Je leeft in een sprookje

 

Naarmate je je begint te realiseren dat alles om je heen niet is wat het lijkt, wordt het gemakkelijker om te zien dat we omringd zijn door leugens. Van onze informatiebronnen tot het voedsel dat we eten en helemaal tot ons onderwijssysteem, bijna alles wat we weten is gehuld in leugens.

Media

Om te kunnen blijven geloven in onze regering en de façade die ze heeft gebouwd om haar te ondersteunen, moet de regering de volledige controle over de media hebben. Hoewel ons is verteld dat journalistiek gebaseerd is op ‘waarheid en nauwkeurigheid’, is het gemakkelijk om precies te zien hoe slecht we zijn geïnformeerd door gewoon het nieuws aan te zetten.

De meeste informatie die we horen heeft niets te maken met wat er tegenwoordig in de wereld gebeurt, en als dat zo is, is het een volledig vervormde versie die een verhaal ondersteunt dat onze regering ons doet geloven. Gelukkig is er internet en alternatieve media.

Voedsel, gezondheid en milieu

Ons voedsel, medicijnen en het milieu worden voortdurend vergiftigd. Helaas worden de media gecontroleerd door de overheid en de bedrijven die verantwoordelijk zijn voor deze praktijk, dus u zult deze informatie niet in het dagelijkse nieuws zien.

Ons voedsel is een genetisch gemodificeerd wezen boordevol chemicaliën, conserveermiddelen en nitraten die ons langzaam van binnenuit doden. Hoe veilig we ons ook voelen, onze voedselbronnen komen uit het bedrijfsleven en er zijn steeds minder bronnen van echt biologisch en natuurlijk voedsel in de wereld. De productie van GGO-voedsel is niet alleen schadelijk voor de gezondheid, maar vernietigt ook ons ​​milieu.

Dan hebben we onze medicijnen, die in de meeste gevallen alleen de symptomen van de ziekte behandelen en onze gezondheid schaden en ons uiteindelijk verslaafd maken aan andere medicijnen.

Opleiding

Onderwijs is momenteel een van de belangrijkste factoren die verband houden met de toestand van de samenleving. Onderwijs vormt niet alleen generaties, maar vormt ook het perspectief op een betere toekomst voor deze samenleving.

Helaas, in plaats van echt onderwijs, vullen we de kamer met kinderen en dringen we steeds meer valse informatie op zodat ze de standaardtests kunnen doorstaan. In plaats van ze empathie te leren en met moeilijke levenssituaties om te gaan, gieten we duizenden overbodige informatie in hun hoofd die ze snel vergeten. Het hele systeem is gebouwd om de gestandaardiseerde test te halen en door te gaan naar het volgende leerjaar.

Overheid en bedrijven

Om een ​​regering te laten bestaan, is geld nodig. Daarom heeft een persoon geld nodig om een ​​overheidsfunctionaris te worden. Dit is waar bedrijven binnenkomen omdat rijke bedrijven populaire aanhangers van politici zijn. Dit omvat farmaceutische, olie-, defensie- en andere bedrijven.

Om een ​​bepaalde politieke kandidaat te financieren, vragen ze op hun beurt alleen een ambtenaar om wetgeving aan te nemen die in hun voordeel werkt, een vicieuze cirkel die nooit eindigt.

Natuurlijk verandert de wereld niet van de ene op de andere dag. Om echte verandering te laten plaatsvinden, moeten mensen wakker worden uit het feit dat er tegen ons is gelogen. We moeten de controle over ons eigen leven in handen nemen en de kennis beginnen te leren die ons in staat zal stellen weloverwogen keuzes in het leven te maken. De revolutie in bewustzijn kan alleen bij ons beginnen.

 

Bron: Globaal bewustzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.