GTB nieuws zondag 22 mei 2022

 

Mei 22, 2022
GTB 575.

VERGEET DE UKRAINE. HET IS GEBEURD, OVERAL GEVEN DE STRIJDKRACHTEN ZICH OVER, AZOFSTAAL IS BEZET.
MARIUPOL IS BEVRIJDT. DE BUNKERS ZIJN LEEG.

Ja, de rest is niet meer belangrijk. Meer dan 1900 troepen hebben zich de laatste weken gemeld bij de Russen. Het blijkt, dat de ene na de andere nazi bende zich overgeeft. Natuurlijk zijn er hier en daar nog nesten en groepen, die een hoop ellende veroorzaken. Maar het geheel is klaar.
De Ukraine is door de Russen schoongeveegd van de Kahzarian Cabal.
Er zijn nog onbevestigde berichten, dat Poolse eenheden het Ukrainse land vanuit het noorden binnen trekken. Zonder weerstand overigens.

Dat is wel een aanfluiting door de NAVO. Of is het een overlegd landje kaap.
Wat zal Rusland doen..? Gebeurd dat in overleg met de Russen?
Of gebeurd dat in overleg met de NAVO. ? Of met beiden.
Vergeet niet dat Stoltenberg, het hoofd van de NAVO, lichte covid heeft gekregen en aan de tand gevoeld wordt. Verder is het voor die landen van belang waar de snoepjes liggen. Welnu, dat is in het zuiden en het oosten. Daar zijn de bodemschatten te vinden…en de graanschuren…..

Hier zie je weer hoe arrogant er van alle kanten met het volk wordt omgegaan. Alles wat zij doen is bijna geheim. Het volk wordt niet geïnformeerd wat hun leiders beslissen. Waarom geen openheid, het land is van het volk. Het volk woont daar. Mogen die a.u.b. ervaren wat de bedoelingen zijn.

Daaraan kun je zien hoe de democratie werkt. Eenmaal in het stuurbootje en ze kijken niet meer achterom naar hun afkomst. Want zij zijn de grote geweldige onaantastbare leiders. Alles wordt geheim, zodoende kunnen zij liegen en bedriegen en hun zakken vullen, en maar blijven knikken en lachen naar het gepeupel.
Dan lopen zij ook geen gevaar van het bestuur plateau aftevallen…..

Het is niet de eerste keer dat een land wordt opgedeeld.
Die bestuurders mentaliteit moet dood. Het volk moet openheid eisen, die leveren immers de soldaten, niet bestuurders. Hun kinderen studeren door, want die gaan weer verder in papa’s of mama’s baantjes.
OPENHEID IS DE SLEUTEL NAAR DE TOEKOMST.

Ik geef de Nederlandse bestuurders geen toestemming om ons land te verkopen of weg te geven aan een stelletje rijke criminele elites.
En met mij zijn velen !!!!!!!!

PAS OP KIJK UIT KUIPERS, OVERSPEEL JE HAND NIET.!!!!
“DON’T YOU DARE!,” , “ HEB HET LEF EENS..!!!! “

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.