GTB ufo nieuws 21 mei 2022

 

Mei 21, 2022
Ufo’s INFO GTB 001.

DE EERSTE OFFICIEELE ONTMOETING MET UFO’s in de jaren 1947.

De Eerste mens die die Ufo’s rapporteerde was Kenneth Arnold, een piloot van een klein vliegtuigje die in de richting van Mount Reinier, in de staat Washington vloog.
Hij zag voor zich, vlak bij de top van de berg 9 zilveren schijven die in een formatie, zich langzaam voortbewogen. Hij meldde door zijn boordradio aan het dichtstbijzijnde vliegveld wat hij zag en zei dat je die dingen kon vergelijken met vliegende schotels. DE TERM VLIEGENDE SCHOTEL WAS GEBOREN. Hij volgden ze voorzichtig, maar in een keer schoten alle 9 weg met een onvoorstelbare snelheid.
De berg mount rainier is zo’n berg als de Fujiyama in Japan. Als je er ver vanaf bent kun je onder de berg doorkijken, hij lijkt te zweven.

Een bijkomstigheid was, dat mijn vrouw later op diezelfde berg vast kwam te zitten in een hotel, dat volledig in 3 meter sneeuw begraven werd.
In Dezelfde tijd van Kenneth Arnold, gebeurde het wereldberoemde Roswell incident in New Mexico.
Daar stortte een Ufo neer in een boerenland , ca 30km van de stad Roswell aan boord 4 extra terrestrials, een nog in leven, zwaargewond.

 

GTB

Er werden talloze boeken overgeschreven. Een kolonel van de landmacht
maakte de onvergeeflijke fout, dat hij een persbericht verspreide waarin hij vertelde dat er een buitenaards ruimte vaartuig was neergestort. Dat bericht werd meteen door de wereldpers opgepakt en het leger gaf binnen 24 uur het bericht dat er sprake was van een vergissing en dat het een neergestorte weerballon was van aluminium folie.
Zij lieten daar uitgebreid in elkaar geknutselde foto’s van zien om het gehele ware gebeuren te ontkrachten. Maar van alle kanten stroomde reporters toe en scientists om te trachten wat meer info te krijgen.
Een boer raapte wat metalen van de crash op en bracht dat naar de stad waar hij zijn verhaal deed aan de politie.
Zij namen alles in beslag en hielden de arme man drie dagen vast.

Het leger en de geheime dienst legden hem een spreek verbod op.
Het gebied werd meteen afgezet en minutieus afgezocht naar stukken en brokken. Er werden opruimteams samengesteld etc. etc.
later zou in een persconferentie een specialist “ Clifford Stone”, een lid van zo’n opruim team op een conferentie ( “ ufo disclosure” ) in 2001 vertellen dat hij al een groot aantal gecrashte ufo’s had opgeruimd.
Ook maakte hij toen bekend dat het leger al 57 verschillende rassen in kaart hadden gebracht…..!
De conferentie, die wereldwijd bekendheid had moeten krijgen en waar 21 klokkenluiders en scientist het woord kregen, werd ondergesneeuwd door de gebeurtenissen van 9/11, de catastrofes van de trade towers……

GTB (Telegram GTB ufokanaal)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.