GTB ufo nieuws update 22 mei 2022

Mei 22, 2022
Ufo’s INFO GTB 003.

De foto in mijn ruimteschepen logo is een van de meest bekende echte foto’s van Ufo’s , die ooit genomen zijn. Hij is gemaakt, kennelijk door Paul Trent in Oregon, maar het jaartal is mij niet bekend.
Bekijkt U hem goed. Foto’s , die echt scherp zijn en mooi gedetailleerd, zijn verzonnen, getekend of geschilderd met raampjes enzo , altijd verzonnen.
Sommigen kanalen geven info van 3500 foto’s waarvan er nog geen 5 echte foto’s zijn. Allemaal vervalsingen.

Ik zal u in verloop van deze informatie regelmatig wat echte foto’s tonen.
Ik zelf heb 5 Ufo’s gezien. De eerste was op een platform opgebouwd op mijn woning in de Caraïben, waarop een automatisch aangedreven sterrenkijker stond met een buis van meer dan twee meter lang en 40 cm doorsnee. Een kanon van een ding. Ik sliep vaker bij de verrekijker op het platform, dat kun je in de tropen, waar het niet kouder wordt dan ca. 24 of 25 graden celsius.

Het was in 1981 en wij( 4 mensen) naar de manen van Jupiter aan het kijken.
Het was een heldere hemel. En daar was hij, een rugby bal, roodgloeiend met de afmeting visueel van driekwart van de maan. . Ik kon hem in de hulpkijker krijgen, dat was puur geluk en kon hem daardoor een paar minuten volgen, goed van dichtbij observeren, voordat hij geruisloos achter de horizon verdween.
Hij was ook voor de andere drie makkelijk en helder te zien…..

De tweede keer was in Florida aan de kust. Wij zaten tijdens een vakantie in een appartement in West Palm beach. Ik was het strand om te gaan om een motor-para te bekijken, die daar geland was. Bij het teruglopen naar het appartement zag ik in een keer drie heldere ronde schijven stil bij een wolk staan. Zij stonden bijna tegen elkaar aan. Ik rende 50m naar het appartement en kwam terug met mijn fototoestel, maar zij waren al opgelost. Niet meer te zien…..
De derde keer zag ik een lange cilinder achtige in de verte boven de zee van Bretagne Frankrijk in een rechte lijn langs de horizon vliegen in een minuut was hij van de ene kant naar de andere kant., ook hier geen uitlaatgassen of geluid……
Dat was nr. 5. Ongelofelijk maar waar. Ik wist allang dat zij bestonden, maar het echte zien geeft je een schok van opwinding.
Waarom wist ik dat er ufo’s bestaan. Welnu een galaxy ( Melkweg) met 400 miljard zonnen, die bijna allemaal wel een planeet bij zich hebben ( onze zon heeft 8 planeten) vroeger zei men 3 miljard zonnen, maar dat is ook ruim voldoende. Dan zullen daar toch wel 1 miljard planeten zijn. Welnu stel
Leven voor van 1 op de miljoen planeten, dat zouden dan 1000 bewoonbare planeten zijn…… dat is meer dan genoeg……

GTB.l

 

Update

Mei 22, 2022
GTB 004.

AREA 51, ….ER ZIJN MEER VAN DIE PLAATSEN, MAAR DEZE IS DE BEKENSTE ONDER HET UFOLOGEN VOLK. EEN ZEER GROTE UITGEBREIDE GEHEIME BASIS WAAR VAN ALLES PLAATSVINDT.

HET ligt in onherbergzaam woestijngebied van Nevada. Daar worden testvluchten uitgevoerd, experimenten met nieuw vliegtuigen, onderzoek van Aliens en hun ruimteschepen, oftewel ruimte vaartuigen. Het zijn geen UFO’s meer. UFO ; Unidentified Flying Object – onbekend Vliegend voorwerp.

Ik moet meteen denken aan Bob Lazar en John Lear ( deze onderzoeker en. Wetenschapper is net overleden)
Bob Lazar was een jonge leerzame student. Zij IQ WORDT GESCHAT BOVEN DE 150. Een genius brain.
Van een professor uit New York, die in een advies team van president Reagan zat, hoorde ik dat bij de bevolking ca. 1 op de honderdduizend een genius was met een IQ van boven de 150. Welnu Bob Lazar was er zo eentje. Na zijn studie werd hij benaderd ( of benaderde hij- dat is niet helemaal duidelijk) om te werken aan een project in Area 51.
Omdat hij later de klok ging luiden weten wij, dat hem gevraagd werd zijn gedachten te laten gaan over een kleine machine in een Ufo.

Hij had nog nooit gehoord van UFO’s. De wetenschap was vastgelopen, men kon op de basis niet verder, dan valt men terug op jonge clevere mensen, die nog niet belast zijn met veel wetenschap, en die moeten dan trachten met volkomen nieuwe frisse ideeën een doorbraak te forceren, zodat men verder komt. Hij kwam er ook niet verder mee en dacht aan een nieuw element 152, wat toen nog niet ontdekt was. Het ging om de aandrijving, het laten zweven van de ufo, het gewichtsloos maken. Men dacht ook aan een minuscule kernreactor op zijn aliens uitgevoerd.
Bob heeft een boek geschreven en er zijn boeken over hem geschreven.
Natuurlijk werd zijn achtergrond weggevaagd toen hij uit de school ging klappen en alle bewijzen van zijn aanwezigheid op Area 51 werden vernietigd. Hijzelf werd neergezet als een fantast, die publiciteit zocht….. zo gaat dat…..!

Dan was er ook Charles Hall, die als weerspecialist voor twee jaar in de woestijnen van Nevada ( groomlake – S 4 gebied) werd neergezet door het leger om als weerspecialist het weer in dat gebied te registeren.
Charles was een oprechte jongen, met beide benen op de grond, die vier boeken schreef: Millennial-Hospitality 1-2-3-4. Hij legde contact met de Tall Whites, een extra terrestrial ras wat in zijn buurt een ruimte basis bezat in een van de mountains van het groomlake, ook wel droomland genoemd.
Over zijn ervaringen meer in het volgende hoofdstuk.

GTB

 

Je kunt de berichten lezen via telegram https://t.me/ruimteschepen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.