De eerste “Satan club” voor kinderen geopend

Er is een nieuwe  “Satanic Club”  geopend op de Amerikaanse school voor kinderen, en dit is hoe de American Temple of Satan begint te vechten tegen de christelijke  “Good News Clubs ” .

De term  ‘spirituele oorlogvoering’  is tegenwoordig helaas ernstig vergeten en verwijst naar de oude oorlog die de demonische machten aan het goede gaven. Aan  de “donkere kant”  zijn er vijandige geesten en demonen die  in feite  het werk van de duivel op aarde doen.

Hoewel gebed en uitdrijving altijd het belangrijkste wapen van christenen zijn geweest in deze eeuwenoude oorlog om spirituele suprematie, lijkt het erop dat de duistere krachten zojuist een serieuze strijd hebben gewonnen als we vernemen van  een nieuw buitenschools initiatief genaamd  “Satan’s Club “, geleid door de Amerikaanse Tempel Satan .

Dus iedereen die de VS als een mislukt en satanisch land beschouwde, kan zichzelf vandaag feliciteren omdat hij gelijk had … Helaas had hij gelijk.

Volgens een bericht op  Fox News opende Satan’s Temple in januari 2022 zijn eerste Satanic Club na schooltijd voor kinderen als onderdeel van de campagne om   christelijke  “Good News Clubs” te “afweren ” .  

De Satanic Temple, die dit ‘spirituele onderwijsprogramma’ beheert en coördineert  , zei dat haar studenten lessen zouden krijgen zoals, en hier een citaat:  ‘wetenschappelijke en ambachtelijke projecten, puzzels en spelletjes, en dat ze zullen leren over vriendelijkheid, empathie, kritische denken, probleemoplossend en creatieve expressie ” .

Douglas Mesner, ook bekend als Lucien Greaves, is een gemeenschapsactivist en mede-oprichter (samen met Malcolm Jarry) van de Temple of Satan. Greaves vertelde onlangs aan  Fox News :  “We zijn Satans Temple, maar we leren kinderen niets over satanisme . ”

De belangrijkste Amerikaanse satanist zei ook dat hij hoopt dat mensen zullen zien,  “dat goede mensen soms verschillende perspectieven hebben op dezelfde mythologie, maar dat betekent niet dat je gekwetst wordt.”

In een poging afstand te nemen van de oude archetypen van het kwaad, waaronder heksen en demonen, beweert de Tempel van Satan een atheïstische organisatie te zijn. Dit zou echter betekenen dat de organisatie niet in het bestaan ​​van enige God of goden gelooft.

Desalniettemin is deze redenering een leugen, omdat het  voldoende is om de bouw van deze tempel van Satan in 2015 te overwegen, een bronzen sculptuur van Baphomet in Detroit, Michigan .

Baphomet is een syncretische godheid die in de demonologie wordt geïdentificeerd als een van de machtigste demonen. Baphomet is een mensachtig, gevleugeld symbool met een geitenkop van het occulte en een synoniem voor moderne magische praktijken en mystieke tradities.

Bovendien beweert de Tempel van Satan ter verdediging dat hun volgelingen  “niet geloven in geestelijk kwaad of een letterlijke duivel”  en dat het historische archetype nummer één voor alles wat slecht is eenvoudigweg is:  “een symbool van rebellie, onafhankelijkheid, wijsheid en zelfredzaamheid . ”

Ik zal je schrijven dat ik zo’n gebrabbel in lange tijd niet meer heb gelezen, en als deze volgelingen van Satan uit de tempel van Satan het echt geloven, in dit totale gebrabbel, zijn ze niet alleen gevaarlijk, maar ook volkomen dom – ze doen niet weten waar ze mee spelen en wat ze verspreiden.

Desalniettemin geloof ik dat  ze gewoon liegen, en dat geldt ook voor hun  ‘beschermheer’ die  de ‘vader van leugens ‘ is . Arme kinderen die naar deze buitenschoolse  “spirituele retraite ” worden gestuurd .

Zie videolink hieronder

IMG_9480

Bron: Globaal bewustzijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.