GTB ufo nieuws 22 mei 2022

 

Mei 22, 2022
Ufo’s INFO GTB 002

Dit meest bekende voorval Roswell werd aan alle kanten gedurende 60 jaar beschreven. Er zou met nieuwe radar door de airforce geëxperimenteerd zijn, waardoor de ufo zou zijn neergestort. Dan gingen er geruchten, dat een tweede Ufo met 4 ufonauten waren neergestort. Dan was er een straaljager piloot, die het ding had neergeschoten en dan was er het verhaal van de weer ballon, met hele foto reportages…

Uiteindelijk kwam een gedegen ufo expert Stanton Friedman met het door hem uitgezochte waarheid naar voren. Doch dat was pas een jaar geleden.
Hij vertelde dat er die dag twee ufo’s waren neergestort. En ongeveer een km of 20 uit elkaar op de grond gestort waren, de een spatte bijna uit elkaar en de ander bleef tamelijk gaaf. Had alleen een zeer zware deuk opgelopen. Een soort gelijke passende beschadiging werd bij de andere ufo gevonden, waardoor onomstotelijk vast kwam te staan dat die twee vaartuigen op elkaar gebotst waren. Daar zou dan de nieuwe radar actie van de Airforce die dag mee te maken kunnen hebben gehad.

Hoe dan ook van de 8 ufonauten waren er 6 dood en een zwaargewond en een licht gewond. Deze werden overgebracht naar een airforce base en later naar Area 51, een super geheime en zwaar bewaakte basis in de woestijn van Nevada. De zwaargewonde overleed. Voor de overlevende werd op zijn aanwijzingen een overleef koepel gebouwd met de juiste gemengde atmosfeer van helium en zuurstof, zodat hij lange tijd in leven zou kunnen blijven.

 

Ufo nieuws

Jaren later zou ik een 12 uur lang interview volgen met Dan Burisch ( deknaam), een scientist, die jaren lang deze overlevende – JRod genoemd -begeleide en huidmonsters bij hem nam, daarover later meer.
Area 51, was een zwaar bewaakt gebied, in de woestijn van Nevada.
Men had daar ondergrondse laboratoria, bunkers, een hotel achtig gebeuren onder de grond. En de werkers werden daar elke dag met een vliegtuig verbinding s’morgens naar toe gebracht, indien nodig.

Het complex was gigantisch en had rondom 4 tot 5 grote afdelingen.
Ook hadden zij daar bunkers, waarin neergestorte ufo’s bewaard werden. 10 bunkers waar 9 totaal verschillende ruimte vaartuigen waren opgeslagen.,
Die echter nog volledig intact waren. Deze werden stuk voor stuk onder de loep genomen, hun aandrijvingen in kaart gebracht met de onbegrijpelijke besturingen via de handpalmen en gedachten krachten, sommigen hadden en akelig dunne buiten want, die niet kapot te krijgen was, ook niet met hamers, zagen en boormachines. Anderen hadden weet

R een zachte huid, slap een meegaand, half biologisch – mechanisch….
In Area 51 had je afdeling S1, S2, S3, en S4, allemaal strikt van elkaar gescheiden. Ook was er op de basis een communicatie verbod onderling tussen de mensen, kreeg iedereen andere namen en het gebiedje waar in zij werkten was gecompartimenteerd, niemand wist van elkaar wat men deed.
Ook werden de werkers elke dag bij binnenkomst en vertrek naakt gewogen… het was onmogelijk iets mee te nemen of binnen te smokkelen.

Al die andere maatregelen laat ik verder achterwege, maar dan heeft U een idee.
Over deze basis kunnen boeken vol geschreven worden. Het was ook een testbasis voor nieuwe vliegtuigen van alle drie legeronderdelen…Super geheim natuurlijk.

GTB (GTB ufo nieuws kanaal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.