Bewijs van een wereldbeschaving voor de 19de eeuw

 

Stervormige steden, dorpen en vestingwerken zijn verspreid over de hele wereld. Ze werden voornamelijk gebouwd voor de 18e eeuw. Hun uniformiteit en stijl suggereren dezelfde gemeenschappelijke architecturale opleiding van hun makers. Deze structuren bevinden zich in gebieden die schijnbaar geen gemeenschappelijke kenmerken zouden moeten hebben. Bovendien moet eraan worden herinnerd dat we het hier hebben over de jaren 1600-1700.

Onze conventionele wetenschap kiest ervoor om dit onderwerp te negeren. Waarom zouden ‘traditionalisten’ tenslotte op zoek gaan naar deze hoofdingenieur om ervoor te zorgen dat gebouwen over de hele wereld volgens dezelfde standaard worden gebouwd? Of hoe deze bouwers 300-400 jaar geleden in staat waren om zoiets te creëren. Met welk gereedschap hebben ze gemeten of uitgegraven, of waar kwam de arbeid vandaan? Bijvoorbeeld  een schop uit de 17e-18e eeuw .

Deze structuren zijn in de loop van de tijd langzaam maar zeker vernietigd of herbouwd / geherstructureerd. Dit had kunnen worden gedaan om alle herinneringen aan een gecentraliseerde wereldwijde beschaving die in het verleden op aarde bestond, te elimineren. Sommige gebieden waar ze zijn geweest, zien er niet meer uit zoals vroeger. Tegelijkertijd blijft er veel bewijs over.

Globale positionering van constructies.

De complexiteit van het engineeringproject komt niet overeen met het technologische niveau, de mogelijkheden en vooral de mogelijke behoeften van tijd. Simpel gezegd, waarom zouden deze mensen in de 17e eeuw zo’n bouwproces doorlopen in plaats van eenvoudige vierkante muren te bouwen? Dit heeft weinig zin, tenzij er onbekende redenen zijn die zich ergens in de geschiedenis verbergen. Een reden die sterk genoeg is voor de hele wereld om deze stervormige muren te bouwen.

Hieronder wil ik enkele voorbeelden geven van steden, dorpen en stervormige forten in verschillende delen van de wereld.

Noord Amerika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forten:  Frederick  ,  Independence  ,  Castilo de San Marcos  ,  Wayne  ,  Clinch  ,  Gaines  ,  McHenry  ,  Mose  ,  Augusta  ,  Malden  ,  Ticonderoga  ,  Ontario  en velen in Manhattan.

Europa en Azië

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steden en forten:  Bourtange (1563)  ,  Palmanova (1600)  ,  Naarden (1600)  ,  Kastellet (1600)

Palmanova ster stad. Een waar kunstwerk en het mooiste voorbeeld van de negenhoekige sterrenstad “nonagon”. Het bestaat nog steeds omdat het oorspronkelijk was ontworpen met een zeshoekig centrum en vermoedelijk ooit een watertoren, zoals weergegeven in de vintage illustratie uit 1680. Werd energie geoogst naar het stadscentrum? 

Het elektrische velddiagram is een mogelijke aanwijzing voor de ontwerpfunctie van deze grote “versterkte” stad. De punttorens en de buitenste gletsjermuren zijn erg massief. Geschiedenisboeken laten ons een illustratie of diagram zien en er wordt van ons verwacht dat we het gewoon accepteren en verder gaan zonder kritisch na te denken. Dit specifieke voorbeeld van een sterrenbeschaving is opvallend.

Napoleon

Het machtige zeilende Venetië was naar mijn mening verreweg het belangrijkste knooppunt in Star Civilization. Oude kaarten bevestigen dit. Palmanova was een belangrijk onderdeel van de soevereine staat Venetië, maar waarom is het rond en veelhoekig? Het in twijfel trekken van de geschiedenis is niet voor bangeriken.
Mijn voorgevoel over dit officiële verhaal is dat als er iemand wordt genoemd die echt berucht is, zoals Napoleon, dit naar mijn mening “het einde van het debat” is. 

We hebben gewoon “oooh” en “ahhh” over de omvang van de veroveringen en vestingwerken van Napoleon, daarom kunnen gewone stervelingen zoals wij de geschiedenis niet in twijfel trekken. Was Palmanova echt ontworpen als een “oorlogsmachine”? Of misschien gebruikte Napoleon het gewoon als een? Zijn we er zelfs zeker van dat hij het in de eerste plaats als uitvalsbasis heeft gebruikt?

En ik denk dat ik nog wel even door zou kunnen gaan, maar iemand heeft dit al gedaan:  Lijst van oude forten  – honderden over de hele wereld.

Hele wereld

Over de hele wereld is er een verband tussen deze stervormige forten  . Zijn ze gebouwd door onze beschaving? Daarom zal mijn samenvatting erg op elkaar lijken.

Ik denk dat er 150-200 jaar geleden één wereldbeschaving was zonder landen. Het was een beschaving waarvan de technische ontwikkeling vergelijkbaar of superieur was aan de onze. En het politieke en sociale systeem van die wereld werd  veroverd en vernietigd

Concluderend, en dus de mening, concludeer ik dat het ontwerp en de bouw van Star Cities / Forten parallel verliep met de uitvinding en ontwikkeling van buskruit. Ten slotte is wereldheerschappij mogelijk dankzij de technologie om massa’s mensen en naties te doden.

De mysterieuze oorlog versnelde Rome’s kolonisatie van de planeet door zijn talrijke vertegenwoordigers. Ik twijfel er niet aan dat Rome, dat toen een affaire had met China, buskruit en de StarForts gebruikte om de planeet te onderwerpen en Tartaria te vernietigen.

Ten oosten van de lijn van de sterforten in de regio Moskou, zijn er geen sterforten die ik ken. Iedereen weet dat Tartaria nooit ten westen van Moskou is gekomen. Dus wie was hier de agressor?

Daarbij stierven miljarden mensen. Deze stellaire forten en steden die we over de hele wereld zien, zijn een overblijfsel van een eerdere beschaving. Ik geloof dat er twee keer iets catastrofaals is gebeurd: een keer in de 18e eeuw en een keer in de 19e eeuw. Ik geloof ook dat de  kalender van de wereldgeschiedenis  , evenals de geschiedenis van de wereld zelf, opzettelijk is veranderd. Relevant tot het punt waarop het onmogelijk is om te zeggen wat er is gebeurd, wanneer het is gebeurd, of dat het überhaupt is gebeurd.

 

Bron: Globaal bewustzijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.