan grove misleiding en angst makerij van toch al een aangeslagen volk. Waarom praat je als regeerster over een variant, van een virus waar het bestaan nooit van is aangetoond, ook juridisch niet en waarvan duidelijk is geworden dat het de grootste belazederij is geworden van alle volken op aarde…
Dat mag je als mede regeerster niet doen. Dat is ongepast, misdadig en schandelijk……dit psychopathisch handelen moet door het Nederlandse volk en het gerecht, als dat ook schoongemaakt is, afgestraft worden.

HET KAN NIET ANDERS, ZIJ MOET MINSTENS VOOR TIEN JAAR OF LANGER DE BAK IN SAMEN MET DE REST VAN DE TONEELCLUB.
REMEMBER; zij hebben het verloren en schreeuwen eigenlijk vanuit hun zelf gegraven graf……

 

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.