GTB nieuws vrijdag 20 mei 2022

 

Mei 20, 2022
GTB 572.

HET GAAT NU PIJNLIJK WORDEN. DE LAATSTE LOODJES…
DE CABAL GAAT OM ZICH HEEN SLAAN, WANT HUN WERELD STORT IN ELKAAR.

JA, wij zeggen al maanden bereid je voor. Zorg voor wat extra water, voedsel – wat zakken rijst, wat blikken bonen etc.
Ik kan U niet zeggen in welke landen de grote klappen gaan vallen.
Het is het eindspel. Dus het wordt tijd dat U met uw buurman praat.
Wat gaat hij doen? Laat hij zich ook opsluiten of gaan jullie beiden de straat op…. samen met de andere buren. Ten minste als het mis gaat. Je ziet nu, dat zij al weer over die mogelijkheden gaan praten, dat hetzelfde weer gebeurd…..weer opsluiting, lock down en doekjes. Die doekjes beschermen niet, maar zorgen er voor dat U wel bang blijft. Klaus Schwab noemde dat, om bij de burgers de angst erin te houden, noodzakelijk….
Be prepared. Wees voorbereid. Net zoals zij ( de regering) nu over de dingen gaan praten, moet U dat als tegenpool ook doen…dat is erg belangrijk. De helft van Nederland werd bevrijdt in 1944 maar de andere helft duurde nog een half jaar, voor dat die bevrijdt werd kregen zij door de lucht wat mondjesmaat voedsel aangevoerd. De hongerwinter van 1944.
Dat betekend dat het daar mis ging. Vreselijk mis. Duizenden stierven van de honger. Ze vraten zelfs ratten en gras… dan is wat rijst beter, denk ik..!
Dat is ook nooit weg.
Pik geen opsluiting meer. Ga de straat op. Pik geen monddoekje meer, dat is zuurstof ontzegging en beschermt Uw gezonde longen ook niet.
Pik geen inenting meer. Het is crimineel als zij U dwingen…. dus burgerlijke ongehoorzaamheid. U weet zelf het beste hoe U zich tegen besmetting van een griep moet beschermen.
IN MIJN OGEN GAAT DAT ALLEMAAL NIET SPELEN, MAAR BEREID U WEL VOOR. EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE.

DE monsters die U de laatste twee jaren hebben belazerd en opgesloten zitten er nog steeds op de bestuur stoelen en zijn vreselijk brutaal. !!! Niet kapot te krijgen. Niet kapot, omdat het door het volk werd geaccepteerd.
Zelfs haalden zij de grap uit, om Nederland als enig land van Europa op te sluiten. Welnu als wij het niet meer accepteren gaan zij kapot. ( dat heeft pedo Rutte ook U verteld ….ā€ HET STOPT ALS U HET NIET MEER WILT…ā€)
Wij hebben het in Berlijn gezien met de muur. Slechts 70.000 mensen brachten de muur ten val. Wij zien het nu in shanghai, mensen accepteren het niet meer en komen in opstand. Wij hebben zulk soort opstanden gezien de laatste tijd. Binnen 72 uur was de dictatuur ten einde….
Welnu U weet het, als de buurman het niet weet, vertel hem dat dan…
Met zā€™n allen kan die pedo club niets tegen ons doen…..praat daarover op verjaardagen. Organiseer een protest club voor noodgeval. En is het niet nodig, dan zijn er toch een paar wakker geworden en die rijst krijgt u ook wel op , BB met R na… = Bruine Bonen met rijst….! ( max Woisky in het verleden).

LAAT U DIT KEER NIET OP DE KOP ZITTEN, MOCHTEN ZIJ WEER BEGINNEN, MAAK HEN DUIDENLIJK VANAF HET EERSTE MOMENT, DAT DAT ER NIET MEER IN ZIT. GEEN LOCKDOWNS EN GEEN PRIKKEN, GEEN TESTEN EN HEEN GEZEIK MEER. En laat U niet ziek maken door al die meelopers en goedkeurders van de tv, want die worden daar neergezet.
DE NEDERLANDERS ZIJN VRIJ EN DAT WILLEN WIJ BLIJVEN. ALS VRIJE NEDERLANDER HEBBEN ZIJ NIETS OVER U TE ZEGGEN.
HET IS KLAAR, ALS ZIJ BRUTAAL WORDEN DAN GAAN ZIJ IN LOCKDOWN EN NIET WIJ……

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.