Jonge wereldleiders – School van nieuwe leiders Klaus Schwab

 

Waarschuwing! Dit is een zeer sterk materiaal – zelfs een must-read! Zorg ervoor dat je het leest, want het onthult de mechanismen van het kiezen van “politieke marionetten” voor de hoogste machtsposities en wie aan hun touwtjes trekt. Het zal je verbazen dat alle grote ‘politieke actoren’ die met één stem spreken, afgestudeerden zijn van dezelfde school, wat ze niet altijd op hun officiële cv vermelden.

Econoom Ernst Wolff is van mening dat een verborgen alliantie van politieke en bedrijfsleiders de pandemie gebruikt om nationale economieën te vernietigen en een wereldwijde digitale valuta te introduceren. Hoe komt het dat meer dan 190 regeringen over de hele wereld de COVID-19-pandemie uiteindelijk op bijna precies dezelfde manier hebben aangepakt, met blokkades, geen maskerboetes en vaccinatiekaarten die nu overal gemeengoed zijn?

Het antwoord ligt misschien in de Young Global Leaders-school, opgericht en beheerd door Klaus Schwab van het World Economic Forum, en waar veel van de huidige prominente politieke en zakelijke leiders langs zijn gegaan op weg naar de top. De Duitse econoom, journalist en auteur Ernst Wolff onthulde in een video van een podcast van het Duitse Corona-comité enkele feiten over Schwabs Young Global Leaders-school die belangrijk zijn voor het begrijpen van de wereldgebeurtenissen tijdens de pandemie.

Hoewel Wolff vooral bekend staat als criticus van het globalistische financiële systeem, heeft hij zich onlangs geconcentreerd op het onthullen van wat hij ziet als de verborgen agenda achter anti-covid-maatregelen die over de hele wereld worden genomen. Het verhaal begint met het World Economic Forum (WEF), een niet-gouvernementele organisatie die werd opgericht door Klaus Schwab, een Duitse econoom en werktuigbouwkundig ingenieur, in Zwitserland in 1971 toen hij nog maar 32 jaar oud was.

WEF is vooral bekend bij het publiek vanwege de conferenties die jaarlijks worden gehouden in Davos, Zwitserland, die tot doel hebben politieke en zakelijke leiders van over de hele wereld samen te brengen om actuele kwesties te bespreken. Tegenwoordig is het een van de belangrijkste netwerken van de mondiale machtselite ter wereld, gefinancierd door ongeveer duizend multinationale ondernemingen.

Het WEF, dat tot 1987 het European Management Forum heette, slaagde erin om 440 bestuurders uit 31 landen bijeen te brengen tijdens zijn eerste bijeenkomst in februari 1971, wat, zoals Wolff opmerkt, een onverwachte prestatie was voor iemand als Schwab, die heel weinig internationale ervaring en professioneel.

Wolff denkt dat het te wijten kan zijn aan de contacten die Schwab tijdens zijn universitaire opleiding heeft gelegd, waaronder het studeren met een even belangrijk persoon als voormalig nationaal veiligheidsadviseur en de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger. Wolff wijst er ook op dat toen Schwab daar was, Harvard Business School zijn eigen managementforum aan het plannen was, en mogelijk gaf Harvard hem uiteindelijk de opdracht om er een te organiseren.

Aanvankelijk verzamelde het forum alleen mensen uit de economische wereld, maar al snel begon het politici, prominente figuren uit de media (onder meer van de BBC en CNN) en zelfs beroemdheden aan te trekken. In 1992 richtte Schwab een parallelle school op, de Global Leaders for Tomorrow school, die in 2004 haar naam veranderde in Young Global Leaders. Studenten op school moeten een aanvraag indienen en vervolgens een streng selectieproces ondergaan.

Onder de eersteklas leden van de school waren er in 1992 al velen die belangrijke liberale politieke figuren werden, zoals Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Justin Trudeau en Tony Blair. Momenteel zijn er ongeveer 1.300 alumni van deze school, en de alumnilijst bevat verschillende namen van de latere hoofden van gezondheidsinstellingen in hun land. Vier van hen zijn voormalige en huidige Duitse ministers van Volksgezondheid, waaronder Jens Spahn, die sinds 2018 de federale minister van Volksgezondheid is. Philipp Rösler, die van 2009 tot 2011 minister van Volksgezondheid was, werd in 2014 door Schwab benoemd tot algemeen directeur van WEF.

Andere opvallende namen op de schoollijst zijn:

– Jacinda Ardern, premier van Nieuw-Zeeland, wiens strenge blokkeringsmaatregelen zijn goedgekeurd door de wereldgezondheidsautoriteiten;

– Emmanuel Macron, president van Frankrijk, 2017;

– Sebastian Kurz, die tot voor kort kanselier van Oostenrijk was;

– Viktor Orbán, premier van Hongarije;

– Jean-Claude Juncker, voormalig premier van Luxemburg en voorzitter van de Europese Commissie;

– Angela Merkel, voormalig bondskanselier van Duitsland, geboren in 1992;

– Annalena Baerbock, leider van de Duitse Groenen, de eerste kandidaat van de partij voor kanselier bij de verkiezingen van 2022.

– Gouverneur Gavin Newsom van Californië en tevens voormalig presidentskandidaat van de VS, 2005;

– Peter Buttigieg, Amerikaanse minister van Transport, 2019 jaar.

Al deze politici die de afgelopen twee jaar in functie zijn geweest, hebben de voorkeur gegeven aan harde reacties op de COVID-19-pandemie, die ook de macht van hun regeringen enorm heeft vergroot.

Maar de lijst met alumni van de school is niet beperkt tot politieke leiders. We vinden ook veel leiders in de particuliere sector, waaronder Bill Gates van Microsoft (1993), Jeff Bezos van Amazon (1992), Richard Branson van Virgin en Chelsea Clinton van de Clinton Foundation. Ze spraken allemaal hun steun uit voor een wereldwijde reactie op de pandemie, en velen hebben aanzienlijke winsten geboekt als gevolg van deze inspanningen.

Wolff is van mening dat de mensen achter WEF en de Young Global Leaders-school degenen zijn die daadwerkelijk beslissen wie gaat regeren, hoewel hij benadrukt dat hij niet gelooft dat Schwab zelf deze beslissingen neemt. Hij denkt dat hij slechts een coördinator is. Bovendien wijst hij erop dat de afgestudeerden van de school niet alleen Amerikanen en Europeanen zijn, maar ook mensen uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika, wat aangeeft dat het bereik echt wereldwijd is.

In 2012 richtten Schwab en WEF een andere instelling op, de Global Shapers Community, die mensen onder de 30 jaar samenbrengt die volgens hen leiderschapspotentieel van over de hele wereld hebben. Tot nu toe hebben ongeveer 10.000 deelnemers dit programma doorlopen en komen ze regelmatig bij elkaar in 400 steden. Wolff is van mening dat dit een nieuwe proeftuin is waar toekomstige politieke leiders worden geselecteerd, doorgelicht en voorbereid voordat ze in het mondiale politieke apparaat worden geplaatst.

Wolff wijst erop dat maar heel weinig alumni van Young Global Leaders het in hun cv opnemen. Hij zegt dat hij het maar bij één zag – met de Duitse econoom Richard Werner, een bekende criticus van het establishment.

Wolff suggereert dat de school zelfs critici van het systeem leuk lijkt te vinden, omdat een andere naam onder de alumni Gregor Hackmack is, het Duitse hoofd van Change.org. Wolff denkt dat dit komt omdat de organisatie zich eerlijk en evenwichtig wil presenteren, hoewel ze ook ‘critici’ wil hebben om als gecontroleerde oppositie op te treden.

Een ander gemeenschappelijk kenmerk van alumni van Young Global Leaders is dat de meeste van hen slechte cv’s hebben, wat erop kan wijzen dat hun relatie met de Schwab-instellingen, en niet hun feitelijke vaardigheden, bepalend is voor hun loopbaan en plaatsing op hoge niveaus.

Dit komt het duidelijkst naar voren wanneer WEF-afgestudeerden in het openbaar worden gevraagd naar zaken die hen niet van tevoren zijn verteld en hun moeilijkheid om antwoorden te vinden is vaak vrij duidelijk. Wolff zegt dat hun rol slechts is om op te treden als het mediagezicht van degenen die hen controleren en in de schaduw van het publieke debat te blijven.

Gezien de groeiende ontevredenheid over de anti-Covid-beslissingen die in de praktijk worden toegepast door afgestudeerden die nu nationale leiders zijn, gelooft Wolff dat het mogelijk is dat deze mensen zijn gekozen vanwege hun bereidheid om te doen wat hen werd opgedragen en dat ze bereid zijn om te falen. die daaropvolgende oppositie kan worden gebruikt om de oprichting van een nieuwe vorm van macht te rechtvaardigen – wereldregering.

Wolff merkt op dat politici met unieke en sterke persoonlijkheden en originele opvattingen zeldzaam zijn geworden, en het onderscheidende karakter van de nationale leiders van de afgelopen 30 jaar was hun zachtmoedigheid en vasthouden aan een strikte globalistische lijn die van bovenaf werd gedicteerd.

Dit was vooral duidelijk in de reactie van de meeste landen op de pandemie, waar politici die twee jaar geleden niets van virussen wisten, plotseling aankondigden dat COVID-19 een grote gezondheidscrisis was die rechtvaardigt dat mensen in hun huizen worden opgesloten, bedrijven worden gesloten en hele economieën worden vernietigd.

Het is moeilijk om te bepalen hoe de school precies werkt, maar Wolff wist er iets over te leren. In de beginjaren van het bestaan ​​van de school kwamen alle klasleden meerdere keren per jaar bijeen voor tien dagen ‘executive training’ aan de Harvard Business School. Wolff is van mening dat afgestudeerden door hun klasgenoten te ontmoeten en deel uit te maken van een breder netwerk, de contacten leggen waarop ze in hun latere carrière vertrouwen.

Tegenwoordig omvat het curriculum van de school met onregelmatige tussenpozen cursussen over een periode van vijf jaar, die in sommige gevallen kunnen samenvallen met het begin van de politieke of professionele carrière van sommige van haar afgestudeerden – wat betekent dat ze Davos regelmatig zullen bezoeken.

Emmanuel Macron en Peter Buttigieg werden bijvoorbeeld minder dan vijf jaar geleden gekozen om naar school te gaan, wat betekent dat ze mogelijk regelmatig deelnemen aan Young Global Leaders-programma’s terwijl ze een politiek ambt hebben en er zelfs aan blijven deelnemen.

Afgestudeerden van Young Global Leaders en voorheen Global Leaders for Tomorrow verkeren in een zeer goede positie aangezien ze toegang hebben tot het WEF-contactnetwerk. De huidige WEF Trusteeship Council bestaat uit beroemdheden zoals Christine Lagarde, voormalig algemeen directeur van het Internationaal Monetair Fonds en huidige president van de Europese Centrale Bank; Koningin Rania van Jordanië, door het tijdschrift Forbes erkend als een van de 100 machtigste vrouwen ter wereld; of Larry Fink, CEO van BlackRock, het grootste internationale investeringsbeheerbedrijf dat jaarlijks ongeveer $ 9 biljoen beheert.

Door de banden tussen de alumni van de school te traceren, zegt Wolff dat je kunt zien dat ze op elkaar blijven vertrouwen om hun initiatieven te ondersteunen, lang nadat ze hebben deelgenomen aan de Young Global Leaders-programma’s. Wolff is van mening dat veel elite-universiteiten een rol spelen in het WEF-proces en niet langer moeten worden gezien als opererend buiten de politiek en economie.

Hij haalt het voorbeeld aan van Harvard Business School, die elk jaar miljoenen dollars ontvangt van donoren, en de Harvard School of Public Health, die werd omgedoopt tot de Harvard TH Chan School of Public Health na 350 miljoen dollar te hebben ontvangen van de Hong Kong-miljardair Gerald Khan. Hetzelfde geldt voor de Johns Hopkins School of Public Health, die de Johns Hopkins School of Public Health Bloomberg werd nadat mediamagnaat Michael Bloomberg in 2018 1,8 miljard dollar aan de school had geschonken.

Wolff stelt dat de invloed van WEF veel verder gaat dan degenen die geslaagd zijn voor de Young Global Leaders- en Global Shapers-programma’s, aangezien het aantal mensen dat de jaarlijkse conferenties van Davos bijwoont veel groter is dan velen vermoeden. Hij vermeldt te hebben vernomen dat jaarlijks ongeveer 1.500 privéjets bezoekers naar het evenement brengen, waardoor de Zwitserse luchthavens overbelast raken.

Wolff is van mening dat het belangrijkste doel van de activiteiten van het WEF is om de samenwerking op hoog niveau tussen grote bedrijven en nationale overheden te vergemakkelijken en voort te zetten, zoals we al zien. Viviane Fischer, een andere deelnemer aan de podcast “Corona Committee”, wijst erop dat het Britse bedrijf Serco zich onder meer bezighoudt met de implementatie van multiculturalisme (“processeert migranten”) voor de Britse regering, en ook gevangenissen over de hele wereld runt.

Ook het internationale bereik van de farmaceutische industrie is aanzienlijk. Wolff herinnert zich bijvoorbeeld dat Bill Gates, afgestudeerd aan Global Leaders, een lange relatie heeft met Pfizer, een van de belangrijkste producenten van het controversiële mRNA-“vaccin” tegen COVID-19, via de volksgezondheidsinitiatieven van zijn Foundation in Afrika lang voordat de uitbraak. pandemie.

Het is misschien geen toeval dat Gates een van de belangrijkste voorstanders is geworden van de lockdowns en “vaccins” tegen COVID-19 sinds ze beschikbaar kwamen, en The Wall Street Journal meldde dat zijn Foundation ongeveer $ 200 miljard verdiende aan “sociale voordelen” van de distributie van “vaccins” voordat een pandemie uitbreekt. Men kan zich alleen maar voorstellen wat de winst is van “vaccins” vandaag.

Digitale technologie, die nu alomtegenwoordig is, speelt ook een belangrijke rol in de wereldwijde projecten van de elite. Wolff benadrukt dat BlackRock, geleid door Larry Fink, alumnus van Young Global Leaders, momenteel ‘s werelds grootste adviseur van centrale banken is en al meer dan 30 jaar gegevens verzamelt over het wereldwijde financiële systeem en ongetwijfeld beter begrijpt hoe het systeem werkt dan de centrale banken zelf.

Wolff is van mening dat een van de doelen van het huidige multi-gouvernementele beleid is om de activiteiten van kleine en middelgrote ondernemingen te vernietigen, zodat multinationals in de VS en China het bedrijfsleven over de hele wereld kunnen monopoliseren. Vooral Amazon, tot voor kort geleid door Young Global Leaders-alumnus Jeff Bezos, boekte enorme winsten als gevolg van blokkerende maatregelen die de middenklasse verwoestten.

Wolff zegt dat het uiteindelijke doel van deze dominantie door grote platforms de introductie van digitale bankvaluta is. In de afgelopen paar maanden heeft China’s International Finance Forum, dat vergelijkbaar is met het WEF, de introductie voorgesteld van een digitale yuan, die op zijn beurt kan worden geïnternationaliseerd via het op blockchain gebaseerde valutanetwerk van Diem.

Interessant is dat Diem de opvolger is van Libra, een cryptocurrency die voor het eerst werd aangekondigd door Mark Zuckerberg’s Facebook, wat aangeeft dat een wereldwijde valuta die de macht van de dollar of de yuan zal overtreffen en wordt beheerd door de samenwerking van zakelijke netwerken uit China, Europa en Amerika is nu onderwerp van discussie. De raad van bestuur van het International Finance Forum omvat namen als Christine Lagarde van WEF; Jean-Claude Trichet, voormalig president van de Europese Centrale Bank; en Horst Köhler, voormalig hoofd van het Internationaal Monetair Fonds.

Wolff legt verder uit dat blokkades en opeenvolgende “bailouts” die de afgelopen twee jaar over de hele wereld hebben plaatsgevonden, veel landen op de rand van faillissement hebben gebracht. Om economische rampen te voorkomen, hebben regeringen over de hele wereld hun toevlucht genomen tot het gebruik van 650 miljard speciale trekkingsrechten, of SDR’s, die aanvullende reservevalutaactiva zijn die worden beheerd door het Internationaal Monetair Fonds. Wanneer dit gebeurt, zullen deze regeringen in grote moeilijkheden verkeren, dus de introductie van digitale valuta is een noodprioriteit geworden en zou vanaf het begin een verborgen doelwit van lockdowns kunnen zijn.

Wolff zegt dat twee Europese landen nu klaar zijn om digitale valuta te gaan gebruiken: Zweden en Zwitserland. Misschien niet per ongeluk. Zweden kende door de pandemie vrijwel geen lockdown-beperkingen en Zwitserland nam slechts zeer milde maatregelen. Wolff gelooft dat de reden hiervoor kan zijn dat de twee landen hun economieën niet met blokkeringsmaatregelen hoefden te doden, omdat ze al bereid waren om digitale valuta te gaan gebruiken voordat de pandemie begon.

Hij zegt dat er een nieuwe ronde van afsluitingen kan worden voorbereid die de economieën van de wereld voorgoed zal wegvagen, wat zal leiden tot massale werkloosheid, wat zal leiden tot de introductie van een universeel basisinkomen en het gebruik van digitale valuta beheerd door een centrale bank. Deze valuta kan beperkt zijn.

Bovendien wijst Wolff erop dat de inflatie die momenteel wereldwijd wordt waargenomen het onvermijdelijke gevolg is van het feit dat nationale regeringen, na leningen van centrale banken te hebben geleend, in minder dan twee jaar ongeveer $ 20 biljoen in de wereldeconomie hebben geïnjecteerd. Waar eerdere “bailouts” gericht waren op de markten, ging de laatste ronde naar het gewone volk, met als gevolg dat de prijzen van producten waar gewone mensen hun geld aan uitgeven, zoals voedsel, zijn gestegen.

De uiteindelijke conclusie die hieruit volgens Wolff moet worden getrokken, is dat de democratie zoals we die kennen stilletjes is afgeschaft, hoewel de illusie van democratische processen nog steeds in stand wordt gehouden. Feit is dat een analyse van de werkmethoden van regeringen over de hele wereld aantoont dat de elite van de superrijke en invloedrijke individuen alles wat er in de politiek gebeurt, effectief controleert, wat vooral duidelijk werd in de reactie op de pandemie.

De beste manier om hun projecten te bestrijden, zegt Wolff, is om mensen gewoon voor te lichten over wat er gaande is en hen ervan bewust te maken dat het verhaal van een “supergevaarlijk virus” een leugen is die tot doel heeft hen dingen te laten accepteren die in strijd zijn met hun eigen belangen. Als tot 10% van de gewone burgers dit beseft en besluit actie te ondernemen, kan dit de plannen van de elite dwarsbomen en mogelijk de deur openen voor gewone burgers om de controle over hun eigen leven terug te krijgen.

 

Bron: Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.