Het apenpokken virus het volgende plandemie van agenda2030

 

Volgens informatie van het Reuters-agentschap werd vrijdag een dringende vergadering belegd bij de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) over verdere gevallen van apenpokken. De ziekte is al in verschillende landen bevestigd.

 

 

Angst bij WHO

De WHO heeft vrijdag een dringende vergadering bijeengeroepen over meer gevallen van apenpokken, meldde Reuters, daarbij verwijzend naar bronnen dicht bij de Verenigde Naties. Volgens de bevindingen van het bureau was de commissie die over deze kwestie zou vergaderen de Strategische en Technische Adviesgroep voor Infectieuze Bedreigingen met Pandemic and Epidemic Potential (STAG-IH). Het is het adviesorgaan van de WHO over het risico op infecties die een wereldwijde bedreiging voor de gezondheid kunnen vormen.

Tegelijkertijd werd vrijdag nieuwe informatie over het WHO-standpunt over apenpokken verstrekt door de directeur van de organisatie in de Europese tak, Hans Kluge. Hij benadrukte dat het zomerseizoen begint, vergezeld van de organisatie van tal van massa-evenementen, en dit zijn de omstandigheden waaronder de overdracht van het virus kan intensiveren.

Steeds meer gevallen van apenpokken

Onlangs is het apenpokkenvirus  ontdekt in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Italië, Zweden en België . Op 20 mei werd de informatie over de eerste besmette patiënt ook door  Duitsland gecommuniceerd .

Uit het laatste rapport van de WHO blijkt dat tot dusver 80 gevallen van de ziekte zijn bevestigd in landen waar het normaal niet voorkomt, en dat er nog eens 50 monsters zijn geanalyseerd.

Kenmerken van de ziekte en behandeling

agenda2020 Apenpokken is een  zeldzame infectieziekte bij zoönose . Het komt vooral voor op het Afrikaanse continent. Daar brengen sommige knaagdieren het virus over op apen, die vervolgens mensen infecteren. Overdracht van mens op mens is echter niet eenvoudig. Contact met lichaamsvloeistoffen van de patiënt, bijvoorbeeld speeksel, is noodzakelijk voor infectie.

Deze variant van pokken  manifesteert zich als uitputting, koorts, spierpijn, vergrote lymfeklieren en een waterpokkenachtige uitslag op het lichaam die  zich kan ontwikkelen tot met pus gevulde steenpuisten .

Er is geen specifieke remedie voor deze ziekte. Een relatief gezond lichaam kan het aan en de ziekte gaat vanzelf over. In extreme gevallen, die goed zijn voor 1 tot 10 procent van de infecties, kan de dood optreden.

De angstpropaganda gaat weer door

 

En we krijgen de nieuwe plandemie, wat allang gepland stond in de agenda2030 van de criminele cabal en weer trappen mensen er weer in.. En weer gaan mensen weer de mondkapje weer dragen, wat totaal geen nut heeft. Hoelang gaat het duren voordat die slapers gaan ontwaken?

Vandaag met boodschappen doen, zag ik alweer de eerste met mondkapje lopen… Triest.

Gister keek ik een live op tiktok en begonnen ze over de apenpokken, dat ze daar weer bang voor waren. Ik reageerde met stop eens met die angst joh, je wordt voorgelogen door de media en ik vertelde ook dat ze binnenkort worden opgepakt.. Hun geloven er niks van, dus echt slapers die alleen maar met tiktok live bezig zijn en niet nadenken over wat er in de wereld gaande is. Alleen maar bezig zijn om in de top te kunnen zijn en daarvoor flink betaald worden door tiktok, want je verdient er echt veel mee als je elke week, elke dag uren mensen vragen om gifts.. zodat ze hoog in de top blijven…

Zo zie je dat er nog steeds heel veel mensen in angst leven!! Het is echt triest dat de mensen zelf niet meer nadenken om te denken van klopt dit wel in het nieuws ect..

 

Toen was de cirkel weer rond 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.